ska jag skratta eller gråta?

Kategori:

måste få klaga över alla läxor och inlämningsuppgifter vi har fått! vi har nästan allt man kan ha! vi har franska läxa, so inlämningsuppgift, hkfrågor och försöka hitta en praoplats? och vi är ändå bara på vecka 2 från när skolan började, ska dom knäcka oss redan?

ikväll så satt jag inte bara hemma och rullade tummarna! nej utan först så ringde jag till massvis av jobb i arvidsjaur för att försöka hitta en praoplats, och jag fick ett kanske och jag får väl hoppas att det höjs till ett ja, för då slipper jag sluta leta, det var den sjätte platsen jag ringt till, nästan tragiskt!
jag blev ju less efter de och la mig i sängen och lyssnade musik, slappnade bara av och då fick jag veta av amanda att vi skulle grilla på glommersen, så det fick bli kvällens att göra grej, var faktist mysigt, även om vi inte gjorde upp någon eld alls..
när amanda for hem så drog resten hem till oss (jag, clara, sune, tobbe och jonkan) hem till oss och fikade och sen bara degade, som jag kommer göra resten av kvällen, om jag inte tar tummen ur ..... och börjar jobba lite mer med hkfrågorna som ska vara klara på en vecka! stressad som en huligaan..:(

chilling out!

Kategori:


hade skolfoto igår, och så här blev resultatet! kunde ha varit mycket mycket fulare, men det jag verkligen kan klaga över är nog min potatisnäsa, seriöst jag tror nog att jag blåste upp dom med mening! eller? ja iaf, jag kommer nog alltid hitta några fel..

igår efter skolan så stannade jag i jörn och lattjade med johanna a, fookey och annat mysigt folk! blev inte så mycket gjort men för de hade vi inte tråkigt! :) men om vi hade försökt skulle vi nog haft roligare:]

har faktist kommit på en sak att klaga över och nu är det elevens val, jag har valt musik och i våran grupp är vi bara 7 personer?.. hur galet är inte de på en skala 1-10? och vi ska tydligen kunna spela upp en låt till nobel, så om vi ska försöka fixa de ska jag nog börja träna redan nu!

BILDBOOMB!

Kategori:







okej, de här fick bli dom bilderna jag bjuder på just nu, är hyfsat nöjd med alla faktist!:)

WHENEVER, WHEREVER

Kategori:


den här får stå för hur roligt jag har, alltså skitkul, den är så ful! ;d

money money money, must be funny!

Kategori:

har tjänat in 240 kr idag! kommer få ca 500 till på måndag eller tisdag, blir inte dåligt! ;)


var i jörn igår med clara, kommer bjussa på bilder ikväll! vi var först med elise ett tag och sen var vi med rebecca resten av tiden:)
sen när jag kom hem så åt jag, anna o sune upp resten av kolan som vi hade kokat och degade bara runt efter de, gick och la oss där vid 1, skönt, var trött som satan!
vaknade 10 imorse och for å klippte gräs 11 och kom hem för 40 minuter sen kanske, och sen dess har jag varit me clara å anna och kommer vara de till middagstid, sen så drar jag och mamam å städar på ica, sen ska jag städa husvagn och sen plugga sönder, ahahaha kul att jag inte gör annat än jobbar eller pluggar?:s skärpning ola du måste få leva!

anna få stå för bilden!

NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ

Kategori:

eheheh fast jå? :$

annaboi kom hit igår, vi partajade hårt! eller så städade jag på ica o sen for jag, anna, melissa å clara till amanda och såg film, myssssssssss till tusen! sen så drog vi hemåt och satt vid datorhelvetet.... ahahha sen så la vi oss i husvagn, somna där vid ett, vakna nio imorse, åt frukost och chilla sönder till 11 och sen så kokade vi kola! aaaaaaaaasum. sen så har jag klippt gräs och tjänat en slant, och sen har vi käkat lite av den utsökta kolan, och nu sitter jag här och bloggar medan anna dansar med plattången framför spegeln, fint!:)


såhär ser vi ut nuuu, min telefons kvalla är så grymt fin!♥

be mine

Kategori:

goddagens gott folk! skola idag som vanligt, inget roligt att berätta!
idag så kommer jag jobba, säkert imorgon också!:) men annars har jag inte något speciellt å skriva, bara vanlig skola, massa plugg, nej de här blev ett tråkigt inlägg, tror nog jag kommer blogga när jag gjort något annat än skola! ;)

fotografering! :)

Kategori:


har tagit lite kort nu i det fina vädret, det var så mysigt så var tvungen att fara ut!

nu känner man verkligen att skolan är igång, har ju fått skrivuppgifter och läxa och liknande! man känner sig faktist inte så taggad! men det måste ju göras, har skrivit fem sidor historia på land 1, men det behövdes 6 eller mer, så det är bara att fortsätta, ska nog göra det ett tag nu och sen så går jag nog till duschen! så idag blev det bara ett inlägg, om jag inte skrev imorse, minns inte (A).. Äh nu ska jag fortsätta jobba, fast imorn är det ju en ny dag med nya möjligheter!;)

the last message!

Kategori:

de här blir det sista inlägget för idag! ikväll så såg jag ju filmen med clara och efter de så drog hon hem! då for jag på en date med min kära moppe!♥ vi drog till svedjan å hälsade på amanda och sen nötte glommers lite och sen en mysig tripp till moräng där vi fick se skogens konungar, superfiina djur dedär! första gången jag inte blev rädd för dom... :]
Men nu fick jag slut på ord så jag kan bjuda på en bild från idag!

VAD GÖR JAG FÖR FEEL?!?!? :(

Kategori:

kollade min statistik nyss å jag blir typ deprimerad!:( 1 jävla besökare idag:( så dålig uppdatering äre ju inte?:o

nu sitter jag här med clara, ska vara med hon nu och vi ska nog slå igång en film, så lata som vi är! blir säkert tokbra! hon tjatar nu så då äre nog dags å börja se, hoj!:)

skola ännu en gång!

Kategori:

godmorgon! har varit vaken dryga timmen och hittils har jag inte gjort så mycket, men är klar iallafall!:) har även fixat en jacka att ha idag och imorgon!:) anledningen till att ha jacka är att jag bara har en t-shirt och annars så fryser jag nog ihjäl..:$ dagens schema är då iaf såhär:
Slöjd
Franska
Bild
Matte
SO
Elevens val

jag vet att på elevens val kommer vi möta dom mindre klasserna i högstadiet!:) annars så tror jag väl mest att vi ska få nya böcker å så! ja det får gå som de går, jag är nöjd vilket som tror jag! hoppas bara att vi inte kommer fram klockan 8 med bussen då vi börjar tjugo i nio..

TACKAR FANNY!

Kategori:

hallå där i dumburken! som ni ser är designen än en gång omgjord, och den här gången ville jag få det bra, så jag bad fanny om hjälp, så hon fixade den självklart, nöjdare än mig kan man nog inte vara! för att komma till hennes blogg, klicka här!

skoldagen var faktist helt okej idag, inga överdrivna grejor, utan först satt vi på torget och dom visade våra nya lärare vi kommer få sen så samlades vi i klassrummen och då fick vi allt mest prata på lite grann, fick våra scheman, pennor, sudd osv.. vi lekte också fyra i en soffa och såklart skulle tjejorna vinna!:/ under eftermiddagen så spelades det volleyboll å då fick vi killar våran revansch vi behövde!;)

för ett tag sen kom jag hem från amanda, hon fyller ju år idag så grattis till henne!
så vi har ätit tårta och sen bara myst och skrämt varandra lite smått, vart iaf en toppenkväll!
när jag kom hem så tog jag mig en välbehövd dusch, och nu så äre nog dags att slå av datorn och lägga sig, eller iallafall om ett tag, vi ser hur det där blir! ny dag imorgon, bloggar då!:)

trollis får stå för bilden!

snacka om morgonpigg människa!

Kategori:

imorse blev det tidig uppstigning, hade alarm på 6 och vaknade då, och på tjugo minuter (har suttit vid datorn 8 minuter så mellan 6 och tjugo över) har jag hunnit stiga upp, gå på toa, byta om, bädda sängen, platta håret, äta frukost och starta datorn!:) så jag är ju inte precis slö, fast det blir jag ju nu därför att jag har inget mer att göra innan bussen kommer!:)

ja idag är det första skoldagen, jag fattar inte att hela sommarlovet är slut redan, det har ju gått så sjukt fort! men ändå så har jag fått tillbringa de med dom som är närmast hjärtat.. hahah okej det där lät skitkonstigt men asså dom närmaste iaf!:) jag har då inte haft ett lika tråkigt sommarlov som förra året då jag var överdrivet emo..., ahahha nä det blev som en ny start då 2011 börja, enligt mig iallafall!:)

ja men nu så ska jag inte blogga mer, vill ju hinna göra något annat innan bussen kommer, så jag skriver väl när jag kommer hem eller ett inlägg ikväll, hörs då!:)

jag får väl stå för bilden, orkar inte vända på den heller!

HEMMA!

Kategori:

nu är jag äntligen hemma efter en lång men samtidigt störtrolig helg som var hemma hos fookey, i älgträsk! ni kan få några väldigt fina bilder!:)



de var dom finaste jag hittade!:)

nu på ett tag så drar jag med clara till arvidsjaur och kollar på bio, den här gången blire filmen saknar dig!
ni kan få se trailern på den:

jag tycker den verkar bra, men lite smått överdriven kanske? hoppas på det bästa iallafall! :)

nästa stopp, JÖRN!

Kategori:

på ett tag så sätter jag mig på moppen och drar mot jörn!:) kommer ta med mig kameran så det blir säkert bilder som bjuds senare ikväll då jag kommer hem, alltså där vid 12 eller 1 eller något liknande:) det blir kul å träffa folk som man inte träffat sen lovet började!:) och nu är lovet slut, på måndag börjar skolan, usch, men ändå skönt att få något man kan kalla vardag!:)

morgonens outfit, mössa och fillingar!

Kategori:

sitter här med täcke, mössa och fillingar, vaknade för en halvtimme sen typ, har bara orkat sätta mig i datastolen typ, sen är jag döööööööööööööööööööööööööd! fast jag måst skärpa mig typ nu för clara är on her way hit så jag ska va me henne idag och kanske ikväll också, beror på, annars drar jag mot jööööööööööörn och grilla med några fina vänner från klassen!:)
ja då vet ni hur min dag ser ut på ett ungefär, orkar inte blogga mer just nu så jag kan bjuda på en bild!

från sunes kalas :$

ba för att!

Kategori:

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.

[x] Ibland tycker jag att jag är ful.

[/] Jag blir lätt brun.

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[ ] Jag har en tatuering.

[x] Jag är osäker över mitt utseende.

[x] Jag har haft/har tandställning.

[ ] Jag har glasögon/linser.

[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[ ] Jag har mer än två piercingar.

[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[ ] Jag har fräknar.

 

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[ ] Jag har rymt hemifrån.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn.

 

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.

[ ] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan/jobbet

[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[/] Jag underkändes i minst än en kurs i fjol  - på ett prov?

[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[ ] Jag har fått sparken.

 

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.

[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.

[ ] Jag har pissat på mej av skratt.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[ ] Jag har limmat fast min hand i något.

[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.

[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.

[ ] Jag har brutit ett ben.

[ ] Mina tonciller har tagits bort.

[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[/] Jag har haft/har astma. de va nåt liknande


RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. -åkt

[ ] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland.

[ ] Jag har varit i Kina.

[x] Jag har varit i Sverige.

[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.

[ ] Jag har varit i Japan.

[ ] Jag har varit i USA.

[ ] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[ ] Jag har gått "skinny dipping".

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[ ] Jag har krockat i en bil.

[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[x] Jag har sett norrskenet.

[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[ ] Jag har åkt taxi.

[x] Jag har ätit sushi.

[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel

[ ] Jag är i ett förhållande.

[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.

[ ] Jag har varit på en blind date.

[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.

[x] Jag är rädd för att bli övergiven.

[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[ ] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.

[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[ ] Jag har smygit ut utan lov.

[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.

[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[ ] Jag kan inte svälja piller.

[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[ ] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.

[ ] Jag hatar begravningar.

[ ] Jag har sett någon dö.

[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.

[x] Jag äger något från H&M.

[ ] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.

[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[/] Jag ser på nyheterna.

[x] Jag dödar inte insekter. -förutom typ mygg, knott å fluger!

[x] Jag svär ofta.

[x] Jag sjunger i duschen.

[x] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag betalade för min rington.

[x] Jag är petig med grammatik.

[ ] Jag är en sportfanatiker.

[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[x] Jag är bra på att baka.

[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.

[x] Jag vet hur man skjuter.

[ ] Jag är kär i kärleken.

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.

[x] Jag är bra på matematik.

[x] Jag tror på spöken.

[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"

[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.

[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[ ] Jag är väldigt kittlig.

[x] Jag älskar mörk choklad.

[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[x] Jag är bra på att minnas namn.

[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

SKELLEFTE, been there, done that, amazing!

Kategori:

nu har jag varit hemma från skellefteå drygt en timme!:) har haft supermegakul, men är trött som en huligaaaaaaaaan!

iallafall, det jag köpt är en mössa från carlings, en tshirt från dressmann, en t-shirt och 3 tjocktröjor från cubus och en långärmad tröja från stadium!:) jag är då nöjd över det jag köpte och bättre sällskap än vad jag hade kunde ju inte vara bättre? :) hann träffa amanda paavola också, jag och amanda.k åt me hon på max, och seriöst har jag aldrig varit mättare, nästa gång jag äter hamburgare där blire typ ett minimål eller nåt, för asså jag dog typ seriöst... :$

imorgon så äre osäkert om vad som händer, antingen är jag med melissa, eller så åker jag och är med min finfina klass!:)

bjuder på en bild på en trött ola som just druckit en loka, och är väldigt sömnig, fast får ju inte gå och lägga mig än!:) kanske blir att äta lite godis från karamelltåget, fast tog bara godis som man blev less på dirr, och såna som man ha i käften länge så de godiset är inge kul, bra! för då ät ja inte lika mke!:]

SKELLEFTE HERE I COME

Kategori:

har just vaknat och jag är taggad till max! ahah låter lite överdrivet men jag har inte varit i skellefte sen skolavslutningskvällen, så det var typ 2½ månad sen :$.. så det blir säkert skitskoj, ska ju gå med amanda och vi ska träffa lite folk, blir askul!:) tar med mig lite cash ifall jag vill köpa nå fint:D

bjuder på en random bild från konfan, var korsbärare och jag var lika dålig båda gångerna! :$ antingen gick jag för fort eller för sakta.. ehehhe :] men aja de va kul iallafall!:)

TAGGNING PÅ HÖG NIVÅ!

Kategori:

hejsan alla, har varit med amanda i stort sett hela dagen! :) vi kollade först film, vi såg pretty woman, ahah!:)

en bild ifrån filmen
egentligen så sög filmen, såg den bara för att nån sa att den var bra! men då fick ni då veta min åsikt!:)

imorn blir det världens bästa dag! ahaha eller det blir en skitbra daag iaf:D ska dra till skellefteå med min fina kompis amanda och vi ska ha så roligt:D
så kommer nog inte blogga nå imorgon, eller kanske innan jag far, för vi far typ mitt på dagen så jag hinner nog!:)

regn!

Kategori:

nu är jag less detta regniga, gråa och trista väder! man kan ju inte vara ute som en vanlig människa, då blir det ju på med regnjacka och sånt och det känns bara tråkigt! så idag blir det då en städdag som jag skrev i förra inlägget, kommer kanske bli en mysdag också, ska försöka hitta några bra filmer som jag ska se med någon!:)
om ni vet någon bra film så kommentera gärna! :)

living on a prayer!

Kategori:

nu äntligen har jag lugn och ro, eller asså ingen ska sova här inatt å så!:) fast nu dom senaste dagarna har jag typ allt mest plockat ihop och städat, kan nästan kalla det höststädning!;)
har plockat bort allt smått krimskrams och slängt bort lite grann, fast har kvar rätt så mycket av allt av grejerna! men nu är det då rensat och har ställt in allt så det ser inte ut som ett bombnedslag överallt!:) imorn blir det att dammsuga och dammtorka, kanske ta ner en och en annan tavla och försöka flytta spegeln, fast den kan nog få hänga kvar men tre tavlor kommer jag plocka ner och kanske kommer investera tre nya då jag åker mot skellefteå nån dag i veckan!:) ska försöka göra mitt rum så fint som jag bara kan, även om det tar kål på mig! databordet kanske ska målas fast vet inte om det kommer hända och det kanske inte passar då, passar nog bättre om jag låter det vara som det är nu! och en ny papperskorg ska investeras, ahah!

okej det här blev ett helt inlägg om mitt lilla lilla rum! ;D fast nu kommer jag uppdatera lite mer ända tills på måndag då skolan börjar om!:)

burning ring of fire!

Kategori:


igår så färga anna mitt hår! blev nöjd, fast lite mörkt blev de ändå, fast jag orkar inte bry mig så hårt!:)

idag fyller sune 16 år, så grattis bror!

allt jag köpte !!!!!

Kategori:


Kalsonger: Dressman - 199 kr för alla! ta 3 betala för 2!
Skor: H&M - 149 kr
Sockar och T-shirts: Cubus - 277 kr sammanlagt!
Parfymer - ÖoB - 140 kr för båda!

Haha så nu har jag varit färdigt i piteå!:) jag tyckte att det var rätt skönt att åka bort, åker mot skellefteå nån dag i veckan också som avslutning på sommarlovet!:) Skellefteå blir med amanda, kommer åka med dom så hon kan inte stanna hemma!;)

pite, here i come!

Kategori:

nu har jag fixat klart allt som jag ska ha med mig, tar med mig dryga 1000 kronor som kommer ryka idag, iaf en del av det!:) det enda som jag tycker va dåligt var att amanda stannar hemma... :( skulle ha varit asroligt, men jag får väl försöka ha roligt själv då!:)

pite här kommer jag!

Kategori:


här kommer jag stå imorgon, fast det kommer nog vara aningen ljusare och varmare, och mindre snö! ahah det kommer bli störtkul, jag och amanda kom å bli så fattiga, skriver om det imorgon, ska strax lägga mig för här stiger vi upp 7 imorn!

sandsele!

Kategori:

idag efter jag hade jobbat så for jag å mina päron ut på en liten tripp till sandsele å hälsa på harpas, sune var där också och de var egentligen därför vi for dit, för han skulle ha några grejer!
ni kan få några bilder från sandsele och sandträsk!:)

sandsele!


sandträsk!

tog även några bilder på mig själv med självutlösaren!


det här blev ett stort fotoinlägg! kanske ska ut och ta kort ikväll bara för att lugna ner mig inför imorn!:)

ahahha back from yesterday!

Kategori:

så fult inlägg det blev igår på natten, fast jag var såhär mega deppig?! nu är det typ helt tvärtom! ahah drömde en liten sjuk dröm på det hela, som jag kan berätta om det av vad jag minns!
jag var i jörn och gick med amanda å några fler, sen så gick jag o amanda in i folkan å då hade jag plötsligt på mig en tandställning, alltså ett räls, som jag tyckte var helsjukt men ändå snyggt?!??! amanda hade också räls fast inga järngrejer på dom två tänderna som är längst fram i munnen! sen så skulle vi tydligen gå mot glommers men fick då skjuts av skolbussen jag skulle åka med till glommersskylten och sen gick jag då hem till mig och hon till ica för att vänta på hennes buss mot arvidsjaur. då när jag var hemma såg jag ju skolbussen fylld med folk, men det fanns såklart en plats kvar, alla skrek åt mig om hur värdelös jag var för att jag kom för sent?!? ahhaa
drömmar är ju lite som dom vart, ahaha precis som mig!

mina fina vänner clara å melinda får stå för bilden!:)

mörk och kall

Kategori:


mår inte så bra just nu, är nog bara just nu, blir nog bättre imorn!:)

adele!

Kategori:


här är en av hennes bästa låtar!:)

asså de är grymt bra för att bara vara 23 år, att ha så kraftig röst, och asså hennes utseende, hon är absolut inte ful, så grymt fin! hennes låtar är så fina, hon är verkligen något man kan kalla sångerska! nu är jag typ galen i hennes musik och lyssnar på henne 24/7, visst jag är inte snabbast på att hitta hon men ändå? spelar det någon roll? hon blir ju inte sämre för de:)

rakkaa makaaa phhhoenee

Kategori:

tja jag heter melLE och jag gästbloggar.
idag har vi varit hos ola typ allla
å grillat osv osv osv osv osv osv osv
orka typ int berätta daaah
drygt
hej
hej
hej
hej
hej
hej
hej
hej
hej
hej
checka min blogg jagbloggarfattadet.blogg.se

full rulle!

Kategori:

det händer rätt mycket idag!
  • ska strax och klippa gräs
  • efter de städa i husvagnen och bädda fint!
  • jobb!
  • hem å duscha SNABBT!
  • gå till glommersen!!:)
har räknat ut att jag kommer stressa ihjäl mig!;) men jag kommer ju självklart klara mig!:) fast kommer inte blogga förrän på lördag!:) eller fredagkväll, beror helt och hållet på om hur mycket folk det är som är här!:)
nu ska jag då skruva upp på högsta volym och dunka lite musik!:)

nej!

Kategori:

det blir nog ingen header, tänkte efter ett tag och kom på att jag inte orkar med det, så bloggen får se ut såhär, var nöjda eller inte, jag vill då ha det såhär!:)

iaf nu har jag jobbat, gick rätt bra idag!:) direkt jag kom hem så tog jag mig en loka, ahahha ;)
nu vet jag inte vad jag ska göra, typ slå igång en film och lyssna på den, sen går jag och lägger mig hyfsat tidigt, ska klippa imorn och det verkar som att det blir nu, för enligt vädret kommer det inte regna något!:)
ni kan få dagens låt!:)

vet att det är en gammal låt, men so what? låtar blir inte dåliga för de:)

bildbomb!

Kategori:






det här blev några bilder från idag, är mest nöjd på bilderna på clara, och för att komma till hennes blogg, klicka här

ny design!

Kategori:

tog en design från designbloggar.com, bara nu därför att jag rent inte orkar pyssla ihop en egen design, fast ska göra en egen header ikväll eller något liknande!:)

snart är clara här och då blir de massa foto, det blev inte att fara till hon!:) men vi klarar oss nog ändå ;)

when you try your best but you don't suceed

Kategori:

godmorgon! eller ska man säga goddag?

idag så hade jag verkligen sovmorgon, vaknade halv tolv, och vet inte varför för jag somnade bara där vid 2, så jag borde ha vaknat iaf tio? för jag brukar inte sova så länge!

idag blev det ingen gräsklippning, vädret fortsätter att vara kasst, men har ju mitt jobb ändå som jag tjänar pengar på!:) vill gärna hinna klippa innan måndag så jag har med mig mer pengar!:) för jag hatar när jag måste tänka efter så sjukt noga innan jag köper något, för om jag hittar något najs vill jag ju självklart köpa det, hoppas ni fattar vad jag menar;)..

men om vi skippar jobbdelen så ska jag nog vara med clara idag, tror jag tar med mig kameran dit, så då får ni några bilder ikväll!:)

skolfotot 2009, ultraredigerad, tyckte väl de blev snyggt då jag gjorde det, men nog tror jag att nu så skulle det vara finare med en ickeredigerad!:)

perfect!:)

Kategori:

kvällen blev skithärlig!
första kvällen på 26 dagar som jag är ensam från klockan 7, känns konstigt men ändå typ de skönaste som finns! har myst hela kvällen, kollat lite tv, laddat ner musik i massor, och bara vilat upp mig själv, så nu är jag nog laddad för gräsklippning imorn om vädret tillåter och senare på kvällen mitt vardagliga jobb jag har fått!:) sen imorn vet jag inte vad som händer, men blir då inte att vara själv antar jag, för isånafall så har något creepy hänt!?

aja det var väl det jag hade att skriva för just nu, imorgon blir det att stiga upp tidigt, ska försöka att bli duktig och vända på dygnena, för inte så kul å missa dom ljusa timmarna som blir allt mindre och mindre nu på hösten!:)

ännu en dålig dag

Kategori:


NIKON D90 SIGMA 28-80mm

igår var det ju grått och regnigt, samma sak idag med!;( det enda som är positivt är att jag slipper klippa, men det dåliga med det är att när det regnar så kommer det växa jättemycket så kommer ta extra lång tid att klippa! och det som blir positivt då är att jag kommer tjäna mer pengar, ahaha det där blev lite smått krångligt, men hoppas alla fattar!:)

anna sovde ju här tills idag, vi satt bara vid datorn och kollade tv tills vi blev för trötta och somnade, elr jag somnade iaf.. :$

kommer upp ett inlägg ikväll, och om ni har alldeles för tråkigt så kan ni ju kolla melissas blogg, där kommer jag lägga in inlägg iaf!:)

lista

Kategori:

DAGENS:
Klädsel:
gröna jeans, kalsonger, t-shirt och kofta
Låt: i wont go home without you
Tv: bara film,
Vill ha: ziperall!
Dricka: fanta
Tråkigaste: skura
Roligaste: anna å melissa


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng:
jag?
Såg dig gråta: ahahhaha amanda
Fick dig börja gråta: ingen
Fick dig att börja skratta: anna!
Du gick på bio med: clara tror jag?
Skickade ett hotmail till dig: facebook
Skickade ett sms till dig: amanda


ONÖDIGT:
Vad är du mest rädd för:
döden typ?!
Vill du gifta dig: förlovar mig hellre, viktigast är ju att man har varann?:)
Vem hatar du verkligen: jag ogillar bara folk grymt mycket, har svårt att hata saker!
Har du varit kär: ha inte alla det?
Kör du bil: prövat!
Gillar du att ha folk omkring dig: har typ inte varit ensam en hel dag på hela sommarlovet
Är du ett hälsofreak: verkligen inte
Är du ensam nu: nej sune å anna är i mitt rum!:)
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: sånadär som folk omkring sig sjunger ofta eller låtar som man lyssnar på för mycket



FAVORIT:
Rum i huset:
tv rummet eller mitt rum!:)
Typ av musik: all!
Parfym: axe, ahahaha nej men någon random!:)
Mat: olika 24/7
Dricka: dr pepper typ
Godis: choklad:$$$$$
Tidning: hemmets veckotidning typ!;)
Film: hur många lingon finns det i världen!;)
Djur: hundar typ, eller elefanter!:)



DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR JAG:
Gråtit:
a av skratt
Köpt någonting: jo en glass
Varit sjuk: lite snuvig
Sjungit: haha ohja!
Sagt "jag älskar dig": nej
Velat säga till någon att du älskar den: ahahh nej
Saknat någon: ja
Kramat någon: ja
Pussat någon: nope

regn och rusk

Kategori:


idag har det självklart varit en trist och grå regnig dag, men för det så ska man väl inte ha det tråkigt?:)
de enda som va tråkigt idag var väl att jag var tvungen skura hemma och så städa jag på ica, men annars under dagen har jag varit med anna och melissa och clara ett tag, det var ganska så skoj, man är då inte på depp humör då!:)

anna sover över här och för de så fick hon gästblogga (inlägget före dethär!) och hon får väl vara med på bild också!:)

rätt så tokig dag!:)

Kategori:

tänker ta bort bloggen.

autumn, here we come!

Kategori:

nu tycker jag att sommaren är slut, men sommarlovet behöver inte vara över för det! ;) nu är det sommarhöst, eller vad det nu kallas, att hösten börjar ta över sommaren, så det blir kallare och mörkare, men ingen behöver väl klaga för de? det finns ju andra saker att göra än vara ute och sola, man kan grilla, man kan ta fina kort, man kan bara ligga och mysa i mörkret och en hel del andra saker.. nu har jag då tagit ut ett par fina höstbilder som jag hittade på internet som var extremt fina!


källa
tycker om när löven börjar falla ner på marken och när det mörka kommer fram, det blir som så mysigt ute då!:D

bad update

Kategori:

kommer bättre imorn, har inte orkat blogga, imorn äre gräsklippning som gäller, om det inte regnar, så skriver imorn då!

oops i did it again

Kategori:

sitter här och kom just på att jag har världens enklaste lösenord till min användare! det var 123456789, helt seriöst, ahaha!

har varit med anna, clara å melissa hela dagen, vi var på gulan men det var bara jag och sune som åt -.- skitbra! ahah men sen efter de har vi sjungit lite singstar och nu for vi hit upp!:)

har blivit grymt jävla avis på melissa ikväll, för hon fick veta att hon skulle t egypten, och det blev bara av en slump egentligen, för annars skull hon vare kvar här me oss :( men iaf hon kommer ju hem sen så, säkert brunast i världen då!
ja vill dit å se alla fina pyramider och sånt! så jävla fina dom är, kolla bara:

här är en bild på pyramider och en kamel, skulle vilja pröva rida på en sån, hade chansen när jag var liten någonstans men jag orkade aldrig vänta så jag gick därifrån, ahah!

oops i did it again

Kategori:

sitter här och kom just på att jag har världens enklaste lösenord till min användare! det var 123456789, helt seriöst, ahaha!

har varit med anna, clara å melissa hela dagen, vi var på gulan men det var bara jag och sune som åt -.- skitbra! ahah men sen efter de har vi sjungit lite singstar och nu for vi hit upp!:)

har blivit grymt jävla avis på melissa ikväll, för hon fick veta att hon skulle t egypten, och det blev bara av en slump egentligen, för annars skull hon vare kvar här me oss :( men iaf hon kommer ju hem sen så, säkert brunast i världen då!
ja vill dit å se alla fina pyramider och sånt! så jävla fina dom är, kolla bara:

här är en bild på pyramider och en kamel, skulle vilja pröva rida på en sån, hade chansen när jag var liten någonstans men jag orkade aldrig vänta så jag gick därifrån

klagomålsinlägg

Kategori:

apple håller ju på att starta iphone 5, eller den kommer ut i oktober, och jag tycker rent att den verkar värdelös på riktig svenska, och den såg inte särskilt bra ut heller, kolla bara:


fast jag såg att dom hade skaffat/skulle skaffa en ny iphone 4gs som verka rätt så fin, en tunnare variant av den normala iphone 4

kolla bara så ny den såg ut, de gamla versionerna ska ju självklart vara tjockare och så än dom nyare, den här är ju mer kompakt och platt, fast nackdelen kanske är att den kan gå sönder rätt så lätt därför den är så tunn.

följ min blogg? (A)

Kategori:

besöksrekord i sinne! ;o

Kategori:

nu sitter jag här med anna, clara är och rider med wilma så jag måste passa henne... clara och anna sov här inatt! vi alla låg i tvrumme å jag tog madrassen ifrån mitt rum och drog den t tvrummet! ;)

vaknade mitt i natten för att anna råvevade en kudde i ansiktet på mig och fick ett sms där det stod ola för fan sluta stöna! ja dom blev ju som dom vart dom där två!;)

idag vet jag inte säkert vad som händer, anna o clara stannar väl här och melissa kommer på kvällen, om mer folk kommer så blir det väl så, igår då var vi då rätt så mycket folk, blev bara mer och mer less ju senare det blev! ahaa men så är det väl när vi nästan har öppet hus här, bara att acceptera skiten! fast skiten är ju inte så dålig iaf, kunde ha varit värre! ;)

vi har varit onyttiga hela morgonen, de här blev min frukost idag:

och dehär!:

en sån där isglass!

det var väl gott men inte det nyttigaste precis! men det gör väl ändå inget, de är lördag? ;)

glömde skriva de jag ville blogga om, hade besöksrekord igår, och rätt så mycket för att vara min blogg, 30 stycken! :) fortsätt så!;)

aja kommer kanske upp en video ikväll, vi ser ju! :)

NATTENS LÅT!

Kategori:


låt låten tala för sig själv.

kul!

Kategori:


kommer bjuda på vissa videoklipp då och då från dagen, men inte alltid, beror på hur skämmiga videoinläggen är, annars äre ju okej! ;)

ikväll så blev det ju att vara med melissa, anna, clara, amanda, tobbe, sune å jonkan, var rätt najs, vi gjorde egentligen ingenting, men det var ändå kul! :) sen när amanda, jonkan å tobbe hade farit så låg typ alla och sovde nästan, världens myskväll, måste göras om! :)

imorn så blire kanske att melissa kom å ä kvar här till lördag, ser ju hure blir!:) är ledig från klippandet till måndag men ska ju städa på ica rätt så ofta så blir ju lite småjobbigt.. kommer säkert glömma bort det men ändå så har jag väl inget emot det, kan ju faktist gå rätt så fort om man bara vill...

just give me one more chace to make it right

Kategori:


tjobre! ;D idag vet jag inte vad jag ska göra, ska fara på badet strax o va social me amanda tills jag far och klipper gräs! efter de är det osäkert på vad som händer, men melissa kanske skulle komma hit!:) annars så tar jag väl dagen som den kommer och hoppas på det bästa! lyssnar på en riktigt awesome låt, första gången jag hör den och den var typ bra, heja maroon 5!

nattens låt

Kategori:


fiskar

Kategori:

idag så har jag inte gjort så mycket, dammsugat och sen farit till myrträsk och fiskat med melissa, och jag var den enda som fick fisk, även om den int va stor ens (y) :D
ska kanske och grilla på glommersen nu me clara å linn, vi ska se hure blir! :) annars så har jag inget speciellt å skriva, ska iaf klippa gräs imorn och efter det vara med melissa tror jag, om det inte blir ändrade planer:D
då vet ni!:)

ta för sig

Kategori:

nu är det inte långt kvar till skolan, vilket jag inte längtar till, det enda som är bra med skolan är att man får träffa alla dom man skulle vilja träffa under sommaren och så, för jag saknar nästan hela klassen, så ta åt er, ni borde veta vilka ni är! ;d
nej men nu till det jag egentligen skulle skriva om, har kollat på yr.no att detta ska bli den mest soliga veckan i augusti fram till skolan.... så imorn blire nog sola så mycket som det bara går, skulle vilja fara till stan nå så grymt mycket, fast då har jag ju självklart ingen att vara med.... ;( fast någon dag innan skolans slut så blir det nog en sväng åt stan å kolla om man kan fixa nåt fint plagg, fast inte säkert, köper kanske mig en ziperall, men det får jag bestämma då, vilket jag tycker är värdast!:) skulle vara skönt, fast drar ju ändå till piteå om ca två veckor, så paniken är så jobbig att det inte är sant, hoppas det är fint väder då så jag kan dra en snabbis å kolla om ja hitta nå plagg där! egentligen vill jag inte till piteå, eller det är både och, vill ju veta mina värden å så och så vill jag höra bra saker ifrån läkarna, men tänk om allt skull va helt fel?... skulle egentligen vara skönt om man fick veta i förväg allt dedär! kommer mäta mig, väga mig, göra om bmi-testet och säkert ta blodprover, fast det ser vi ju då! :) ska försöka va ashälsosam fram tills dess då, för nu idag så har jag absolut inte varit de, har ätit 4 glassar, massa kakor å allt sånt, usch fyfan när jag tänker på de vill ja spy, inte bokstavligen men ändå...

önska får man väl?

Kategori:

skulle vilja ha en sån här nå så grymt mycket, fatta så skönt att bara ta på sig den när man  e hemma och chillar, man kan ju tillåme va ute med denhär, för den ä ju inte direkt ful, bara lite konstigt de skulle kännas att fara typ på ica i den men ändå, så jag skulle bli asglad om jag fick mig en sån här, fast det kommer nog inte hända, får mig nog en zipperall istället, vilket är en onepiece också men billigare!:) isånafall så blir det nog denna:
och det bästa med ziperallen är att den kostar 700 kr mindre än den onepiecen jag skulle vilja ha!:)

supersköönt!

Kategori:

nu har jag haft seriöst den roligaste helgen på evigheter, så här kul trodde jag aldrig att de skulle bli, förväntade mig helt andra saker, gjorde saker jag inte gjort på länge heller, kan skriva såhär dag för dag! :)
fredag- klippte gräs och efter det kom bobby, rasse, pontus och senare tobbe då pontus hade farit, kanske kom folk på kvällen, minns inget
lördag - red jag på claras häst med clara och sandra och medans jag red så kom melinda och ida, vilket var asnajs, vi for hem till mig oså färga jag, ida, rasse å bobby håret brunt, så nu matcha vi haha!;) sen så höll vi på och bada och gjorde massa sånt, sen på natten så körde vi rätt mke klockan å så, melinda blev lite småmisshandlad...
söndag - for ida, melinda och sandra... ;( men anna kom iaf och då dygnade jag, sune, rasse, bobby, anna, clara å p, de va asskoj och så mke har jag inte gråtit av skratt på länge! ahahah kanske dålig sverige där men försökte iaf å få till de så de lät bra! ;)
måndag - så har jag inte sovit någonting, eller jo en timma, inget mer!:) sen så for rasse å bobby ;( så jag var ensam ett tag, sen for jag med anna o clara och va med dom ett tag och efter de så va ja me melissa snabbt och följde nyss henne hem en bit me mopparna:]
de här blev ju ett helt stort inlägg om helgen, och ändå så är det bara kortfattat, men askul vare och jag ångra inte en enda sekund! ahha sen alla for hann jag faktist bädda om min säng, dammsuga och plocka ur diskmaskin, ahahha!;)
en av många bilder ifrån helgen:D