stockholm, school, tired!

Kategori: Vardag

hejsan alla! som ni ser så tog jag bort min design helt, och det var för det var de roligaste och fulaste jag nånsin hade sett! att jag verkligen kan tycka att jättefula bilder på mej är snygga för stunden är faktiskt lite lustigt!
har inte skrivit nåt sen klassresan, och jag kan bara säga det att jag har aldrig haft det bättre, hur roligt som helst var det! bland annat så var vi på grönan, åt på thairestuarang, italiensk restuarang, prövade på laserfort och bara umgicks så mycket som vi bara kunde! Nu efter klassresan så har stämningen i klassen inte riktigt varit densamma, lite tjafs och lite dålig stämning hit och dit, men som tur är så slipper jag vara i centrum av allt dedär tjafset!
Btw, är hur trött som helst varje kväll och så, orkar inte göra nåt nästan, fast ikväll ska det bli andra bullar, tar nämligen på mej sköna skor och ska försöka gå nån lång sträcka! japp då vet ni vad som har hänt i mitt liv och vad som händer för stunden! bloggar inte lika ofta som förr men ska väl försöka förändra det! ;)
såhär glad var man idag! ;)

bilder från igår!

Kategori: Foto

alla är uppklickbara!

this is not a drive by!

Kategori: Vardag

hello mates, skön helgen har varit, spenderat tid med dom allra bästa människorna! har gjort allt från att baka scones till frukost till att spela pingis med homies! riktigt najs har det varit!
den här dagen har varit supermysig! steg upp i min egen takt, tog på mig myskläder och chillade först framför datorn, senare drog jag till järvträsk och träffade folk där, sen hem igen, drog hem till clara och har varit med henne i stort sett hela dagen, nu på ett tag ska jag ut och bli fotograferad, kommer bli fett najs! jag är osäker på om jag får bilderna eller så, ifall jag får dom delar jag med dom!
ja haha, det var nog det jag hade på hjärtat just nu, när fotograferingen är klar drar jag hem och läser snabbt igenom moppeboken eftersom jag har uppkörning imorron, håller alla tummar och tår att det ska gå bra! :)
såhär ser jag ut just nu, snabbtog bara nån bild så ingen riktig pose eller nåt... ;)

stan!

Kategori: Vardag

hejsan! skolan idag erbjöd en riktigt najs dag i stan! först leka i nordanåparken som var riktigt roligt och sen se en dansuppvisning, sen fritid fram till klockan kvart över två, hur najs är inte de?
min bloggning är asdålig just nu och jag vet det, men det beror just på att mitt mående också går upp och ner, idag var det bra men det sjönk och blev sämre.. hoppas iallafall att det blir bra innan imorron!
ehehe skulle vara skönt att må sådär!

moppekväll!

Kategori: Vardag

tjenare!
mina dagar går väldigt upp och ner! igår vet ju alla att jag var sjuk och förkylningen stannade idag. På skolan hade jag ont i huvudet och var snorig som den minsta grabb du kan hitta, snor fulla ansiktet kändes det som man hade, haha! Nej men skolan gick bra sen! Hemma så gick allt bra tills efter någon timma, då mina ögon svällde upp och fylldes av tårar, eller de rann från ögonen typ! Sen så gick de över och melissa kom! Vi har moppat runt ända sen dess och bland annat varit i moräng och träffat linn en snabbis! På väg hem så ramlade melissa med moppen, vilket var typ de läskigaste som hänt i mitt liv ;o Men aja, jag överlevde då iaf! :)
imorron vet jag inte vad som händer eftersom allt beror på hur jag mår, om jag mår riktigt toppen åker jag nog ner till jörn och umgås med mina homies där, jabra då vetni! ;)

VÅR!

Kategori: Vardag

goddagens allesammans! sitter här och är sjuk, stannade hemma från skolan som är en engångshändelse nästan, haha!;)
har varit ouppdaterad här så det bara skriker om det, sist var en vecka sen och sen dess har jag varit på sixteenparty, jag har firat valborgs med vänner, haft en snabb mådåligtperiod och lyckats bli förkyld, not so funny men c'est la vie!
har spenderat dagen vid datorn efter att jag vaknade där vid 10, kollade några avsnitt av ghost whisperer så nu har jag sett ut säsong 3! två säsonger kvar som jag är riktigt taggad att kolla på! ikväll blir det ju ingenting som händer, kanske försöka läsa lite intressant fakta om EU.... jippikayey!
nä nu ska jag väl lyssna på musik eller nåt, allt förutom att blogga, kändes jobbigt, vi ser om jag fortsätter uppdatera eller inte, kan ju alltid försöka!;)
såhär sjuk är jag.....