HAPPY HALLOWEEN

Kategori:


photo; we♥it
ikväll så spenderades kvällen med massvis av godis, skräckfilmer och mys hemma hos oss, riktigt najs. spenderade kvällen med sune å clara, och även om vi bara var 3 så räckte de, men vi såg helt värdelösa filmer, dom som tycker att det där är skräckfilmer måste ju ha något sorts fel haha! en sak till som var tråkig var att inga småbarn kom och gick bus eller godis här, haha:(

anywhere you are, i am near!

Kategori:


goddagens! har varit hur duktig som helst å städat bort helgen i mitt rum, så nu är allt rent å fint igen, men undra hur länge de blir så?;)
igår så var de en hel drös me folk här, några var här längre än andra och det var kul, även om vi aldrig har något att göra haha! jag förstå nästan inte vad vi gör hemma hos oss då? haha ingen har nån fantasi men ändå hur kul som helst att bara umgås!:)
nu ska jag nämligen göra de med clara, blir suveränt, ska börja ladda ner några skräckisar, de är ju halloween idag!;)

vart jag mig i världen vänder

Kategori:


vet att jag är så efter med alla låtar, men den här är så bra så det spelar ingen roll!
idag har jag först vare me clara å anna, sen så drog anna å då såg jag, clara å sune film, the grudge 2 och jag fattar inte hur jag kunde va rädd för den filmen förr för den är inte läskig alls. sen så for jag och clara ut och tog lite bilder och sen ja så åt vi middag och efter de så kom linn å då chilla vi bara och snacka en massa och sen drog vi till sofia, lämnade sune där och sen nu sitter jag här helt ensam, lite tragiskt!
ni får några av bilderna jag och clara tog!:)




de där va några av många bilder vi tog, vad tycks?:) jag är då hyfsat nöjd!:)

goood morning!

Kategori:


haha fin låt? sökte ba på good morning å då kom den här upp!

sitter här vid datorn och latar mig, orkar seriöst itne ens gå till köket typ, jag är för trött för de, så ska kötta några vampire diaries innan jag rör på mig, haha! nu hör jag verkligen hur lat jag är, men de ska bli bättre!;)
kan ju bara meddela att axeln gör ont fortfarande, men det är tusen gånger bättre än i onsdags då jag knappt kunde röra den, och nu kan jag snabblyfta vissa saker också, men jag kan inte hålla i nånting i längre än 30 sekunder för då börjar hela armen vingla typ, de känns lite konstigt å de var världens konstigaste beskrivning, men ni fattar nog! tror det kan bli bra redan på torsdag!:)
igår va jag på konsert här i glommers, förbandet var bäst och sista låten jag såg var också bra, resten gjorde bara allt långtråkigt..
nej nu väntar vampire diaries på mig, hejdå!:)

hej alla!

Kategori:

skulle bara berätta att allt är bra, hade många läsare igår, tror det var därför de ville veta lite mer om olyckan som hände, så ska försöka förklara det som enklast!

jag skulle springa upp för bänken som lutade mot balansbommen för att sedan hoppa ner till en tjock madrass. när jag skulle hoppa så fastnade foten i bommen och jag föll såklart med huvudet rakt neråt men han flytta det innan smällen, men de tog en massa på axeln, och all vikt for på den. ryggen skadades lite grann då också därför den böjde sig extremt mycket, for till akuten och röntgade och ingenting var brutet och de trodde att det bara var en muskel som hade gjort sig illa, men smärtan kommer vara kvar minst 1,5 vecka.

hoppas ni förstår nåt av min extremt fina beskrivning!;) men iallafall vill bara berätta att faran är mindre än vad det låter som, har lite ont i axeln och vänster arm men kan nästan röra den fullt ut, ryggen är det nästan värre i nu, det gör ont nästan hela tiden, den fick sig ju sin smäll, men jag tror nog att det inte är någon fara, blir nog bra efter lovet!:)

har tagit fram mitt gamla cdställ där jag nu har 60 cd-skivor, så har tagit fram min cdspelare så ska börja använda den istället för att leta fram massa musik på youtube, har slutat lyssna på spotify för det suger megamycket utan premium! men nu ska jag fortsätta lite grann med land 2, ska försöka få det gjort så fort som möjligt, så ska sitta med det en rätt lång stund nu, ciao!

lägger ut den bara för dom som saknar sommaren, vilket inte är jag för jag är less på hösten och allt och vill ha vinter!

home sweet home

Kategori:

hemma nu, känns väl lite både och, skönt samtidigt som det är tråkigt, kommer sakna melinda å ida galet mycket! kul hade vi iallafall! tråkigt att jag blev lite förkyld, men nästäppan ä då borta nu, bara halsen som det har gått dåligt för, hostar som en galning!
nu ska jag se lite vampire diaries och senare ikväll blire att vara med clara, min kompis!;)

har ingen ny bild just nu, så de få bli en från förra helgen:)

this is why i'm hot

Kategori:

tjobre all of ya! sitter helt ensam i idas kök och passar på att skriva medan alla andra är upstairs, är rent för slut för att bry mig, haha!

vi ska baka pizza ikväll tror jag, vi ska iaf göra nåt som tidsfördriv istället för att bara ha tråkigt, vi har tillåme lekt kurragömma!

men annars så har vi de bra, vaknade med knallröda ögon pga av alla melindas katter men nu har de blivit lite bättre iaf, har det bara lite krassligt i halsen, men de fixar sig nog:]

nej nu ska ja va rolig mot dom å gå å spöa dom, haha hejdå!:)

ni får en fin bild på min fina vän ida!;)

sånt är livet

Kategori:


grymt fin låt!


har inte bloggat nåt, jag vet! bloggade sist i måndags och sen dess har det ju hänt en hel del, kan köra dag för dag och berätta kort om den.
TISDAG när jag kom hem från skolan fick jag se att vi hade en sprillans ny tv, det var nämligen en 55" "smarttv" som de nu kallas därför de är så tunna och så. plus i kanten var också att vi hade skaffat oss en surfplatta, från samsung, väldigt fin den med och ja den är utrustad med allt roligt, eller inte allt, men det kommer väl så småningom:)
ONSDAG fyller mamma år, alltså idag, så vi har firat henne och de hon har fått mer än tvn och det är en ny väggklocka och hemmabiosystem till tvn, plus massvis med blommor och trisslotter, så vi ha skaffa flera nya grejor och jag är nöjd även om de enda jag kommer använda mycket är surfplattan och tvn, men inte just nu, nejnej det är jag alldeles för upptagen med för att jag ska leka med chile och lära mig lite om det, dvs jag ska hålla på med land 2. sen ska jag försöka fixa ihop en fördjupning om freden i versailles.

fjortisjao!

get up now get up now get up out of bed!

Kategori:

som ni ser är de ny design, gjorde den bara snabbt för hade lite för mig, jag är väl varken nöjd eller missnöjd!:) var bara sugen på en förändring!

idag var jag i pite hos doktorn, gick oförväntat bra! och ni som är intresserade så ha jag gått ner 2,5kg och vuxit 1,5 cm på längden sen i augusti, det är det mesta jag har gått ner på tvåmånadersperioderna jag varit där, och det känns ju jättebra, man blir som stolt över sig själv, även om det inte är så mycket så är det ju alltid nåt.

nog om de, ikväll så var det spelning i orkestern och annars så har jag inte gjort så mke, städat bort lite granna i mitt rum å så, inget speciellt.

the weekend

Kategori:





har många många fler bilder men tog bara dom här för de va dom snyggaste, särskilt den sista, haha!:)

helgen har varit superkul, var ju med dom roligaste!:) jag tycker dom är världens roligaste och bästa människor typ, finns nästan inga roligare!

imorn är det skola och det innebär tråkig vecka, nästa helg kan bli superkul, beror på;);)

le francais, langue de l'amour

Kategori:

rubriken säger franska, kärlekens språk.

hahah min rubrik verkar vara "åh jag heter ola och för mig finns inget bättre än franska" och riktigt så är det ju inte. men ska försöka skärpa mig i det, har mvg nu och vill absolut inte förlora det och jag tror jag börja bry mig nu bara för att det gick grymt dåligt på ett läxförhör, haha! nog för att jag inte tror att det har med hela betyget att göra. nej det här ska inte bli ett inlägg om bara franska...
idag när jag kom hem har jag trumpetat lite granna, sen har jag gjort bort musikläxan, så nu är det BARA land 2, franskan och bokrecensionen som är inlämningsuppgifter eller läxor.. men inget av de kan jag jobba färdigt med för alla är på skolan...

tog bilder just, haha kolla mitt finfina skägg!

i dance alone!

Kategori:

gokväll! lite småkul är det att varannan gång jag skriver så är det på morgon eller på kväll typ, jag är så fuckin perfect!

kvällen spenderades hemma hos clara, hur mysigt och kul som helst, den bruden är så great! finns typ ingen bättre!

imorn är det engelskaprov och kan bara meddela redan nu att de kommer kanske gå åt helvete för jag har inte pluggat ett skit och ska försöka plugga lite innan även om jag vet att de inte är bra, men ska bara plugga glosor för resten borde jag ju kunna hyfsat, liksom vi har ju gjort de?

nej nu så ska jag försöka göra en tidig kväll, men kommer ju knappast stänga av datorn, haha!

saknar sommaren!

bilder från igår!

Kategori:



som ni sder var jag och clara ute och fotograferade igår, och det mesta blev i svartvitt och det vet jag, vi hade på den inställningen på själva kameran under den mesta tiden av fotograferingen!:)
jag är iallafall nöjd!:)

vaknade för drygt en timme sen, ska försöka vakna tidigt på morgon så jag hinner med att sitta vid datorn, jag tycker det är hyfsat bra, så slipper man stressa som en galning, fast det måste man ändå om man bara sitter vid datorn, nu ska jag fixa lite grejer innan taxin kommer, så skriver kanske ett inlägg ikväll då, om de nu händer nå funny ;)

i need you now

Kategori:

gokväll alla! ikväll har jag spenderat tiden med jobb och bakat scones med de roligaste och senare se idol! helt klart lyckad kväll, förutom att mitt ben gör så sjukt ont! hoppas det hinner bli bättre till imorgon då när jag ska stå utanför ica hela morgonen och försöka få sålt några godis/kakburkar! annars blire att knock knock knocking on allas doors! haha ja! det var allt jag hade att skriva om.



godnatt säger jag nu då.

written in the stars

Kategori:


godislådor nästa!

Kategori:


sånt här kommer jag hämta ikväll på skolan, kommer ta ca 25 burkar och försöka få sålt allt så fort som möjligt!:) kommer börja på söndag eller måndag:) jag tror jag kommer ta med mig några kakburkar också! hoppas det ger något så vi får ihop så mycket pengar som behövs, för hela klassen vill ju fara på resan, för det är som ett sista farväl av klassen och skolan, iallafall för mig.
 nog om de, den tiden är inte kommen nu. egentligen har vi lektion men jag är lite smått busig och bloggar lite grann ;) efter skolan stannar jag hos johanna, bloggar nog ikväll då jag är hemma!:)

jag saknar inte dig, jag hatar dig.

Kategori:

go'kväll! den här kvällen har blivit blandad av plugg, följa när broder övningskörde och så var jag med amanda, den bruden är så tuff! ;) de var bra att vi var me varann, för annars hade jag bara pluggat hela tiden och det skulle bara kännas överdrivet, haha! var ute och tog några bilder på stjärnhimmeln och en bild blev jag faktist nöjd med, och ni får se den i ett annat inlägg, lovar! ska försöka bli duktigare med att bjussa på bilder, och ha något roligare att skriva om än mina tråkiga dagar!;)


jag sa aldrig att de skulle vara bra bilder?

i'm like what's going on?

Kategori:

excusez moi för den extremt dåliga uppdateringen, men jag har inte varit på humör, är inte de nu heller egentligen men börjar iallafall komma tillbaka till det normala, då man inte är på dåligt humör vill säga!
idag så har jag inte gjort ett enda skit, bara varit ute och gått och bara haft allmänt tråkigt, och asså jag får snart ett utrbott! det har snackats grymt mycket i glommers att det ska fixas något ställe där ungdomarna härifrån kan träffas och så, och jag hoppas verkligen att det blir nåt av det istället för att alla ska bli fäst vid att pilla ut ludd ur naveln... asså det finns ignenting helt seriöst som händer här, och likadant i jörn. De är så grymt dåliga på att arrangera saker som ska hända och så, om vi ska fara till ett ställe där någonting händer så är det ju pite som är närmast eller skellefteå. jaja sånt är livet! jag orkar faktist inte bry mig längre om det. Nej nu blev det här ett surt inlägg men de får ni tåla!;)

fin bild på fördrinken på bröllopet!

Like autumn turns leaves,

Kategori:

goddagens alla!
sitter och myser här hemma själv i vårat hus, faktist rätt så mysigt! skulle ha varit ute men då är ju vädret helt värdelöst! jag tycker att det är likest att det blir vinter nu istället för att ha bara grått och tråkigt väder! Men snart så kommer mamma, sune och johanna hit och då blir det nog lite roligare!:) jag har småstädat lite grann och så, men nu ska jag inte skriva mer, bloggar kanske ikväll!:)

bild på pappsi:]

gäller alla kvällar mellan tolv och fem.

Kategori:

bröllopet var extremt fint och mysigt! efter bröllopet var jag med clara och chillade med hon, sofia å sune:)
nu sitter jag då här helt själv och tråkar sönder, funderar på att sova, kommer komma upp bilder från bröllopet senare!:)

for me its not over

Kategori:

gomorron alla, rise and shine! så tänkte jag imorse och hittils ha de då funkat!
idag så är ju bröllopet, det blir askul, asfett, suveränt! och jag vet inte varför men jag älskar bröllop så grymt jävla mycket! kommer iallafall komme en full sida med bara bilder!:) känns som att dagen i övrigt kommer bara vara bra å mysig å så:) men nu ska jag iallafall dra och kirra nån frukost, hare!