photoshoot!

Kategori: Vardag

kommer ta kort med ida nu, lägger upp senare ikväll!:)

GREAT!

Kategori: Vardag

3 dagar sen!

Kategori: Vardag

gomorron, har varit väldigt ouppdaterad här, har väl ba int haft nåt vettigt att skriva, eller så har jag inte orkat, haha..
iaf så kom ida hit igår och vi har det jättemysigt!:) igår var clara, amanda och massa annat folk här också!:)
idag ska jag och ida baka, annars vet jag väl inte vad som kommer att hända, kanske ser nån bra film eller nå, kanske tar kort i finvädret också!:)
snyggo!

gomorron!

Kategori: Vardag

hejsan alla, sitter i skolan just nu, vi har svenska och vi skriver en fördjupning om andra världskriget, och då tänker ni "men andra världskriget, är inte de historia?" och jo, det är det! Det är ett samarbete mellan so och svenska, aja de sug iaf! sen ha vi gympa och de bli asskönt, längtar typ, även om det är multiboll... aja nä nu ska jag väl försöka orka skriva lite fler egna åsikter på det här arbetet, men jag är inte så värst stressad, bra då vet ni!

här får ni en bild på Wallenbergmonumentet i Lidingö! HAHAHA asså jag orkar inte så fult det här inlägget blev....

looking for somebody

Kategori: Vardag

tjabba! nu kommer jag skriva ett rätt så långtråkigt inlägg men de får ni tåla! är i jörn i mitt andra hem! haha nej men är hemma hos elise, riktigt jävla nice! ikväll har vi skjutit luftgevär, sett film med broes, cyklat och bara snackagt som vi alltid gör! nu så kollar vi på big brother, riktigt suveränt! imorron så blir det att fortsätta umgås med mänskliga varelser (HAHAHA jag är så störd!), johanna ska nämligen följa med till glommerstown, då vet ni iaf hur läget ligger till lite iaf! hade muntliga i svenska idag också och det gick faktiskt bättre än väntat! hoppas bara på högt resultat!:) nej nu ska jag fortsätta se big brother, då vet ni!:)
hahah här får ni en glad bild!:)

listelilista!

Kategori: Lista

10 saker jag tycker om:
Musik
Foto
Vänner
Film
Familjen
Promenera
Gurka
Folk som lyssnar - oavsett kompis eller ej!
Prata
Respekt

9 saker jag inte tycker om:
Falskhet
Fikon
Döden
Otacksamhet
Humordöda människor (fattar ni? haha)
Arga människor
När folk inte vill berätta något (ex. när den mår dåligt, även om det är förståeligt, man vill ju prata om de?)
Nedtryckare
Sjukdomar

8 bloggar jag läser:
Elise Grundström - http://elisegru.webblogg.se/
Saga Stenman  - http://sagastenman.blogg.se
Clara Granlund - http://claragranlund.blogg.se
Ida Steinwall - http://steinwall.blogg.se
Lina Carlsson - http://llinacarlsson.blogg.se/
Melissa Atilmis - http://jagbloggarfattadet.blogg.se
Therese Norlund Idenäs - theresenorlund.blogg.se
Melinda Widmark - http://fiskbullenz.blogg.se

7 saker jag vill göra i framtiden:
Tjäna riktigt mycket pengar
Ha ett bra jobb!
Bli känd!
Bo i en riktigt najs lägenhet!
Resa till Frankrike, USA, Australien och Japan!
Väga som en normal människa!
Flyga luftballong

6 saker jag är rädd för:
Att bli lämnad ensam
Förlora dom närmaste
Aldrig hitta kärleken (haha skriver allt så roligt!)

Att ingen skulle veta vem jag var
Hamna i fängelse, haha!

5 ord som beskriver mig:
Skrattig
Knasig
Rolig
Allvarlig (kan hända faktiskt!)
Tokig
Tjoller!
Hahah gjorde sex ord för då blev det SKRATT som ni ser om ni tar dom första bokstäverna på alla;)

4 saker jag ser fram emot:
SOMMAR
TA MOPPEKORTET
BYTA SKOLA
STUDENTEN

3 böcker jag tycker om:
Där regnbågen slutar
Percy Jackson
Vingmöss och katteländer!
tog dom i ordning från när jag läste dom, läste den första bara för ett tag sen, percy jackson i sexan och den sista på dagis!

2 råsnygga tjejer:
molly sanden
amanda fondell
kommer inte på några snyggare för stunden!

1 bra låt:
Every avenue - Only place I call home!

HAHAHAHAAHAAH VEMM??????????

Kategori: Vardag

hemstudiedag!

Kategori: Vardag

goddag! hur skönt som helst att vara ledig idag, det är tänkt att man ska plugga hela dagen fast jag tar ledigt till 100%, eller har då gjort det hittils, finns som inget att göra i och med att jag glömt det mesta på skolan, hahah!
idag har jag då absolut inte gjort ett piss, skaffat en ny duglig profilbild, annars har jag bara nördat dator, lyssnat musik och bara tagit det chill, sånt som man ska göra när man är ledig! justja, en annan sak jag har gjort är att göra middag! gjorde potatisgratäng och ostschnitzlar! asgott!:)
6869426474_a8e9c0b23f_z_large
hahha typ jag idag!

sommarminnen!

Kategori: Vardag

lördag!

Kategori: Foto

hejsan, sitter nu här själv medan sune, tess å melinda är ute och går snabbt, sen ska vi äta middag! ikväll om de blir bra väder blire å grilla, annars så är allt obestämt! vi lär väl se nån film annars eller något liknande, vi ser väl!
idag tog jag även lite kort på sune och therese, blev några finisar iaf!:)
sen får ni en bild på dagens outfit på mig! har iaf jeans, en t-shirt och snyggdojjorna!:)

fredag!!

Kategori: Vardag

skönt med helg, jag är osäker vad den har att bjuda på men något jag är säker på är att det blir bättre än skola iaf! är hemma hos clara just nu men vi ser väl vars vi hamnar innan kvällens slut, då vet ni vad jag kommer att hålla på med, kanske skriver ikväll/inatt!:)

howhowhowhwow

Kategori: Vardag

mina nya skor har anlänt som ni ser!
goddagens! dagen idag har varit riktigt seg, men ändå annorlunda, melinda och ida var med på skolan, var najs! sen så var det väl inte så jobbiga lektioner egentligen.. fast plugg kommer hem ändå och försöker göra bort det nu så jag slipper göra det på måndag när vi är lediga! så borra fast ansiktet i datorn, ska se en film om raoul wallenberg och anteckna och snappa upp så mycket info som möjligt!

trött!

Kategori: Vardag

HAHAHHA gjorde en jätteful gifyo bild

mardi!

Kategori: Vardag

tjobroes! sitter och lyssnar musik just nu, skolan har varit rätt så dålig idag, det enda som gjorde skolan bra var att elise var back in town! eller jörn... men ändå de va ju najs!:) for till skolan senare imorse och for hem från skolan tidigare, skönt! hade ingen anledning att vara på skolan så for! ikväll så kommer clara hit och vi ser väl vad vi hittar på, om vi ser film eller bara umgås! mysigt oavsett! nej nu så ska jag sluta sitta här, hoj!:)
snor en gammbild!

you and I were soldiers!

Kategori: Vardag

goddagens alla! skolan idag dög faktist, efter lunch såg vi bara en teater och snackade mest, riktigt skönt! imorn har vi sovmorron så tar halv nio bussen från glommers, trodde den gick nio men aja en timmes sovmorron iaf!:)
imorse steg jag upp astidigt, gick till brännberg och tillbaka, riktigt skönt!:) sen så var de ju skola å de ha jag redan skrivit om, haha! nej nu kommer amanda så ska underhålla henne, hoj!

BESTÄLLT!

Kategori: Foto

STEK LÅT!

Kategori: Vardag

lyssnade på den första gången igår och den stek ju!

allt folk på trottoaren dom har hittat alla svaren

Kategori: Vardag

hejsan! vet att min uppdatering ligger väldigt lågt men det gör absolut ingenting för jag har inte så himla mycket att skriva!
igår så var jag ju i jörn och vi stod å sålde mjukkakor utanför konsum i 5 hela jävla timmar, asså jag ville dö så kallt det var!  iaf sen mot kvällen så såg vi alone, en bit av monsters inc och resten av tiden snacka vi och skratta, en riktig höjdarkväll!;)
idag så vakna vi där vid ett, hahah sovde lite länge men äh, inte göre nåt :) sen när ja kom hem så beställde vi kläder och ett par skor till mig! riktigt fint! :) nu är clara här så ska va lite social å trevlig med henne, hojhoj!
på oss fina.

trött som faen

Kategori: Vardag

tjena! här är det väldigt få inlägg som skrivs, men vet ni vad? JAG BRYR MEJ INTE ALLS! jag funderade om jag ens skulle blogga, men jag gjorde de iaf! första skolveckan har ju varit lugn! Det har varit 3 prov, och jag har bara hunnit ta det lugnt en kväll, alltså har jag haft fullt upp hela tiden, men det är ändå skönt, veta att man har något som man kan försöka kalla liv, haha!:) ikväll så kom clara hem, så har varit med den bruden! kom hem för dryga halvtimman sen och har bara chillat, ska nog se några avsnitt av ghost whisperer, var tänkt att jag skulle ut och gå men på kvällarna är jag bara så less, så det blir en hemmakväll, men imorn blire full rulle! stiger upp 8 på morron och går ut och kommer aldrig hem! nej men har tänkt gå en liktigt rång sträcka, inget bestämt hur långt det blir, det beror på mitt humör och vad det är för väder, men allra minst blire det vanliga, alltså 4 km! sen så drar jag till jörn och ska stå med johanna och ska övertala folk att fara och kolla på vernissaget (stavning?) aja det är vad vi ska göra iaf, nu börjar jag mitt lilla ghost-whisperer maraton, då vet ni!:)
gladast i världen osv...

snyggingar!:)

Kategori: Foto

hallo

Kategori: Vardag

ville mest säga att jag lever, hahah bloggar nog ikväll!:)

Godmorron!

Kategori: Vardag

såhär såg det ut klockan sex imorse ute, alltså inte så mörkt!

godmorron! steg upp tidiga tio i sex imorse! drog på mig kläderna och gíck ut då, kom hem och åt frukost som bestod av en tallrik havregrynsgröt, två glas mjölk och en macka! :) nu satt jag mej här och sitter här bara en liten stund till, sen måste jag fort packa allt! btw, märkte hur mycke skoljobb vi kommer ha i veckan, jag vill dö!
fast inte nu, haha hoj

JAG SER DE SNÖAR

Kategori: Foto

i brist på annat!

Kategori: Vardag

Hur bor du: i ett rött hus med vita knutar, i ett litet litet rum!
Brukar du komma i tid: hatar att komma sent, typ det värsta som finns att göra!
Hur lång är du: ca 170 snart, jag är inte den längsta!
Kan du laga mat: klart jag kan, alla kan det!:)
Vad jobbar du med/pluggar du: jag går nian just nu för tillfället, men till gymnasiet har jag sökt samhälls och jag tycker det verkar vara en suverän linje!:)
Vad har du på dig just nu: jag har på mig kalsonger, sockar, mysbyxor, t-shirt och min halsduk!:)
Har du någon fobi: japp, kullerbyttor, råttor och fåglar..
Hade du en bra kväll igår: det tycker jag väl att jag hade!
Vilket är ditt senaste inköp: senaste saken jag köpte själv var nog tuggummi!:)
Din favoritdryck på morgonen: mjölk eller vatten!:)
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma gav mej dom!
Har du sovit i din egen säng inatt: ja?
Vad hade du sönder senast: oj, det var längesen något sånt hände..;) nej men jag minns inte!:)
Vem snackade du med senast: mamma!
Varm favoritdricka: kaffe, te!
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten, helt klart!
Alkoholhaltig favoritdricka: xide winter!
När gjorde du senast något riktigt dumt: who knows!
Saknar du någon just nu: alltid!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: haha bara dryga sig, visst det är kul men samtidigt irriterande!:)
Någon jag stör mig på: det finns för många!
Intressen: fotografera, köra skoter, umgås med vänner, se film och massa andra saker!:)
senaste person du kramade: minns inte..

Senaste person du ringde: anton!
Senaste person som ringde dig: pappa
Vad drack du senast: vatten
Vill du ha barn: ja i framtiden!
Längtar du till din nästa födelsedag: man gör väl alltid de?
Har rakat dina ben någon gång: nej?
Är du sugen på något nu: vill ut och gå men har inte orken till det.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0.25 haha nejmen jag dricker då och då nu för tiden..
Använder du hudkräm: nej
Attraheras du av män med skägg: jag är heterosexuell, så nej tyvärr
Micro-pop eller poppa själv: poppa själv är ju allra godast!:)
Brukar du baka: japp älskar att baka!:)
Röstade du i det senaste valet: nej, är för ung fortfarande!:)
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: det kunde ha varit bättre men ja jag är nöjd!=)
Vilken låt lyssnade du senast på: ron pope - a drop in the ocean!
Har någon annan sovit i din säng inatt: inte det.
Vad tycker du är äckligt: råttor!
Har du pengar på mobilen: några ören..

i'm back!

Kategori: Vardag

hejsan! nu känner jag att min paus har tagit slut, fått vila upp mej och har börjat känna att jag kan skriva om nåt så det inte blir lika vardagligt som vanligt, hatar sånt..
hade världens mysigaste dag idag! körde skoter som en galning (det roligaste med det var att jag blev jagad av 2 orrar/tjädrar cirka en km, haha..) sen så har jag varit med clara och sen så såg vi finalen i melodifestivalen, lugnt rätt låt som vann, hon vet va hon håller på med, och älskar hennes ovanliga dans! ja jag tror faktiskt vi kommer komma högt på listan i eurovision, fast vet inte om jag är hemma då eller om vi är på klassresa då? haha vi ser väl!
nu tror jag att jag ska se ytterligare ett avsnitt ur ghost whisperer, är helt besatt!
kan ju skriva här och nu också, designen är tillfällig hoppas jag, men orkade inte med den gamla, ska försöka hitta någon supermaster som ska få fixa till min design!:)

orkar inte

Kategori: Vardag

bloggen får nog ta en paus!

onsdag

Kategori: Vardag

gokväll folket!
idag så började dagen med en skotertur till järvträsk där man fick åka i backen, haha jag stekte med en stjärtlapp, haha! var med clara och siri där och det var riktigt skoj!:) varit med clara hela dagen + nu ikväll då amanda och jonkan var förbi, vi såg en scary movie och sen dom drog har jag inte gjort så mycket, har tryck i mig chips så måste va duktig å gå långt imorron, annars ger ju inte promenaderna nånting! tror jag sticker ut nu också som en skön sistagrej man gör på kvällen innan man börjar inta sovläge, eller jag ska väl se några avsnitt av ghost whisperer också men ändå:)
bjussar på en halvgammal bild!:)
since my brown hairdays!

TISDAG!

Kategori: Vardag

gomorron, vaknade bara för ett tag sen och har suttit här hela tiden! dagen idag kommer bestå av att åka skridskor, kanske köra skoter, å se film säkert! taggar upp med ett avsnitt av ghost whisperer, det blir najs, ska försöka göra nån frukost också, är så less på att tänka på mat hahaha! förresten vill ni veta en rolig grej? MIN BRODER KOMMER HEM!

mysig kväll!

Kategori: Vardag

kvällen bestod av att se en bit av alone och sen såg vi scary movie, riktig klassiker hemma hos mig alltså! vågade inte se klart alone, feg som jag är! men annars så var det mysigt, var ute en stund också, härligt väder är det ju faktiskt!:) vet inte om jag ska göra en tidig kväll och gå och lägga mig där vid tolv eller om jag bara ska dega sönder tills jag somnar, vi ser väl:) imorn äre tisdag, inget speciellt händer, eller jag får byta upp mig till en androidtelefon äntligen, har ju haft såna förut men nu så kommer jag tbx till androidvärlden, känns bra, även om jag inte får den bästa tlfnen, sunes gamla haha:)

alone!

Kategori: Vardag

hejsan! sitter här som vanligt, fanns som inget annat val, eller jag orkar helt enkelt inte göra något annat, ahaha... åt iaf souvasburgare till middag, gott! har även snackat ihop mej med lite folk och ikväll så ska vi se film, alone blir det som rubriken visar! superbra film verkar det då som, här får ni trailern och en kort sån där handlingstext!
thailändsk skräckfilm som handlar om dom siamesiska tvillingarna pim och ploy, en av dom dör och hemsöker den andra!!
haha hoppas ni fatta att ja skrev den där själv:)

nice weather!

Kategori: Vardag

superfint väder är det idag!:) solen skiner och vi hade 8 plusgrader i solen!:) suveränt! sen clara for kom min energi helt plötsligt, lite konstigt haha! for ut på en prommis till missen och på hemvägen så gick jag in efter en skogsväg för jag va så nyfiken vars man kom när man följde den, och det var ett riktigt fint ställe att ta kort på, så imorn när jag far ut så har jag med mej kameran!:) när jag hade varit ut å gått så städa jag rummet lite snabbt så nu ser de ut som det ska göra på vardagarna, har tillochmed öppet fönstret för att det är så mysigt med frisk luft, hoppas bara jag kommer ihåg att stänga det sen!:) nej nu så ska jag nog ut och gå igen, passa på nu när det är så fint väder ute, tar med mig hörlurarna och lyssnar på mina superbra låtar!;)
såhär ser man ut idag då!:) gilla hur stora underarmar jag hade på bilden...

nyvaken människa!

Kategori: Foto

godmorgon världen!

Kategori: Vardag

halloj alla! sitter nyvaken vid datorn som det oftast brukar bli på lov! clara vaknade och gick på toa, så jag vaknade av det å låg i sängen i typ tusen år:) idag är jag osäker på vad som kommer hända, men vi ser väl, skönt att vara i glommers ändå, fast kommer ångra att jag skrivit de nu.. ;)

godnatt!

Kategori: Foto

402479_367318469952961_1630040821_n_large

bästa vänner stannar förevigt!

Kategori: Vardag

kommer hem!

Kategori: Vardag

hejsan! ikväll så kommer jag hem till glommers, något annat har jag väl inte att berätta, ni vet iaf att jag lever!

Hallåj där! Känns småjobbigt att blogga, v...

Kategori:

Hallåj där! Känns småjobbigt att blogga, vet inte om jag kommer orka blogga så mycket nu när jag är hos melinda men jag kan väl försöka!:) igår kom jag då till henne, hoppade av lite för tidigt men det gjorde inget, det var ju som sagt bara LITE för tidigt, så fick gå 3km extra typ:) idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, kanske så drar vi till stan eller har vi bara en hemmadag, vi ser väl:) nej nu ska vi äta frukost, hejdå:)

VÄRLDENS LÅT

Kategori: Vardag

Hejsan! Sitter på torget nu just innan vi ...

Kategori:

Hejsan! Sitter på torget nu just innan vi börjar. Imorse steg jag upp tjugo i sex för att hinna fara på promenad och duscha, det gick jättebra! Idag är det franskaprov och jag hoppas verkligen att det går bra, har bara pluggat en liten del av alltihop! Nu så är det redovisning av land 4 nu så börjar vi, bloggar nog sen!:)