fotografier!

Kategori: Foto

hejsan!
bjussar på två bilder som är tagna i veckan, den första är tagen idag!
ingenting händer typ i mitt liv, bara skola och sånt, idag var det HLR och det gick utan problem!
om prick tre veckor drar våran masterklass till stockholm! :)

uppe före tuppen, ute å gå nu sen väntar g...

Kategori:

uppe före tuppen, ute å gå nu sen väntar gymmet!

going out!

Kategori: Foto

far ut med kameran, resultat kommer!:)

and every cheesy clichee

Kategori: Vardag

hallojsan!
sitter här i tråkiga glommers med roliga siri och clara, det har inte hänt något speciellt så jag har inte hittat någon anledning till att blogga!
idag så hare snöat så livet blev visst lite sämre hahah..
nej dehär va väl allt jag hade att säga, ska väl försöka komma tillbaks hit och blogga lite oftare!;)
sådär såg jag ut i veckan, med våran finaste klasströja!♥

back in business!

Kategori: Vardag

hejsan! nu är jag tillbaka här och jag har haft världens skönaste bloggpaus! har vare me asskönt folk under lovet och haft askuul! badat badtunna och bastat hela helgen med roligt folk!
idag vare första dagen på skolan, var faktiskt mer chill än förväntat! skönt att komma tillbaka till rutiner och träffa allt folk! det jobbigaste är att man får veta att vi har prov hela tiden!
idag så följde elise mej hem å vi har haft så jävla roligt! imorron drar jag hem till henne å då får vi bland annat våra klasströjor, så kommer väl ut bild på de också!:)

bloggpaus

Kategori: Vardag

bloggar nästan inget längre, fast de är lov nu så där får ni en förklaring, pausar allting!
färgat håre å klippt mig!

oh vilken härlig dag!

Kategori: Vardag

solen lyser ute, vaknade i lugn och ro genom att se två eller tre avsnitt av ghost whisperer! fått dega på i min takt för att sen fortsätta göra allt i min takt, just nu är jag klädd och mitt rum ser faktiskt dugligt ut! ska snart ut till ica för att se på veteranskotrarna, blir najselinajs! ikväll är jag mest troligt själv och ska väl försöka att hitta på något kul att göra, ensam.. äsch jag börjar bli van med de här men imorn då händer det grejor! får hoppas att veckan kommer fortsätta så, men ändå grymt skönt med ett vilosamt lov också, var ett tag sen! :)
nej nu så ska jag dra! :)
haha snygging......

life sucks

Kategori: Vardag

tjobre! sitter vid datorn som jag i princip ha gjort hela dagen förutom på "morron"! då var jag duktig och åt en bra frukost, gymmade å käkade golunchN! :) ikväll är jag helt själv så ska väl se nån bra film eller nå, eller fortsätta å se mina underbara ghost whisperer! ♥ vi ser väl! hojs!

you're a-a-a-amaziing!

Kategori: Foto

lov idag!

Kategori: Vardag

idag äre storklinta som gäller, tar med mej kameran! sen efter bigclint äre looov!

the school is soon over!

Kategori: Vardag

hejsan, tisdag idag! sov hos johanna och vi försovde oss (haha!) och kom 50 minuter försent till lektionen, sen så slutade jag tidigare idag, så en riktigt chill dag!:)
igår bloggade jag bara på morron! sen på afton så fikade vi bullar, och senare mot kvällen så hade vi gjort en kall päronpaj och jag förstår att ni tänker att de smaka äckligt men de var seriöst asgott!:)
ikväll så har jag varit med clara och amanda, vi har bakat idag också fast pannacotta å kladdkaka ist, asså jag måste typ väga mej och se så jag inte går upp typ 123718209 kg bara för att ja ha tjocka så mycket nu i veckan! haha seriöst jag få ta å skärpa mej, få stiga upp 5 imorn å gå 2 mil! hahah knappast men ska stiga upp halv sex å gå en mil, bara larmet på telefonen fungerar som den ska, den gjorde inte de sist jag skulle ut å gå på morron, och det är inget skyll även om det låter grymt mycket som att det är så, haha!:) nej nu så ska jag starta ett ghost whisperer avsnitt sen så släcker jag och går och nassar, gonatt med er!:)
2010...

hows it going?

Kategori: Vardag


gomorron! sitting in the school!! haha nej skrev de for att dom tre sista boksteverna i alfabetet inte funka;d idag kommer ja stanna hos min roliga kompis johanna!;)

bildbomb!

Kategori: Foto

BÄSTAVÄN!

Kategori: Foto