HEJ ÄLSKLINGAAR!

Kategori:


så här snygga är vi nu!
dunkar amydiamond i rummet mitt, asnajs! seriöst hon är skitbra! bättre får man leta efter
nej nu ska vi äta middag, hejdå!:)

BAKA HELA DAGEN

Kategori:

idag var det helt oväntat för mig, en temadag!
jag hade bakning hela dagen och bakade lussekatter och pepparkakor, snacka om julkänsla man fick!
var inte så mycket med min klass, bara på deras korta lunchrast, medan jag själv hade 1½timmes lunchhåltimma:)
kvällen kommer spenderas med min älskling, datorn och vi kommer kolla på vampire diaries!:)

g'morn!

Kategori:

hej
nu är det måndag, jag är 15, inget snack om saken nu ;). aja ställde väckarn på sex imorse utan att de behövdes, kan vakna helt själv nu, undra hur länge det fortsätter... haha idag så är då vårat schema rätt okej, jag tycker ändå måndagar är fett chill, men helt klart INTE bästa dagen i veckan, fredagen slår allt!
ja förutom skolan så vet jag inte vad som händer idag, ligger inte efter i nåt, och har inget att plugga på, tror jag då.
ä skitsamma de få bli som de blir!:)

filmtaaaaaaajm!

Kategori:


haha slår igång en rulla och lägger mig efter det, fördelsedagen ha vare BÄST, då vet ni!

dassboken is my lover

Kategori:



hahaha visar en av mina födelsedagspresenter, men nu kan ni ju likest få se resten av dom!:)






och ett par chinos, plus databordet!:)
det var allt men jag bryr mig inte om vad det var egentligen, är gladast över all omtanke jag får haha!:)

pics from yesterday!

Kategori:



här är två riktigt fina bilder på två fina vänner! mer bilder kommer komma upp senare, ska ut på skyltsöndan med en annan fin kompis, kompisar överallt jao, peace out!

ett år äldre!

Kategori:

tjobre alla! :) nu är det ju så att för 35 minuter sen så blev jag äntligen 15 år, och det känns så himla skönt att få vara det, 14 år är inge kul men 15 är rena rama perfekta åldern nästan! nu är det bara vänta in 18 och resten av alla åldrar som har något med sig som är kul! :)

har iaf haft en supernajs kväll med mina homies, känns riktigt förbannat roligt att vi hade så kul! har inte skrattat och haft så roligt på länge!:)
nej nu ska jag fortsätta sitta vid datorn och ha en fortsatt trevlig födelsedag!:)

lite juligare!

Kategori:

nu har jag fixat till designen i brist på annat att göra..

relaxmode!

Kategori:


nu har jag blivit så himla avslappnad, har käkat glass och suttit och glott framför tvn, nu inväntar skype samtal ända tills jag går och lägger mig, men ska kanske ta mig en kopp kaffe, och jag vet vad ni tänker och nej jag får inget kafferus utan jag sover lika bra!:)
okej bara för att ni ska ha nåt att läsa så skriver jag en text till några personer där ute!
sen när slutade jag ha ett eget liv som ska styras av andra nu? när kom det sig att du var den perfekta men egentligen är sämre än alla andra. Hur kommer det sig att det alltid är du som ska ha rätt och varför är mina åsikter fel hela tiden? har jag någonsin gjort dig något och isånfall vill jag veta vad, för jag har allvarligt inte ens snackat med dig på årtusenden och du bara öppna käften och sa sådär, herregud, och du säger att jag ska mogna? det är nog du som ska tänka på vad du säger lilla vännen. För jag tänker då inte förbättras till en bättre person, för jag är nöjd med mig själv nu.

oj, så överdrivet!

Kategori:


så mår jag just nu, haha!
nej men ärligt talat så är jag bara förbannad och pissed på typ allt som lever just nu så ska bara sitta i mitt rum så ingen dör eller blir skadad, haha hemsk jag låter. men kommer nog spendera dagen hemma nu när ingen rolig människa är i glommers... kul då vet ni!

godmorgon!

Kategori:


morgonens låt, inte taggad över skolan, men resten kan man ju vara taggad över ändå, dfr lyssna ja på så cool stekmusik! ;)
hehe imorgon kommer det bli en tung dag känner jag, men den här dan är nog tyngre, och det kan jag nästan lova!:)

vintern ä äntligen här!

Kategori:







vintern ä så himla mysig så här får ni massa vinterbilder, synd bara att de inte är jag som är fotografen!:]

jul hemma hos oss!

Kategori:


som ni ser har vi julpyntat hemma, haha okej orkade bara ta en av dom 234091 bilder jag hade på datorn och nej jag har inte exakt sådär många utan jag skrev bara nåt, nån gång ska ni få veta hur många jag har, då har jag riktigt lite för mig, vilket jag inte har nu, utan ska ut å möta världens bästa clara och spenderar kvällen med hon:)

hello bitches!

Kategori:


såhär såg man ut idag!
dagen bestod av massa skolarbeten plus ett prov som jag absolut inte kunde, får iallafall hoppas på godkänt!
efter skolan så ha ja vare me clara hela kvällN, supernajs, har verkligen saknat den bruden!
nej nu så ska jag vara social lite här och var, vi höres!

MusT-Musik Tillsammans!

Kategori:

mellan fredag och söndag så var jag i kalix, på orkesterlägret MusT som ni ser på rubriken! Det är alltså ett orkesterläger med alla sorters blås och stråkinstrument samt kompet till all musik!
jag hörde ju till blåset för alla som läser vet ju att jag har en röd trumpet, jättefin! vi spelade rätt så enkla låtar och om jag får säga det själv så spelar stråkarna så långsam musik så man blir trött av den... hahaa men jag säger väl så för jag tycker det verkar som vi använder mer energi, i och med att vi blåser och använder lungorna!:)
vi blåsare spelade bara en låt tillsammans med stråkarna, och varje år på mustlägrena så spelas det ett medley, och iår var temat data/mobilspel. Det var rätt så kul tyckte jag som aldrig varit på ett sånt läger. låten var skitbra som folket, finare människor får man leta för! 10 av 10 möjliga får alla där borta och hela helgen!

HOME!

Kategori:

har så mycket att berätta om, men har ingen energi kvar typ, ä så himla slut, så jag skriver om allt imorn!:)

GODNATT!

Kategori:




sista inlägget jag skriver innan jag far tror jag!

så skönt de bara skulle vara med jul nu!

Kategori:







ph ; we♥it
hatar att säga de här men har faktist inte fått nån julkänsla alls, brukar ha det hur tidigt som helst men jag har helt enkelt inte haft tiden till det men det måste jag fixa till, för jag har aldrig inte haft julkänslor och det får aldrig heller hända, så nu efter kalixhelgen och mina "firandehelger" så ska jag fixa julfilmer som bara den för att sen tagga julafton, tänk när man var liten, då var det chokladkalendrar som gällde, men nu så är det bara den asfina stämningen och allt, men då julpyntet kommer, då snackar vi om att jag kommer vara tomtenisse, kommer gå runt i julkläder och hoppa runt och vara jätteglad - eller så inte, men sjukt taggad kommer jag att vara!:)

packat och klart!

Kategori:

tjo! nu har jag äte världens godaste middag! sen så ha jag äntligen packat färdigt klädsmässigt till kalix!:) har också alla hygiensaker jag ska ha med mig!:)
så imorn är det de som gäller, ta sig till kalix, blir säkert kanonskoj och har med mig lillkameran så det kommer bli tusentals med bilder!
annars nu ikväll har jag väl inget allvarligt stort för mig, kanske plugga lite grann, sen bara tagga ner inför helgen, mer taggad än jag kan man inte bli !

snyggast här är ändå jag!

Kategori:


hahah såhär snygg är jag just nu, sitter då i sunes rum som ni kanske fattar!
bloggade inte igår dfr hade seriöst inge å skriva om, och hur kul är de att läsa om??!?!
aja kvällen idag började med att jag for upp till biografen och trudiluttade lite trumpet med min trumpetlärare och en till, sista gången innan det verkligen gäller, på fredag sitter jag i en bil påväg mot kalix, det kommer ta tre timmar så ska fylla hela mobilen med musik och om jag glömmer min mobilladdare tar jag livet av mig nästan...
iaf efter spelningen så har jag varit med clara, mateusz and my brothaaa!
aja nu vill han nog att jag ska dra så ska nog ta å göra de:P hoj!

tonights gonna be a good good niight

Kategori:

go afton! sitter här nu i min ziperall å myser! riktigt najs! kom hem där vid halv fyra och de va riktigt skönt med kortdag, nog för att det bara är idag och på fredag vi har såna! skulle nog passa finfint att ha de oftare men icket.. iaf kvällens planer är nog att dra på gymmet och styrke och konditionsträna! ska försöka få rutiner när det gäller gymmet! sen ska jag träna in lite trumpetlåtar inför helgen, perfekt! nej nu väntar middan, det blir fisk till middag!

hahah bild från konfan!

kvällens humor

Kategori:

i love school, specially when it's closed!

Kategori:

goddagens, orkar aldrig lägga upp bilden jag lovade, hahah!:)

dagen har spenderats med clara som vanligt, vi har bara chillat å så, riktigt vanlig dag med clara!:) vi gör nästan alltid samma saker men vi blir aldrig less, men nog äre roligare å hitta på nå.. ;)
imorn äre skola... jippie så de kom å bli bara jobbigt och jag kommer säkert vara tröttast på hela skolan...
aja jag har ju klarat de förr så jag klara de nog nu också! det enda som gör att jag vill till skolan är att det blir närmare och närmare helgen och då drar jag till kalix, megataggad!:)

vi e snygga vi!;)

at claras place

Kategori:

tjoo, sitter hemma hos clara å chill nalta, vi ha titt opa nå television å vi såg bland annat 2½men
annars har vi vare ute, sutte vid datorn och bara snacka, riktigt najs ändå!:) senare så ska ni få bilder på mitt hår som ja färga igår, så nu äre svart!:) riktigt nöjd ändå, det blev inte sådär blåsvart som det brukar bli:)
imorron så äre söndag och det behövs inget pluggande för jag är klar med land2!! känslan är så himla sköön, de enda jag ska göra som kan ha med inpluggning att göra är att plugga in låtarna inför nästa helg då jag drar till kalix på orkesterläger! blir nog riktigt najs!:)
men nu ska ja sluta dissa clara, hoj!!:)
cool bild

helg!

Kategori:

äntligen slipper jag den här förrbannade skolan, iaf för några dagar för nu är det helg! Det är så himla skönt och man får bara slappna av, så himla skönt!
kvällen har hittils spenderats vid datorn, har bara chillat som en galning, men kvällen är dock nyfödd, resten av den spenderas nog @claras place! det blir najjjs! tar kanske med mig kameran, vet int om he ä så värt..;)
de här va allt för nu, hoj! inga bilder heller, tråkigt ja vet men kirrar de till sen

almost done!

Kategori:


goddagens, nu ska jag försöka skriva om annat än land 2, så jag slipper tänka på det, som ni ser är jag NÄSTAN klar, har bara en del på egna reflektioner kvar, sen så kan det få dra åt helvete, är så jävla less så de int gå å förklara...
har annars ikväll bara chillat, lyssnat musik, kollat tv, pratat i tlfn, träna lite trumpet, en helt normal chill kväll!:)

mindre än hälften kvar!

Kategori:


goddagens alla, hur ha ni de? jag har de bra, sitter och skajpar som en galning och har pluggat i sinne.
dagen bestod av opera i stan på nordanå, efter det gick jag runt på stan med elise, najsnajs!:)
nu ska jag nog ta mig en dusch och sen fortsätta snacka med folk på skype, då vet ni vad min kväll och dag består av, peace out:]

land 2 i mitt hjärta!

Kategori:

goddagens, dagen i skellefteå var rätt okej ändå, fick pröva på olika linjer och se hur dom var och det som intresserade mig mest var nog samhälls ändå, med inriktningen beteendevetenskap, men hur jag ska plugga vidare senare vet jag ju inte, det får komma då!:)
nog om framtiden, nu är nu och det finns hur mycket plugg som ska göras, och ja det är inte det simplaste heller.. nej land 2 är inte klart och det skulle vara perfekt om jag hann träna lite på min blåsis! ;) nästa helg då drar jag till kalix, fatta att jag aldrig farit dit och nu ska jag dit på en folkhögskola och spela!:)
äsch, kan inte sitta å skriva här en massa, måste spara all energi åt land 2 och trumpeten, ciao!:)

ni får en av mina arkivbilder.

god morgon!

Kategori:

hallåj, sitter här i mitt rum helt ensam men lamporna släckta, det enda som lyser är dataskärmen! haha det låter jätteknas men det är faktist grymt skönt! nu snart hoppar jag på bussen till skolan för att sen åka vidare till stan på anderstorpskolan för att vara exakt. blir kvar ända till efter lunch då vi drar tebax till jörn för att ha två lektioner, och sen åker jag hemåt igen mot glommers där det väntas plugg eller nåt!
det var min dag kortfattat idag, kommer säkert skriva ikväll om va ja tyckte om dedär gymnasiegrejse!

ni får en bild på min fina kompis!

CLARA IS BACK IN GLOMMERSTOWN!!!

Kategori:

ni fatta int hur bra de är, har vare så tomt i veckan när hon va borta, va superbäst att hon kom hem, även om vi inte gör så mke så blire megatomt utan varandra.. fick en present av hon, ett örngott där det stod VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS LIGGER HÄR! :') lite småsött va? ;)
men iaf annars så var det första dan på skolan idag, riktigt chill faktiskt för att halva dagen spenderades med en massa filmtittande, det var pojken i randig pyjamas för alla som ville veta, inte riktigt den bästa men helt klart bättre än lektioner
nej nu fick jag slut på ord att skriva, ska se ett avsnitt vampire diaries innan jag lägger mig, och morgondagen fylls bland annat med öppet hus på atorp!:)

bjussar på en fin bild på jag och melle!:)

tråkigt

Kategori:


sa hejdå till den här bruden idag som for hem.. :(
idag började jag se på vampire diaries säsong 2, och har redan sett 5 avsnitt, så jag är uttråkad då vet ni. ska nog fortsätta med att se de hela kvällen, finns ju som inget annat man kan göra, glommers suger utan clara, hon kan man alltid vara med och allt, men nu, nej ingen ute eller nån man kan vara med, så öde är det faktist.
nej nu ska jag fortsätta vara lite emoguy och se några avsnitt till, hoj!

godnatt, tror jag?

Kategori:

haha eller så inte, sitter bara i sunes rum och dunkar musik, kvällen har varit fylld med bakning, filmtittande, sanning eller konka och ryska posten! det har varit superkul och nu ska vi tydligen ut och gå, men iaf det har varit helt sjukt roligt, man blir typ glad i hela själen! hahah okej nu ska vi inte låta sådär överdrivna, men ni fattar nog!:)

bortskämdstest!

Kategori:

HUR BORTSKÄMD ÄR DU?
[ ] egen boxer
[x]egen dvd
[ ]egen video
[x] egen dator
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[] ipod
[x] eget rum
summa: 6

[ ] säng större än vanligt
[x]studsmatta
[ ] pool
[ ]basktetkorg
[x] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen
summa: 5

[x] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[x] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[x] Gameboy Advance
[x]GuitarHero
[x] Singstar
[x] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 7

[x]Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[ ] Syster
[x] Farmor
[ ] Farfar
[ ] Mormor
[ ] Morfar

summa: 4

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[ ] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[ ] varit i något övrigt land i Europa
[ ] varit i Stockholm
[ ] varit i Göteborg
[ ] varit i Malmö
summa: 0

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[ ] åkt flygplan
[ ] åkt tåg
[ ] åkt spårvagn
[ ] åkt tunnelbana

summa: 5

[ ] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[ ] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02:00
summa: 7

[ ] har något eget husdjur
[ ] ditt rum är stort
[x] du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3
Summa: 5

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[x] gitarr
[x] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[x] flöjt
[x] stereo
[x] surroundljud
summa: 8

[x] du har mer än 100 på msn
[ ] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x] på bdb har du mer än 50 vänner
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du har allt man kan önska sig
summa: 4

Totalt: 51
0-10: Har ni ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.
31-50: Du är normal.
51-70: Sluta tjata om allt , du har ju Massor
okej jag vill ju inte precis säga att det inte är sant, men så bortskämd är jag väl inte? hehe

no i wont back down

Kategori:

hej, skulle bara berätta att jag lever, tro det eller ej men det gör jag!
har haft superkul i helgen/veckan/nifattar, tog typ inga bilder, men har egobilder på mig själv så dryg som jag är, hehe.
men kan ju berätta lite vad vi har gjort, börjar med torsdan, då hade jag jättetråkigt på början av dan och for runt me moppen och tog naturbilder, orkar int lägga upp nu så de få komma upp senare nån gång, sen så kom melinda och vi gjorde inte så mke, chillade å så, vi umgicks och p kom senare, minns inte så mke... ;)
på fredan så chillade vi först, sen for jag å melinda å moppade sönder hela glommers, for bland annat på kyrkogården och sen for vi och väntade på ida som kom där vid halv fyra fyra tiden, då for vi hem och sen så umgicks vi blablablablabal orkar inte skriva hela historien men vi har haft jättekul, men nu är jag så trött att jag håller på att somna.. (A)
men nu så ska jag vara sociala med dom, hejdå!

fler bilder

Kategori:












du har väl inte alla bestick i lådan?

Kategori:








det var iaf några bilder, fler kommer väl så småningom!:)

dämpad statistik igen!

Kategori:

jahapp, hög statistik varade inte länge, nu är det nere på det normala, lite trist!:(

ville bara berätta att kvällen var hur rolig som helst, imorgon så ska jag bomba med bilder innan melinda kommer hit, najsbajs, så skriver imorn, blev inte långt inlägg nu, men imorgon händer det!

yes!

Kategori:

kollade statistiken igår, och den är superbra! blir ju nästan lite småglad ändå, hehee;)

gårdagen spenderades först i norsjö, var riktigt najs, köpte hem lite grejer, om jag hade haft tillräckligt med pengar hade jag köpt världens skönaste huvtröja, skämtar icket...
när jag hade varit hemma ett långt tag så kom först matilda, vi såg några vampirediaries avsnitt och sen for vi ut me moppen å mötte melissa, så kvällen blev att vara med dom och vi körde bland annat singstar, riktigt najs!:) senare mot kvällen drog vi till amanda för att se skräckfilm, riktigt bra!:) vet inte ens vad filmen heter, haha men man blev lite rädd, nog för att jag och matilda var dom enda som var inne i filmen...;)
idag då har jag städat, sett några vampirediaries avsnitt och sen pluggat lite, men nu blev jag less så ska nog ta mig en dusch, eller fara ut med moppen, tror jag far ut med moppen först, å sen duscha jag vid middagstid, efter maten så drar jag på maskerad på ug! har laddat kameran så de ska bli några hundra bilder, lyckade som misslyckade! blir säkert asroligt! ;)
har ingen bra bild å bjuda på nu så det kommer väl när jag kommer hem!:)

så ni har nåt att läsa iaf!

Kategori:

WHO?
Vem är i rummet med dig: nobody!
Vem fick du sms av senast: johanna
Vem tänker du på nu: clara, haha!
Vem pratade du senast i telefon med: amanda
Vems hus var du i senast: claras, om vi inte tänker på de här

Vem önskar du att du var med nu: nån iaf, så jag slapp vara ensam ;)
Vem är din favorit släktning: jag har så många så jag kan inte bara välja en..:$
Vem i din skola går dig mest på nerverna: de behövs inte ta upp här, om nån vill veta får den väl fråga!




WHERE?
Vart är din telefon: på databordet

Vart är din mamma: ligg å sov
Vart är din pappa: ligg å sov
Vart sover du: I min fagra säng!
Vart handlar du mest: cubus, ellos, ica!
Vart fick du tag på tröjan du har på dig: elise familj, hahah!
Vart åkte du senast med bil: hem
Vart i ditt rum är du: I datastolen;d


WHAT?
Vad åt du senast: en kaka
Vad drack du senast: Mjölk
Vad är de för färg på dina byxor: Svarta mjukisar
Vad är den närmaste saken som är blå: chileboken, en del av flaggan är blå!:)
Vad gillar du mest med skolan: rasterna
Vad är din favorit färg: men de e inte nån speciell, typ brun/grå/svart om jag måste välja:)
Vad är din favorit hemsida: Facebook
Vad är ditt favorit sko-märke: om ja skulle fortsätta vara p12a skulle ja sagt dc, men icket, just nu ha ja ju mina network skor!:]
Vad hör du just nu? : tangenterna!
Vilken film såg du senast: någon konstig

WHY?
Varför går du i skolan: skolplikten och jag vill inte sluta som en uteliggare!
Varför repeterar nyhetsuppläsarna sina rapporter? bara för att man inte ska sitta och stirra direkt nyheterna börjar och den säger det flera gånger så att fler kan ha chansen att höra de!

WHEN?
När är din födelsedag: 27 november :)
När köpte du senast nya byxor: vanliga byxor var seriöst i typ maj, men shorts var i juli typ:)
När var senaste gången du tände ett ljus: haha, men de va när temadagen var typ;)
När var du senast i skolan: fredags
När träffade du din pappa: innan han gick å la sig:)
När duschade du senast: imorse

HAVE YOU EVER
Sovit i en annan säng: vem har inte?
Tyckt att din kusin är het: har typ bara kusiner som är över 20, så asså nae...
Sovit naken: nej...
Kört över hastighets gränsen: ja..:$
Målat om ditt rum: nej, tapetserat
Dansat framför en spegel: jaa:)
Fått hicka: töntig fråga
Dumpat någon: ja
Stulit pengar ifrån en kompis: nej!
Varit i slagsmål: Nej
smugit ur ditt hus: nej
Haft känslor för någon som inte haft det för dej: ja
Blivit arresterad: nej
Hånglat med en främling: ne
Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar: haha jaa?
Varit förälskad i en granne: Nej
Struntat i skolan för att göra något roligare: gick två minuter från en lektion!
Sovit i en säng med någon av samma kön: har jag säkert, minns inget!
sett någon dö: Nej!
Varit i ett plan: nae
Kysst en bild: Hahah, ja!
Sovit till 3: jaa?!?!?
Älskar eller saknar du någon just nu: JA!