EN SISTA GÅNG

Kategori:

en kort stund kvar!

Kategori:

nu är det drygt 55 minuter kvar tills 2011 är över, måste skriva lite mer om hur det var!
när året började då var jag själv osäker på vem jag var och hur jag ville vara, jag var nyfiken på allt vilket jag är idag men samtidigt så är jag mindre nyfiken nu, jag behöver inte veta allt, bara det som är intressant och jag har lärt mig vilka som är mina äkta vänner och inte det! först blev jag deprimerad när jag insåg att jag bara hade några kompisar vid min sida, men sen insåg jag att det var suveränt bra att jag hade fattat det, för då visste jag vilka jag kunde lita på och säga saker till, för jag säger såhär att jag berättar mina grejer jag vill berätta bara för kompisar och de känns bra att jag kan ha ett förtroende på dom och vet att dom inte berättar något!
mitt utseende har blivit bättre, enligt mig själv men jag är inte nöjd över det, det har bara kommit en bit på vägen! nog för att mitt utseende ser rätt likt ut om man jämför med tidigare, men jag har blivit mycket nöjdare över det!
jag hoppas att folk börjar gilla mitt utseende när jag gillar det!

nyårsmat

Kategori:

har nu ätit massa gott med mamma pappa å melle, nu sitter vi här vid varsin dator och chillar!
vill önska er alla ett gott nytt år!:D

2011 närmar sig sitt slut!

Kategori:

och jag kan bara säga att det har varit som en ny start för mig! har inte lärt känna så mke folk på så kort tid kan jag bara säga, nya relationer till kompisar och nytt tänk om saker och ting. har samtidigt börjat vågat vara mig själv ännu mer, har börjat skratta mer, känna att jag lever och inte bara är ett objekt som rörs hit och dit, känner att det faktist finns folk som lyssnar och bryr sig mer än vad jag hade anat! har kommit folk så nära så de känns som att hela världen är mina soulmates, typ!
här är en sammanfattning av året!

januari:

februari:

mars:

april:

maj:

juni:

juli:

augusti:

september:

oktober:

november:

december:

BÄSTAVÄN!

Kategori:

cheesecake plus annat bra!

Kategori:

nu sitter jag här igen, obvious på melles dator..
vi har varit med clara hela dagen, förutom på "morron" då vi tog kort medan solen var uppe! sen så for vi till clara där vi har bakat saffranscheesecake och suttit och degat, orkar typ inte göra något helt seriöst!
nu sitter vi då hemma hos mig och degar, ska göra en cheesecake här också och då blir det med non stop i, hoppas de blir najs!
nej nu så ska jag socialisera med mina brudar, hoj!

hahahha man förändras rätt mke på 1½år!

myskväll/natt

Kategori:


kan säga att natten inte började perfekt, men senare så blev saker å ting lite bättre å då kötta jag och melle på oss ansiktsmasker, gjorde fil å flingor å ett glas saft och satte oss i tvrummet å myste å såg film, lejonkungen2 var det som spelades!
nu så äre ju nästan gonattid, så jag och melle börjar nog skalla våra kuddar strax, bra då vet ni, HOJJ

skype, film, msn, telefoner, fika

Kategori:

är det jag och melinda lever på just nu!
kommer nog inte fika ngt mer inatt men långt ifrån att vi ska sova, ska försöka få ut hon ur rummet å ta lite coola mysbilder!
vi har sett mirrors 2, och då var kris, sonja, pawel, mateusz å jon här, inte så bra nu när jag har sett den över 4 gånger, måste komma med något nytt!
sen så har vi pratat på skype med brorsan å hans brud, najsnajs, riktigt skojigt!;) sen så har jag tjollrat på med min telefon som har laggat som ett as, men nu funkar min älskling igen! men msn har funkat riktigt bra, där finns då folk som är sociala!;)
nej nu så vet jag inte vad jag ska göra, fortsätter väl dega då!:D

såhär såg jag ut, tänkte ta kort med melinda fast hon vägrar just nu, hon har sina anledningar...

i was aiming for the sky

Kategori:

tjo, sitter igen, nu är vi lite mindre folk så då passar jag på att blogga, älskar melindas dator så då skriver jag från den ist för min egna...
iaf vi va ut nyss för ett tag sen och smällde några raketer, bara för att det snart är ett nytt år så taggar vi lite extra!!! :)
senare ikväll ska jag och melinda nog se film och sen så ska vi nog ta några egobilder och sen inatt nån gång, kom å bli sent as hell så kommer vi däcka när vi spring runt och ha skitkul! seriöst känner aldrig att jag är trött längre, förutom när jag är själv då, då vet jag att jag inte ska vara uppe så jävla länge.. (a)
aja nu ska jag försöka va social me folket, peace out!!!

om hon låter mig använda hennes dator så få hon tåla att jag använder hennes bilder (A)

jag känner josefen

Kategori:

hej, min bestaste hestven är här och vi sitter i mitt rum, hon ha packa upp hela hennes garderob, så min säng är finast i världen!:') hahah nu äre en drös med människor här så jag ska gå, hoj!
finigastigast

repeatar den här låten!

Kategori:

lyser upp mitt liv!

Kategori:

gomorron allt folk, har bara hunnit stiga upp och sattit mig vid datorn och börjat dega, idag så kommer mitt liv bli snäppet bättre, melinda kommer!♥ fan va man ha saknat den bruden! känns riktigt asm, ha nån å fira det nya året med, hon stannar till ja vem vet när? inget är bestämt så hon blir som en syster för mig nu!
nu ska jag väl äta frukost elr nå, sen när det har blivit snäppet ljusare ute tar jag på mig kläderna och drar ut och leker med fjärrisen, hoj!

innan ja färga håre..

movietime!

Kategori:

har sett hip hip hora redan och nu snart kommer kris å sonja, blir mer film då och mys! imorn kommer bästmelinda men innan de ska jag ut och fotografera lite myspyys!:]

välkommen hem!

Kategori:

hemkommen från pite nu, och är INTE nöjd med min ersättare för miin gamla doktor, den ja ha nu är ju helt störd i huvet, kan förklara varför, fick äckeltankar typ direkt. i vanliga fall så vägs jag och mäts, sen så snackar vi bara om hur träningen har varit. men nu då vägde jag och mätte mig, helt normalt, sen så var det såhär direkt jag kom in
- här har vi ett halsband kanske du tror, men icket, det är en pungkulemätare, vars ligger dina pungkulor på ett ungefär?
jag kolla bara på han som om han var ett missfoster, vilket han var då, sen så kom en peddokommentar efter det
- nåå, ska jag ta på dina bollar och jämföra eller ska du de?
jaa jag peka bara på en av bollarna på det där "halsbandet" som han höll i, för inte ska jag väl stå framför en 55 årig gammal grå gubbe och ta på mig själv, är han dum i huvet?
hahha nog om de
gick på stan efter att ha varit på de störda läkarbesöket.
köpte två tröjor, sammanlagt 165 kronor!, riktigt bra priser!

dressman 100:-

cubus 65:-

kvällen är räddad!

Kategori:

amandis kommer hit, vi ska bland annat mumsa i oss lite gott och sen så ska vi väl se en film eller nå, hittar alltid på skojiga saker med den där saken:]

slöardag...

Kategori:

tjo!
är ensam hemma med mami och jag har verkligen bara slöat idag, det enda som jag har gjort som har varit bra var att följa me mamma å handla, inte det roligaste precis, orkar typ inte göra något, men de suger att ha tråkigt så jag ska komma på nåt att göra! imorn bär det då av till pite på sjukan, min vanliga besiktning som jag kör lite då och då, bryr mig inte så hårt om den, men hoppas det blir något resultat! jag är då nöjd med dom här två månaderna och jag tror inte jag har gått upp nåt, bara ett hekto elr nå isf..
nej jag ska inte sitta här och blogga bort hela dagen, men what to do? svaret vet ingen..

COOLT VA?


mirrors 2

Kategori:

har sett film med clara, såg mirrors 2, den va faktiskt bra, här får ni nån sån där recension från internet om vad den handlar om! :)

En ung kvinna mördas brutalt framför en spegel som är en portal till de levande dödas värld. Hennes ande förvandlas till en vildsint mördare, och en efter en jagar hon de män och kvinnor som bär skulden till hennes fasansfulla död. Hon utkräver en blodig hämnd genom att lemlästa de skyldiga och slita ut deras innanmäte. De kan inte fly… De kan inte gömma sig… De kan inte titta i spegeln!

riktigt bra!

enda barnet

Kategori:

nu har alla mina bröder lämnat mig, inklusive sune :( så nu är jag enda barnet i en hel vecka! kommer kännas lite creepy men de får man tåla, kommer gå skitbra, inte precis svårt att vara utan sina bröder!
har varit med clara idag och vi har bara degat, ikväll skulle anna till clara, tror jag joinar dom och ska försöka ta några bilder, så jag har något roligt att visa sen då!:) men nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, känna att jag verkligen är enda barnet!:)

sådär ser mitt hår ut, och förlåt för suddig bild, orkar int bry mig så hårt.








































lite förändringar...

Kategori:


känner mig lagomt snygg!
skämt å sido, bild kommer upp senare på resultatet:)

nu är nästan allt som det ska!

Kategori:

tjolahopp!
idag for benny, så nu är det en människa minde i huset, skönt! snart är vi den "vanliga" familjen kvar, alltså som vi brukar vara vardagligt! känns riktigt nice!
för ett tag sen var jag ut och lekte med fjärrutlösarn, och det blev riktigt fina bilder, även om dom inte blev så proffsiga! :)

ska jag eller ska jag inte?

Kategori:


åfyfan
sitter och tänker dag ut och dag in på om jag ska fortsätta ha mörkt hår eller börja processen med att försöka göra det ljust redan nu inför våren/sommarn? kanske lika bra att göra de nu, passar säkert i blont på vintern också! ja jag tror nog jag ska göra de, då slipper jag bleka de så himla ofta också för jag är ju nästan helblond naturlig så!

bild från dom blonda tiderna med riktigt mycket utav min naturliga färg, riktigt fint om jag får säga det själv, hade inte så pjåkiga kläder, men mycket har ändrat i köket nu när jag tänker på det, eller mycket och mycket, några småjusteringar
hahha tillbaks till ämnet, jag tror nog att jag ska börja bleka håret, känns bäst just nu iaf!

julklappar från första paketet till sista!

Kategori:

tjo, här kommer liten bildbeskrivning på ALLT jag fått iår, och då menar jag innan julafton tills nu som räknas som julklappar!


jackan, delad julisklapp kan man säga


filtis

pappersinlindade chokladsnögubbar!

fjärrutlösare!

webbkamera!

redigeringsprogram för filmer

mic


skrivare


godis!


julaftonsmorgon

Kategori:


gomorron alla!
har just vaknat och såg så mysigt mitt rum var så tog kort på lite grejer!
kaninen är faktist en julklapp jag fick av clara, hehee :')))
ska snart försöka göra nå annat än att sitta vid datorn, äta frukost, duscha å så, sen där vid 12 ska jag till kyrkan för det finns inget annat att göra så för att fördriva tiden, kommer byta julklapp med amanda! :)
nu har ni fått lite bilder, så inlägget blev tusen gånger bättre, så känner då jag, så jag ska försöka fortsätta med det! :)

JULAFTON!!!

Kategori:

känner mig som ett litet barn, och jag skämtar inte, har inte längtat till den här dagen så mycket på väldigt lång tid, så skönt det känns att få göra de!
har nog fått all julkänsla tack vare alla julfilmer jag har sett, alla julhälsningar jag har gett till folk, åååh allt känns bara så bra, så jag vill önska god jul och gott nytt år till alla i hela världen!

underneath the christmastree!

Kategori:


julafton imorgon, skrev de i förra inlägget! är så sjukt taggad, har sett just friends som innehåller en liten snutt av julen, men nu ska jag fixa fram några barnjulfilmer, riktigt mysigt ska jag ha, fast utan någon mistel som någon fin människa ska gå under, haha nejnej! ska göra en mysig kopp oboy, för första gången på länge är jag sugen på de, sen så ska jag bara sitta och mysa! då vet ni!

dan före dopparedan!

Kategori:

gomorron! idag är det då dan före julafton, känns riktigt mysigt, världen kan typ inte bli bättre! förutom att när jag vaknade så insåg jag att jag har en himla förkylning, fast nu har jag tagit några piller som kan göra så att allt blir lite bättre!
inser att julen är suverän, bara de att leif och benny inte riktigt håller sams, känns som dom är mina småsyskon, fast dom har ju sina anledningar!
nej nu så ska jag julstäda hela mitt rum, fixa fram julstämningen lite extra, sen duscha och sen så blire mysdag med massvis av julfilmer!

spårarNN_96

Kategori:

 my friends are dead, lyssnar johanna på, elise spelar på spela.se och resten av klassen kör typ kurragömma på hela skolan, säkert skitkul men jag orkar rent inte, är så förbannat slut
de här är världens degigaste dag, de enda bra som kan hända är våra betyg, och dom är jag säkert nöjda med!:)
ikväll så blire kanske att jag är med amanda, blir nog så, och nu äre ingen skola att vakna till, 2 dagar kvar till julafton, livet kan knappast bli bättre!

godkväll folket

Kategori:

sitter hemma hos elise, hon kollar tv medan jag och johanna sitter och töntar framför datorn, riktigt chill!
idag vare nobel på skolan då, riktigt najs!
efter lunchen var det prisutdelning och fick 3 diplom, finaste pärlplattan, årets toffel och årets fura. årets fura är enkelt förklarat att man är en trygg och fridfull människa som gör skolan till en bättre plats, typ... hahah låter jättetöntigt men jag blev ändå riktigt glad över mina priser!:)
nu ikväll har vi varit lite här och var, hos johanna och här och måste ba skriva att johannas hund är det fulaste sötaste som finns!:)
nej nu så ska ja göra nå annat, peace out!
nog för att jag såg ut som en apa men bilden får duga nu!

santa claus is coming to town!

Kategori:

inte på humör för att blogga, är bara så förbannad på allt som lever nästan, så sjukt skönt att vi slutar skolan på torsdag så jag slipper jörn ett tag, skulle bara vara bra att få slippa det nu ett tag, fast vill nog tillbaka fortare än vad jag anar.. äsch vi ser hur det blir, har bara varit jättearg hela dagen men nu så hare lugnat ner sig, tror allt far bort ikväll när ja ska va me amanda, var så förbannat längesen sist! vad vi ska göra är fortfarande osäkert, men umgås ska vi då göra!:))


såhär ser ja ut då jag e arg, haha!

cause we made it all this way

Kategori:

tjobre allihopa, det är jag, ola med sin sjukt roliga kompis johanna! vi sitter och sover, eller jag gör och vi pratar och skrattar lite grann.
skolan var asjobbig, är hur jävla slut som helst, skulle kunna skita i johanna och sova istället, hahaha!
nej nu ska jag inte tänka så, kommer vara förbannat pigg och baka och massa annat trevligt mojs!
nej nu så ska vi gå och gö annat grejs ist för å blogga, hoj!

benny is in the building!

Kategori:

hahah som ni läser så är benniboy hemma! så nu i veckan så blir det inte en enda lugn stund, kommer måsta gömma allt jag vill ha ifred, för annars så kommer han att hitta det, måste städa mitt rum också, inte bara för att han kommer utan för jag orka int ha så smutsigt!;)
nej nu så ska jag börja städa, lyssnar en massa musik medan!

denna varelse likna ju benny!

what to do?

Kategori:

gomorron, vaknade för ett tag sen och har hunnit fixa lite brunch, skönt å vakna sent! men imorn blire andra bullar, då äre skola, men en riktigt chill å rolig dag, idrotta hela dagen, eller fysisk aktivitet om man vill kalla de så!;)
jag ska promenera, gymma å göra nå kul i sporthallen!:)
men IDAG?! vad ska jag göra idag? knappast nå roligt som finns å göra i glommers, men sån skit får man väl ta när man bor här... ska iallafall försöka orka fota idag, när de nu inte finns något annat att göra, tror storebrorsan kommer hem idag, om det inte var imorron, ja inom en kort framtid iallafall, ahha!
nej nu så ska jag försöka göra något, vi hörs!

ni får en gammal mysbild när jag hade nå konstigt ljusfilepix vid näsan!

hockey?

Kategori:

hemkommen från stan nu
var riktigt behövligt att jag for dit! var tvungen åka bort från den här hålan nån gång och det passade väldigt bra idag! har haft superkul me clara å marran, först gå runt på massa affärer sen så träffar man jättefint folk! fick träffa ida å tess bland annat, sen så träffa man massa annat folk som man kände till! känns konstigt för mig att träffa random folk bara sådär för jag är ju så sällan borta från glommers och då blir de mer sällan jag träffar folk som man känner till, förutom byborna då.
vi lunchade på subway, var första gången för mig och det var förjäkligt gott där! så när jag har chansen så kommer jag självklart ta den!
vi hann tillochmed se en hockey match som J20 spelade, skellefte vs lule och den solklara vinnaren var då skellefte, då vet ni!
nu får ni bilder på tröjorna jag köpte!

cubus 99:-

kappahl 149:-

tycker mer om kappahltröjan, den är finare, vad tycker ni?

godmorron

Kategori:

om ni undrar vad jag gör uppe så är det här inte vardagsmat för mig på helgerna, absolut inte, jag brukar dega sönder heldagarna och sova till typ 11-12, men nu så äre ju stan som gäller och då kan man vakna nästan när som helst! ska duscha och lite annat innan vi far, har med mig rätt mke cash så ska köpa lite viktiga saker! har säkert skrivit de här tidigare, kändes fan som de! kommer hem i eftermiddag nån gång, kanske 6?!?! bloggar väl då eller senare, vet inte vad som händer under kvällen!:)

nyvaken unge!

stan nästa!

Kategori:

kvällen var skitrolig, asnajs å få träffa marran igen när det var tusen år sen, följer med henne och clara till stan imorn och då ska jag kirra julklappar åt mina homies! sen så måste jag köpa några grejor till mig själv, man ska ju passa på medan man är där borta, för det händer verkligen aldrig....
nej nu så ska jag fortsätta sitta här vid datorn ett tag till, men bara ett tag för gör en tidig fredagskväll för vi åker supertidigt!

mina vanliga systemkamerabilder är så hysteriskt stora så jag orkar nästan aldrig lägga ut några av dom här, nog för att jag vill men oftast så funkar det inte alls... ja då vet ni varför det blir dåliga webbcambilder!

at claras place

Kategori:

sitter här och dunkar musik, marran å clara bakar tårta och jag bestämde mig bara för att sätta mig här snabbt, sen kommer det en hel drös med människor, blir grymt skojit, kom ba å ta några kort så kvallan kom å suga;d

sweet dreams are made of these

Kategori:

för denna terminen är allt skolarbete klart! på måndag är det en idrottsdag, superroligt, sen äre bara nobel och utvärderingsdagar kvar, sen så är det jullov, känns så grymt bra, julen är här också, bara en vecka kvar till julafton, så jävla mysigt asså!
ska till clara nu, då vet ni bloggar ikväll!:)

this is how we do it

Kategori:

halloj!
skola idag som vanlig, torsdagar kan dra åt helvete, så himla jobbig dag, skämtar icket.
iallafall var tänkt att jag skull sitta ensam och tråka sönder ikväll men min snälla vän johanna föjer med mig hit till tråkiga underbara glommers! vi kommer säkert hitta på massa roliga saker att göra, ska bland annat göra chokladbollar i massor, ska ta finfina kort på de och massa annat skoj!:)
skriver kanske ett inlägg ikväll, och glöm inte bort att det är fredag imorn och med det innebär det HELG!! förbannat så jävla najs!

feeling really nice!

Kategori:

goddagens alla! skola idag då som vanligt, det ovanliga var att vi såg våran skola på nyheterna minst två gånger idag, kommer säkert upp fler gånger..;) den här gången var det om pingisbordet, det har tagits bort för ett fåtal människor misskötte sig och då beslöt elevrådet demokratiskt att det skulle tas bort tydligen, så alla i elevrådet tyckte självklart inte det, och den här händelsen har tydligen anmälts som kollektiv bestraffning och visst jag förstår dom som blev upprörda, dom blev avtagna något dom tyckte om väldigt mycke utan ens ha gjort något, enklast av allt tyckte dom att avstänga dom som hade misskött sig från pingisbordet
själv tycker jag att hela händelsen är på tok för seriös i det oseriösa, eller hur jag nu ska uttrycka mig, jag menar att det skulle inte bli lika stor ilska om det togs bort några bord på torget, men pingisbordet då måste det bli en utredning för att alla ska vara nöjda, jag bryr mig inte ett dugg om det är där eller inte, även om jag spelar där ibland så är det bara en liten hobby, jag tror inte någon tycker det är så speciellt roligt!
nog om de, idag var sista dagen på hela 2011 som jag får träffa fookey, för imorn kommer han inte på skolan utan han sitter på flyget mot thailand, grymt glad för hans skull men känns ändå konstigt att inte träffa honom på en hel månad..
det här inlägget blev mycket längre än vad jag hade trott, och är det ens något ni vill läsa? ta tiden till att kommentera lite grann också vad ni tycker jag ska skriva om, då ska jag göra mitt bästa!:)

mina fina kompisar får stå för bilden idag!

new day

Kategori:


beskriver mitt liv just nu,hahha!
idag så är det skola som vanligt och på kvällen tror jag att jag ska fortsätta mitt skräckfilmstittande och se mirrors 2, såg ju ettan i måndags så de blir nog bra!:) ni kan få en sån där recension om den:
En ung kvinna mördas brutalt framför en spegel som är en portal till de levande dödas värld. Hennes ande förvandlas till en vildsint mördare, och en efter en jagar hon de män och kvinnor som bär skulden till hennes fasanfulla död. Hon utkräver en blodig hämnd genom att lemlästa de skyldiga och slita ut deras innanmäte. De kan inte fly... De kan inte gömma sig... De kan inte titta i spegeln
jag tror de blir skitnajs, men du nu ska jag nog dra ut för bussen är här alldeles strax, hade egentligen ingen tid för det här inlägget (a)

hemskt

Kategori:


usch. fy å fan, de här va typ de hemskaste jag sett, tyckte så sjukt synd om honom, även om det bara inte är han som blir så mobbad, och enligt det han förklarade så var det bara sjukt att han blev mobbad, för han förtjänar det säkert inte, han har säkert inte gjort något utan några personer har bara tänkt ut "HAN SKA BLI MOBBAD" och sen så blir han de, dom kallar han massa skit som inte ens har något med honom att göra, men han tar fortfarande illa upp, just därför att han vet inte vad han har gjort dom eller nåt, det bästa i filmen var att han skrev på en av lapparna, "i am stronger than that" asså starkare än att bara ge upp och ta livet av sig. tänk att folk inte fattar att folk verkligen kan ta illa upp, och dom som mobbar tänker säkert "men vadå, vi säger ju bara ett ord? ska man ta livet av sig för de?" och det är ju så att även om man bara säger en och samma sak hela tiden kan de såra så djupt att man blir så ledsen och deprimerad att hela ens självförtroende faller i bitar och inte vet hur man ska bete sig eller något för att vara accepterad. när jag såg den där filmen så tänkter jag bara på hur hemskt folk verkligen har det, jag känner ingen som mår riktigt sådär dåligt över att dom är mobbade, men självklart så känner jag folk som är mobbade och som är mina vänner, och det bästa med dom är att dom är dom äktaste vännerna nästan, för dom är så rädd om dom få vänner som blir kompis med dom, så man verkligen får känna sig omtyckt, inte som att den personen slavar eller så men att den visar sin glada och vänskapliga sida istället för att gå där helt själv och vara beredd att vilken sekund som helst få höra de där fula orden om han själv han brukar få höra.

okej det där fick bli en kort version över hur jag tänker, och som ni fattar är jag emot mobbing, alla är nog de..

julklappar!

Kategori:

alla vet ju att det är julafton om 11 dagar och jag är så dålig att jag inte har köpt en enda julklapp, vilket jag hatar mig själv för.. måste fixa några snabbt och sista utvägen är att köpa icasaker...
men skulle lätt kunna köpa något från coolstuff eller teknikmagasinet eller något liknande, något som är mer roligt och som dom har användning av senare istället för godis eller något annat tråkigt som ica har.. känner mig som en hemskt människa men då får alla kompisar, det är tanken som räknas, som ursäkt, för helt ärligt så förtjänar dom sjukt mycket bättre, mina fina vänner!:)

imorron är det skola, sen är det bara torsdag fredag som är kvar som riktiga skoldagar sen kommer den sista veckan som alltid brukar vara roligare än alla andra dagar, men det får vi se då om jag håller med om, dagen idag var bara sjabbig och dålig, tisdagar är inte mina dagar... nej nu ska jag sluta klaga och gå och göra något som gör mig på bättre humör, typ se ett avsnitt av true blood, tror jag gör så!

såhär såg jag ut ikväll innan jag duschade idag, najsnajs!
sista grejen jag ska skriva är att ni får gärna följa min blog via bloglovin, gör allt för att försöka få mer läsare, bra som dåliga, spelar ingen roll!:)

najs

Kategori:

hojs, inget har hänt, vill ba säga att jag lever

don't talk about moonshine

Kategori:


gokväll! filmen va asbra! nu ska jag sova, gonatt

next week is last week

Kategori:

hejsan ;)
sitter här och fryser, kallt över allt!
i jörn var det ju självklart kallare ute och inte nog med de dom hade stängt av värmen över hela skolan, så alla gick runt med deras jackor, jättemysigt! iallafall sista pluggveckan i veckan, även om betygen är satta så börjar vi ju på nästa termins arbete!:) känns riktigt skönt att terminen snart är slut och vi får våra betyg, slipper ha slöjd och teknik vilket är mina sämsta ämnen.. tur att man får ta bort ett av dom betygen, riktigt najs att ha franska så man får lite bättre betyg iallafall!:) hoppas jag kommer upp i mina önskebetyg, alltså 250 poäng, det skulle vara sjukt najs!:) har jobbat som en galning men ska jobba ännu värre för att nå toppen!:)

kvällen ikväll kommer bestå av skräckfilmstittande med clara, vi ska se mirrors:) hoppas den är lika bra som förväntat!

min pärla!

Kategori:


använder den här godingen fram tills då jag har skaffat mig en ny, och även om den inte är den nyaste och bästa duger den faktiskt åt mig! ;) haha helt ärligt vill jag bara förstöra den men då kan jag ju inte använda ngn telefon alls....

all by myself

Kategori:

gomorron sverige! sitter här helt själv inlindad i täcket, har en mysdag, har fixat så att jag ska se säsong 4 av true blood, najsnajs, säsong 5 lär väl inte komma förrän nästa år men jag har all tid i världen på att vänta på den.. ;) det kommer säkert bli så att när jag sett klart säsong 4 så kan jag ladda ner säsong 3 av vampire diaries.
nej nu så ska jag nog fixa lite mysfrukost!:)+

mitt liv är så himla dåligt

Kategori:

som ni ser på rubriken suger mitt liv därför jag måste vara här hemma hos äckelelise, bara för att jag ska ha nån sorts kompis i jörn!
skämt å sido, ska ha ett sleepoverparty här hos henne då, najsbajs, blir idol, ostkrokar, candy, mys och ännu mer roligheter, har tagit enormt många bilder som jag ska försöka lägga ut imorn då jag kommer hem, efter lussecupen, okej då vet ni hur mitt liv ligger till just nu, ni får en bild!:)
här får ni en bild på min roliga och fula kompis!:)

somebodys me

Kategori:

tjobre alla trogna läsare!
idag så var det dagen före dagen då våra betyg sätts, det känns riktigt galet, att det bara är en termin kvar av hela skolan, grundskolan, sista året på furuskolan är snart förbi, det känns riktigt skönt samtidigt som det känns tråkigt, har ju lärt känna min klass så himla sjukt bra, och dom är dom snällaste och roligaste människorna, det är nästan omöjligt att hitta så fina människor, iaf vissa av dom!:)
så idag var det en göra-klart dag, så man fick göra klart alla uppgifter man kunde göra klart, och jag tog då chansen, och jag är klar nu! känns riktigt skönt att få veta att man är klar och har gjort sitt bästa, då får man bara hoppas på bra betyg, har mina förväntningar på 250 poäng sammanlagt, det skull va perfa om jag fick de, för sist hade jag 235 när jag gick ut åttan, men när jag går ut nian förväntar jag mig lite högre betyg, men det är inte ett måste, bara jag har gjort det bra ifrån mig så är jag nöjd!:)

kvällen bestod av pepparkaksbakande, promenerande och planering inför nobel på skolan, har fixat ihop en outfit eller vad man ska säga, är då nöjd nu så ska inte ångra mig, bara fixa fina skor och så!:)

should i give up or chasing pavements?

Kategori:

vaför gåre inte lägga ut bilder på blogg.se? aja de får va såhär tråkigt då.. har iaf snabbstädat lite i mitt rum, inte så noga, eller hur? ja iaf kvällen spenderas med clara som kommer NU, då vet ni! bloggar när hon ha farit!

sexy back

Kategori:

go'kväll!
hemma nu efter att ha varit hos johanna, riktigt najs, vi gjorde världens bästa film, solklar 10 av 10!
ikväll så har jag varit med clara och möjst, riktigt coolt! eheh nu så är det skajpande som gäller och sen så blir det kväller, dock inte lika sent som igår!

johannas rum luktar avföring

Kategori:

hejsan, sitter i jörn hemma hos johanna, bor här nu fram till imorgon för jag har inget hem, eller så är det för att jag inte orkar med glommers när det inte finns någonting att göra.... iaf, vi har varit hemma hos saga och chillat och nu är vi här och gör samma sak, kvällen är tänkt att vi ska baka som galningar och sedan se film och vara med elisefisgrispolis, då vet ni!
så snygga vi är

då vet ni;d

Kategori:

2011 börjar gå mot sitt slut,här är en sammanfattning av ditt 2011!
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - men antagligen?
2. Höll du några av dina nyårslöften? - ja!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - folk jag känner, men kan ju inte kalla dom vänner!
4. Dog någon som stod dig nära? - nej, faktiskt inte:)
5. Vilka länder besökte du? - Lappland...
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? - kan jag väl inte påstå, man ska inte tänka så!:)
7. Vilket vilka datum från år 2011 du alltid att minnas? - asså kommer inte ihåg något exakt datum, men många minnen från i år helt klart!
8. Vad var din största framgång 2011? - rätt så många!
9. Största misstaget? - jag tycker inte jag gjorde något stort misstag, men jag var ju självklart inte felfri, ingen är det!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - ahah ja
11. Bästa köpet? - SYSTEMKAMERA <3<3
12. Vad spenderade du mest pengar på? - men typ kläder, haha
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - ja!
14. Vtilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?- rolling in the deep, friday osvosv
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - mer deprimerad, men samtidigt gladare än året innan!
16. Vad önskar du att du gjort mer? - åkt ifrån glommers!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - dåliga saker, men skrivs inte upp här!
18. Hur tillbringade du/kommer du att tillbringa julen? - vara hemma tills senare!:)
19. Blev du kär i år?- nesch
20. Favoritprogram på TV? - vampire diaries å true blod
21. Bästa böckerna du läst i år? - har aldrig läst ut nån
22. Största musikaliska upptäckten? - musT, att det är så himla bra!:)
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - jajamen!:)
24. Något du önskade dig men inte fick? - jaa..:( fuck my life!
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? - var me clara, amanda å familjen!:)
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?- nej, är nöjd som det är!
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?.- deprimerad men glad normal människa?
28. Vad fick dig att må bra? - mina vänner!
30. Vem saknade du? - saknar folk hela tiden!
31. De bästa nya människorna du lärde känna? - melinda widmark, ida steinwall, johanna andersson, elias norlen, miranda hiltula, tyra jakobsson!

najsnight!

Kategori:


ikväll så har det varit jag som ha fått bli lite väl omtyckt, vi har nämligen firat mig, igen! nej men helt ärligt så var det folk som inte kunde komma förra helgen, så det fick bli bra nu!:)
har fått allt från kondomer till ansiktsmasker, hahah! har också färgat mitt hår och mina ögonbryn, inte fint de där med ögonbrynen kan jag säga...

moa lignell...

Kategori:

okej här kommer ett enda stort inlägg till hon som kom 3a i den kända tvserien idol 2011, okej ni fattar.
hon är en helt vanlig människa med kanske talangen att använda musiken på ett bra sätt för att fånga publiken, men kanske inte i just delmomentet sång, för att det låter exakt likadant vilken låt det än är, jag skulle nästan kunna säga att jag skulle kunna göra det bättre än hon, fast riktigt så är det ju inte, för jag skulle inte kunna fånga publiken på samma sätt, hon har dom där valpögonen och som pratar när hon sjunger, liksom gör att det låter så vettigt så i människors öron tycker dom hon är bra för det. folk tycker säkert att hon är en originell och jätteduktig sångerska, jag vill inte ändra folks åsikter men jag vill bara få ut det jag tycker och tänker, för det känns så himla bra att få det sagt!

yo broes!

Kategori:


mysig låt, tog den bara för att min älskling amanda fondell sjöng den på idol!:) den verkar ändå så himla mysig så jag måste nöta den ikväll, melinda får tycka vafan hon vill jag kommer ändå lyssna på den.. ;d
okej då vet ni att hon är här, gjorde världens mysigaste middag, gjorde den helt själv, men om den smakade gott är ju fortfarande ett mysterium... ja okej nu byt jag samtalsämne snabbt, jag har inte bloggat på flera dagar bland annat för jag har varit borta och så, men nu är jag back on track!:) imorn så blir det ännu mer folk som kommer, bland annat min fina kompis ida!:D okej kvällen med melinda spenderas vid datorn, idol och vampire diaries, då vet ni, peace out!!!!