mycket fast ändå lite

Kategori:

hejsan alla där ute, jag har nästan inte bloggat på hela veckan, sist jag bloggade var i måndags, så det var 4 dagar sen jag bloggade. sen dess har jag kirrat en ny egen telefon, eller jag fick den av sune när han köpte sig en ny telefon! så de var ju skönt! sen sist jag blogga har jag bland annat bakat fudgekaka, tagit kort på en konstig himmel och sen bara umgåtts med mina favoriter, och nej de där lät inte töntigt, haha! men nu ska jag traska mot claras place, blir nog att vara där ikväll, bloggar kanske inatt!




grymt fin låt, finaste covern nånsin!

statistiken går verkligen i vågor!

Kategori:

något som är bra nu att även om jag inte skriver så har jag några trogna läsare!
hela tiden efter skolan har spenderats i jörn med johanna och elise! eller först så va jag och johanna rätt så biffiga som for på gymmet och pumpade lite, haha! sen så drog vi till hennes place och bara chillade sönder, där efter ett tag drog vi hem till elise där vi bla fikade paj och spelade bamse! oj så mysig men rolig kväll det blev, är som skönt att få stanna där och slippa åka i den trånga och jobbiga bussen, och man behöver inte vara så tidspressad! på tal om tidspress så är jag grymt stressad över plugg vi har som ska vara klart i veckan! jag ska börja ta hem allting varje kväll och jobba asmke så jag då slipper stressa hela tiden, men man får ju bara ett tråkigt liv om man bara sitter och pluggar, så tråkigt kommer jag ha imorron, för det ska banne mig bli färdigt!

bjussar på en fin bild då de ser ut som att jag petar näsan? haha alla var då glada!

nähä?

Kategori:

har inte haft en enda besökare på flera dagar, och så kommer det förbli ända till söndagkväll/måndagkväll för orkar inte blogga förrän då.

snälla bli min igen

Kategori:

sitter här i min vardagliga kvällsoutfit som jag haft två kvällar på raken, min ziperall.
har sett ett avsnitt av vampire diaries sen jag kom hem från arvidsjaur.
det var faktist skönt att stanna där, och det blev inte så långtråkigt att åka hem, och när jag kom hem startade jag datorn och åt lite glass, citron/lakrits är typ de godaste som finns, snäppet sämre än hallon/saltlakrits då!
jag har en fundering, hur många som läser min blogg har sett den dära ungcancer videon? den här:

ja alla fattar nu va? ja iallafall jag vet inte hur många gånger jag har sett den och den fortsätter ändå vara så bra! jag kan erkänna en sak, att jag hatar cancer! det är så hemskt och det är så orättvist att alla kan få den, tänk er dom som redan kämpar för ett bra liv, ska det rasa ännu mer bara för att den får cancer? dom enda som nånsin kan förtjäna cancer är rökare, för det ger ju en större chans till cancer, jag tycker att dom som använder någon sorts drog, oavsett vilken ska kunna bli bestraffade om dom gör en överdos och använder det till någonting dåligt.. jag tycker allt sånt där är hemskt och det kan jag stå för. men för det är jag inte emot det eller hur jag nu ska förklara. jag är ju inte rädd för droger som alkohol och tobak, för dom har jag ju varit med om hela livet, eller jag har haft folk runt omkring mig som använt dom och jag tar det inte som en hemsk sak och gillar inte människorna som röker mindre, utan jag tycker bara att det är sjukt onödigt men ändå så tycker jag att om man blivit beroende så MÅSTE man inte sluta utan man kan ju försöka minska cigg/snus/alkoholförbrukningen lite grann så det blir till en viss mängd, så man inte blir sjuk eller mår dåligt för att man har använt de alldeles för mycket.
okej det här blev då ett långt textinlägg, men ändå grymt skönt det är att bara få skriva av sig, skulle vilja göra det oftare, tror att det skulle vara bra på ett eller annat sätt!:)

chillin in the appartement!

Kategori:

nu är jag klar med praoen och det var typ det bästa som fanns, det avslutades med en tårta där det stod "tack för allt ola" och då vare ritat trumpeter, så söta dom är! och efter jobbet så drog jag med clara, marran, tobbe å sune på sibylla och chillade där, övernaajs! sen drog vi hit till läggan där vi sitter fortfarande, vi har småsprungit till å från konsum å ica, men nu ska vi mysa ännu mer med att köra singstar och hennes morsa var övergullig som tände ljus överallt, men nu så ska jag vinna över clara, skriver när jag kommer hem!:d

i'm coming up only, to hold you under

Kategori:

sitter här i min mysiga svarta ziperall! suveränt överanvänd den kommer vara på 1½ år typ:] har haft den ända sen jag kom hem från matilda, och hemma hos henne såg vi en film som hette shutter, den var asbra och riktigt läskig enligt mig, mer säger jag inte, men det är ett överbra filmtips!:)
imorgon har jag ju sovmorgon, ska inte med gymnasiebussen utan drar till glommersskolan på morgon, så det blir najs, det som är onajs är att det är min sista praodag, har typ fäst mig vid dom som jobbar där, särskilt anders och ing-marie, det var ju dom jag träffade oftast, men ursula och thomas är också suveräna!:)

grymt fin låt dedär!

du är underbaar!

Kategori:


fråga mig inte, jag gillar gamla låtar, okej?
har just satt mig vid datorn, har sett idol med clara, mateusz å broder, var rätt mys å chill på samma gång! jag tkr det är bra iaf att jag gör nåt ist för att bara sitta ner vid datorn och glo på skärmen. ikväll har jag också spelat trumpet, men jag har spelat själv nu! de låtar jag minns som vi ska träna in är harrypotterlåten (hoppas alla fatta?!?!) living on a prayer och abbas honey honey! jag har inte så svåra problem med låtarna, bara vissa delar som inte riktigt sitter och ibland låter de lite fel, men snart så blir det nog bra!
imorgon så blir det att dra på släktträff! haha skoja men ska hem till matilda och va med hon, de bli asnaajs!:d

första praodagen, check!

Kategori:

nu har jag praoat en av 4 praodagar! de va väl hyfsat kul, man hade inte långtråkigt iallafall, men småbarnen i arvidsjaur är lite smått överkänsliga, jag säger inge mer..;)!

fick även ta hem jobbet ikväll också för att det var spelning i en liten trumpetgrupp som finns här i glommers, mysigt! vi spelade bla harry potterlåten (ni fattar nog...) sen så spela vi lite annat fint!
det enda jag vet om morrondagen är att jag åker först upp med bussen till arvidsjaur och åker sen vidare mot moskosel och ska spela där med några av anders elever, och det blir säkert roligt! :)

det enda jag kommer blogga om just nu är nog praoen, jag har som inget annat samtalsämne när jag är som fast vid just det.

kan berätta att jag inte sett något vampire diaries avsnitt, men det kommer nog, ska ni se!:)

bjuder på en arkivbild, nån gång i framtiden ska ni få nya bilder, i promise!:)

godnatt?!?

Kategori:

det här blir ett tidigt gonatt inlägg, för att imorgon blir det uppgång klockan 6 därför att jag ska hinna duscha av mig lite granna, duvet man ska ge ett bra intryck första dagen på praoplatsen..;) nej men det känns alltid lite extra mysigt att va fräsch, så jag har inget emot att duscha!:)

kvällen har spenderats med clara och hennes familj + brodern min! vi såg true talent tillsammans och det var grovt med mys, blev bara lite irri för det var fel som åkte ut, men jaja, alla får ha sin åsikt och danny hade väl tänkt ha kvar vad han nu hette, minns bara att hon som åkte ut hette ellinor, som våran mattant på skolan, haha!;)
nej men nu ska jag gå och lägga mig så jag inte är död imorron, puss å hej!

memories in blue

Kategori:


ahahah lite nostalgi här då, minns när jag hörde den första gången, det var på lunarstorm, jag minns att jag hette ola_ghost och det namnet kom när jag var sju år och ghost tyckte jag lät så coolt så jag ville heta det. Jag minns också när folk skrev "<3" att det var såhär en skala mellan 1-10 så <10 var det bästa man kunde få så jag skrev de till folk och "xD" visste jag inte vad det var för något, jag visste bara vad :) och :( var, haha ja det var kul när man var liten, fast de är de ju också, men ändå:)

har varit med clara nu ett tag, vi har cyklat till missenbacken och till mig, ska väl cykla till henne senare:) ikväll blir det nog att vara med henne och det blir ju hyfsad tidig kväll för imorgon så äre ju dags att praoa, så då tar jag bussen dit på morgon och det enda jag vet är att jag ska gå till ringel, sen vet jag inget mer, får väl se då!:) skriver kanske ett inlägg sen:)

lite som kung midas, allt du rör blir till moll.

Kategori:

nu har jag sett klart säsong 3 av true blood och den var megabra! nu väntar jag bara på att hela säsong 4 ska bli klar, för om jag skulle se ett avsnitt i taget skulle jag få panik och inte veta vad jag skulle göra, så istället för true blood så börjar jag kolla på vampire diaries, har första säsongen nu så ska börja kolla på det, såg några avsnitt på tv och det var så grymt braa! hoppas bara att det är lika spännande och bra som true blood, för det är typ de bästa som finns!

här är några av skådespelarna och i serien så heter dom (från vänster) sam, jason, tara, lafayette, bill och sookie.

najs or what?

Kategori:



bjuder på två fina höstbilder från i fredags!

kvällen blev ändå inte så misslyckad som jag trodde, var med clara och så, vi gjorde inte så mycket men ändå var det skoj! hoppas på att det kommer fler såna dagar!;)
annars har jag inte så mycket att skriva om, bara det att jag inte vet vad jag vill köpa för mina pengar jag har, fast det känns ändå okej att spara ihop lite till, sådär 600 till skulle inte vara helt fel!:)
de va allt jag hade nu, kommer ett morron inlägg imorron om jag inte tror helt fel om mig själv!

tur i oturen då!

Kategori:

ååh så skönt, allt med datorn är som vanligt igen! känns bara suveränt! iallafall igår så kom mitt hundrade inlägg upp på bloggen, det har faktist gått hyfsat fort för jag har ju bara haft bloggen i 3 månader på  pricken imorgon!;) så om vi säger att efter var tredje månad så kommer det vara 100 nya inlägg som alla ska kunna läsa!;) och jag har ju ändå haft rätt så många olika headers och designer!:) bla dom här:


åsså den jag har nu!:) men det kommer säkert komma fler designer, ska ni se!:) FAST DEN HÄR FÅR VARA KVAR ETT TAG TILL FÖR DEN Ä SÅ SNYGG ♥ haha:)

dagen blir nog såhär att jag sitter här ett tag till, ut med moppen och sen fara och klippa gräs och sen typ chilla resten av dagen om jag inte ska vara med någon, vilket vi hoppas på!;) ska försöka lägga ut lite kort från igår också!:) men nu ska jag fortsätta dega runt här hemma, skriver senare!

hatahatahata!

Kategori:

nu äre ju bara så att min dator fick något anfall och tog bort alla filer jag hade på datorn, och det var över 5000 bilder, så nu kommer det bli väldigt få bilder men kanske mer skrivet? är asirriterad över att jag alltid ska ha sån jävla otur 24/7... om det inte är moppen som går sönder så äre datorn som får nå krupp..
har då haft en trevlig kväll, var med sofia och clara, najsbajs, men vi gjorde inte så mke så de finns som inget att berätta. tog en massa bilder idag som jag lägger ut imorgon, då kanske jag är på bättre humör, då tänker jag säkert "ååh ny start på allt!" eller något sånt, ahha!

Godnatt?

Kategori:


har lekt med kameran en stund i kvällen, lärt mig ta hand om den lite mer, bilden ovan är en bild jag tog när det var kolsvart i mitt rum, det enda som var på var dataskärmen, men det skulle nog inte göra någon skillnad om jag hade haft av den. iaf tog denna tröttisbild bara för att, jag har väl inte haft superkul ikväll, tänkte fara ut och sälja salami fast hade inte riktigt lust och har inte någon panik precis!;)
annars ikväll så har jag färgat mitt egna hår, det blev faktist bra, oväntat hahha! nej men det var första gången jag kleta in hårfärg på mig själv, men det var ju inte så svårt som jag hade föreställt mig, så nu om jag är sugen på att färga är det bara att köpa och kleta in i håret!;)..
här får ni en till bild på håret!

jaha?...

allô

Kategori:



vi just nu!
som ni ser är jag med clara, fast kameran är värdelös, måste kööpa en webbkamera så man kan ta lite fina egobilder!;) haha iaf idag så va skolan chill, drog med mig min fina trumpet, jag blir minst lika röd i ansiktet som den, haha
jag for till clara för ett tag sen fast då övertala hon mig (tvinga mig) att fara hem igen, vilket är skittråkigt och fattar inte vad som finns att göra här som int gå å göra där, men tydligen så suger det att vara hemma hos henne, men förstår henne ändå!
de ä iaf spö i backen och jag är dyngsur därför jag orkar inte ta någon regnjacka då jag drar ut!;)
nu ska jag vara social me clara, hoj!

mcr!♥

Kategori:

som rubriken säger så har jag hittat ett nytt favoritband som har funnits aaslänge, my chemical romance♥ gu så bra dom är! alla har typ börja fatta de, jag är bara grymt efter på min sak..;)

idag har jag varit grymt duktig på att blogga, antingen därför att jag har varit på blogghumör, eller för att jag inte haft något annat för mig, tror mer på andra haha!:)
imorn äre skola som vanligt, fast det ovanliga är att jag kommer ha med mig min finfina trumpet! inte illa dedär!:) men annars så äre samma gamla vanliga plugg, är så grymt less, längtar nå så grymt till praoveckan, lite omväxling med arvidsjaur en hel vecka!:)
nu snart så blire att göra kväller och gå och lägga sig, hoppas att jag kan sova även om massa elvisögon kollar på mig..;)

min favorittavla utav dom alla just nu, det är mellan den och en annan! förresten, jag säger det nu så går det inte ladda upp bilder från kameran just nu, så därför är det dåliga mobilbilder, men de få ni nöja er med nu ett tag tills det har blivit enklare!
med det här säger jag gonatt!:)

viktnedgång!

Kategori:

alla vet ju att jag åker upp till piteå varannan månad för att kolla hur det går för mig, och ärligt talat så har jag stannat på samma vikt i 5 månader, och jag vill verkligen ha en förändring, jag kan säga att jag är lite halvlat, motionerar ju inte riktigt varje dag men är det någon själ i världen förutom dom som går i någon sport eller liknande som gör det? jag vill vara en helt normal människa helt enkelt, inte någon soffpotatis eller någon som bara är ute och motionerar, vill ju vara med kompisar också!

jag tror nog att det enda jag gör fel är att jag äter lite fel, jag äter för lite ofta och då äter jag mer varje gång. det är ju inte särskilt bra och man ska ju inte göra så, bättre att äta små mål men oftare, eller äta såna där mättande påsar, det verkar ju fungera!:)

Men jag tror om jag skulle välja någon diet att följa skulle det antingen vara GI eller något liknande, inte LCHF iallafall för jag har läst att män kan få en blodpropp för att det är för mycket fett i maten, och jag vill ju inte riskera livet!:) eller så vill jag pröva dieten du kan! ingen har säkert hört om den för den är ju inte särskilt populär, men ändå verkar den ju fungera och det är alltid kul att se något resultat på vågen som man kan vara stolt över!:)

det här blev ett enda långt inlägg om mig och dieter, men så kan det bli ibland, skönt att få skriva av sig också!:)

ahahha vad tänkte jag?

Kategori:


gu så pinsamt om jag tänker att jag har gått runt sådär och tyckt att jag varit snygg?!? typ gammkärringlockar?;o ahaha tur att jag slutade med det, för nu plattar jag håret iaf!;) då ser det ut såhär!:

vad tycker ni är bättre? jag tycker helt klart att det platta är finare!:)

there goes my hero, watch him as he goes.

Kategori:

salut tout le monde! nu så har jag fått ett par finfina tavlor till mitt rum och jag är övernöjd, allt är perfekt, utom att den största elvistavlan blev så sjukt sne, ahha!


tavlan på bild nummer 3 ä den ja snacka om, den som är så sjukt sne!
nu visar jag då med alla tavlor att jag älskar elvis! finns ju många som gör det!

vågar ni?

Kategori:


gillar bredskärm, okej?
det är okej att få känna, man ska inte behöva vara glad i onödan, man ska få vara som man själv vill, utan att någon ska klaga, och det är inte bara dom med cancer som ska tänka såhär, alla ska de! jag känner att jag får vara den jag är men det är inte många jag känner som vågar. förr så vågade jag inte, men med tiden så lär man sig, man hittar den man vill vara och kör på de. för vissa går det bra och vissa går det sämre, men alla försöker iaf, hur jobbigt dom än har det!

bara för att!

Kategori:

VEM
Vem fick du senaste sms av? Nellie
Vem tänker du på nu? eminem, ahah!
Vem pratade du senast i telefon med? Clara!
Vems hus var du senast i? förrutom mitt så var de claras!
Vem är i rummet med dig? ingen, för ett tag sen sune

VAR
Var är din mobiltelefon?
på bordet!
Var handlar du mest? vet int
Var fick du tag på tröjan du har på dig? hahaha har ingen tröja på mig än!
Var åkte du senast bil? hem från älgträsk!:)

VAD
Vad åt du senast? 2mackor!
Vad drack du senast? vatten
Vad är det för färg på dina byxor? har inga byxor på mig;d
Vad har du på fötterna? hud?
Vilken film såg du senast? friday the 13th
Vad hör du just nu? musik, my chemical romance - welcome to the black parade

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng?
Ja
Hånglat på en bio? nej
Hånglat i skogen?
Målat om ditt rum? nej, tapetserat!
Dansat framför en spegel? jaa, ahaha!
Fått hicka? hade de typ nyss
Stulit pengar från en kompis? Nevah
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? nog ha ja de;d
Varit i slagsmål? nejdå
Haft känslor för någon som inte känt desamma? antagligen?
Älskar eller saknar du någon nu? men ohja!

KLÄDSEL
Vad har du på dig idag?
just nu kalsonger, haha men annars t-shirt, mjukisbraller, sockar!
Vad använder du just nu för skor? mina dc, asså när jag går ut!
Favoritfärg på kläder? typ svart?

SENASTE PERSONEN SOM
Du gick på bio med: anna o clara!
Du gick på stan med: amanda!
Skällde på dig: minns inte:)

SENASTE
Låt du hörde:
John Legend - Everybody knows
Film du såg: haha än så är det friday the 13th
Mat du åt: mackor å vatten
Kram: clara:)
Känslan: trötter
Resa: ÄLGTRÄSK! hahah nej men typ pite elr stan, jag har ju inte rest som alla andra!
Dröm: igår natt:)
Boken du läste: pojken i randig pyjamas, läser den på skolan..
Personen du träffade: sune
Gången du var utomhus: igår!
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: med ALLA syskon var nog julen för några år sen, om inte i julas:)
Saken du köpte: godis..:$

OM DIG
Fullständigt namn: Ola Folke Signar Karlsson Eriksson
Ålder: 14 år
Smeknamn: har typ inge
Syskon: sune 16, benny 23 och leif 33
Sysselsättning: vara med kompisar, sitta vid datorn, ta kort, se film
Hårfärg: brun.
Ögonfärg: blåa!
Skostorlek: haha 43/44 för ja ha så breda fötter.. annars typ 41 :]

vad i helvete?

Kategori:

är just nu grymt irriterad över blogg.se!?!?!
står att varje dag har jag haft bara en besökare och flera stycken har läst min blogg? grymt fult kallar jag det!


skulle bara skriva och berätta att jag är vid liv, så ni slipper tro att jag är död!
igår drog jag till älgträsk och grillade/firade fookey med några från klassen, suveränt!
det var grymt skoj och allt var så roligt, somnade före alla andra och då fick det sina konsekvenser, läskiga dockor la dom bredvid mig och dom ritade på mig... eheheh men sånt tål man ju, det är ju bara sjukt roligt!:)

idag var nog sista gången för i år som jag badade i en sjö! var grymt skoj men kallt som fan, så det blev bara 4 av 5 toasts, haha!:)

har massor av bilder från igår, men kommer endast lägga ut några bilder, ni får en här, resten får ni väl hitta på fb!;)

HÖST/VINTERSKOR!

Kategori:

nu är det alldeles strax senhöst och typ vinter och då vill man ju ha några varmare skor som inte är så klumpiga och jag hittade två som jag var riktigt sugna på, men ett av dom ska bli mina, helt enkelt! här får ni bild på båda!

499:-

699:-

jag är mest sugen på dom nedersta, men jag vet fortfarande inte vilka jag vill ha, och det blir nog en födelsedagspresent, om jag inte samlar ihop till det där snabbt som bara den, för jag ska ju till stan i helgen, eller det är då tänkt så och då är det ju kul å slippa tänka att man ska spara!:)

idag var jag med

Kategori:


det var rätt så skoj, egentligen skulle vi inte vara med varandra, båda är förkylda liksom? men jag beslutade mig för att våldgästa hon! vi satt och kollade tv, naaaaajs! senare drog vi ut på prommis och deeppratade lite smått, eheh! annars vare bara allmänt skoj! vi är alltid så störda när vi är med varann!
okej nu är det här typ andra gången jag länkar min blogg? så jag gör det inte bara för att, utan kul med mycket läsare!

dagens outfit!

Kategori:


jeans, t-shirt, kofta!

ahah tänkte skriva vart allt var köpt med vet typ int nå om sånt, för jag bryr mig inte, viktigast är väl att det ser bra ut?

asså helvete så dryg skolan blir med tiden, jag har tappat bort min stress, skönt! nu är jag då skolless och längtar som bara den tills jag drar på prao, det blir så skönt!
de va de jag hade att skriva om just nu, kanske bloggar ikväll, vi får se!;)

it's a new day folks!

Kategori:


låten får stå för hur glad jag är idag, känner mig övertaggad över nåt, men int nåt speciellt, ahhaha det där lät lite konstigt men jag tror nog ni haft den känslan själva..
filmen jag såg igår var stepbrothers, och nu skriver jag att jag redan sett den miljarder gånger för jag vill inte låta efterbliven, för att den är ju inte särskilt ny.. men ändå den roligaste filmen som finns typ :)
vaknade för en halvtimme sen av mig själv, gick och la mig där vid halv ett men somnade nog inte förrän där vid ett/halvtvå, men jag hade ju min mysiga powernap innan de!
nej nu ska jag göra nån god frulle och sen försöka fixa ihop allt innan jag är på väg till skolan! fast jag är verkligen inte taggad för de, och då menar jag verkligen inte!
men jag kanske kommer med ett inlägg senare, det beror på hur pigg och social jag är, för om jag inte kommer på nåt att skriva om så blir det inget!

godmorgon världen!

Kategori:


är ju inte morgon nu, men ändå!
skulle ta mig en tupplur där vid fem och whoops så vakna jag och då var klockan halv tio! det blir nog inte så bra nu när det är skola imorn, fast jag kommer ju inte kunna lägga mig nu och sen vakna typ tre och måsta stiga upp då, så jag kör på långkväll istället, slår på en rulle eller liknande! ikväll vare tänkt att jag skulle gymmat och pluggat, inget blev av, gymmet skulle jag ha vare på om clara va frisk och plugget gick ju som det gick, haha!
men då vet ni då lite grann om hur jag har det, godnatt alla som ska sova typ nu!♥

du gav mig en chans att säga, allt de jag aldrig sagt

Kategori:

hejsan, det har varit upp och ner nu ett tag, men nu tycker jag att det är helt okej faktist!
är rätt så mycket plugg just nu, och samtidigt så är det väl rätt mycket med allt också!
tror nog att allt blir bättre med tiden, eller det mesta..
nej nu ska inte det här bli ett emoinlägg!


har fått en rolig nyhet!:)
i helgen så kanske det blir en tripp till skellefteåååå! blir suverääänt! drar dit med amanda om det nu blir! sist så var det dåligt väder så det är det enda jag har att klaga på, allt annat var awesoome!:)
ska försöka att bli duktigare på att träna, så ska snart bara ut på en långprommis, alltså ut ur byn en sväng och sen tillbaka, så på med regnjacka och stövlar! hahah kanske inte stövlar men regnjacka iallafall! det är nog det som händer just nu! bloggar nästa gång jag har något att berätta!:)

bild, weheartit.com

bye bye, hollywood hills!

Kategori:

goddagens! har inte haft något att skriva om, och jag har ju sagt att jag inte ska göra onödiga inlägg!
helgen blev ändå rätt så lyckad, hunnit ha kul även om jag har jobbat! städat på ica och sen klippt gräs igår, men idag så blev jag ledig på grund av det fina vädret! igår så var jag först med anna och clara, anna drog hem till ajaur för hon mådde inte riktigt 100, åt middag på gulan med melissa! sen kom anna hit igen efter hon hade piggnat till lite! och senare mot kvällen kom clara också, vi såg på lite film och var allmänt lata och tråkiga! men mysigt att se film så det spelar inte nån roll!
ikväll så ska jag och clara vara duktiga och fara ut å springa/gymma. något av det blir det, blir skoj iaf att få komma tillbaka till träningsrutinerna! ;)

bjussar på en bild från i helgen!

bara för du är en idiot så måste inte jag vara det!

Kategori:

dagen var inte så perfekt, inte under skolan iallfall, men det har ju sina anledningar, vill egentligen int prata om det, det känns bara fel...
efter skolan så har jag varit med clara och anna i stort sett hela kvällen! resten av kvällen så har veronica maggio varit min vän!

imorgon så blir det nog att klippa gräs och vara med clara och anna som gäller, kanske snabbt plugga lite smått, vi får se hur jag gör med dagen, stiger upp senast 10 på morron iaf!

körde på lockigt hår när jag kom hem, var längesen så de  va kul å testa å de är väl halvfiint!

det här blev inte ett långt inlägg, men det har nog med humöret att göra, imorn så mår jag bättre, 100%säker!

girls fall like dominoes

Kategori:

bonjour! igår kväll så hade jag grymt tråkigt och då bestämde jag mig för att lära mig hur man använde slutartid! så nu kan jag de, eller jag vet hur man gör, men jag är inte värsta experten, var bara grymt roligt att kolla!:) jag kan ju visa en bild på mitt rum som jag tog, det var kolsvart, förutom en bordslampa som var på!

ni ser lampan som var på i fönstret, det gör ju inte så grymt stor skillnad..

HALLELUJAH MOMENT!

Kategori:

äntligen så har jag fått mig en praoplats! så hela vecka 38 kommer jag spendera min tid i arvidsjaur på musikskolan där! blir helt perfekt och jag är hur nöjd som helst för nu slipper jag ringa till ställen dag ut och dag in. på musikskolan så kommer jag att vara med min fd trumpetlärare, blir ju supernajs!

idag har jag varit helt slut! tror jag håller på att bli skoltrött, och då tänker ni bara "men vafan orkar du inte med vanliga lektioner och så?" och då ska jag bara berätta att vi har 4 "läxor" eller vad man nu ska kalla det, skrivuppgifter, glosor och andra saker! inte precis det härligaste att slösa sin fritid på massa plugg! men det är då vad jag måste göra ikväll, blir lite franska och engelska + att jag ska försöka jobba lite mer på son, och i helgen tar jag hem svenskan också! hör ni så mycket vi har? det är hemskt...

ahaha bjuder på en bild från ca ett år sen nu. ;d