strömavbrott

Kategori:

hejsan! imorse då jag vakna märkte jag att laddaren inte funkade, men självklart var det strömmen som hade farit i hela kommunen typ, haha! som tur är så har den äntligen kommit tillbaka!
ida har tyvärr farit men inte ska man deppa för de, så ikväll kommer kanske amanda hit å då ser vi nog film och så! gårkvällen spårade men innan de så var det nakenbad som gällde, haha nog för att de spårade lite grann också! ;)

4 dagar kvar bara!

Kategori:


bara några dagar kvar tills jag åker med tåget upp till luleå, blir hur mysigt som helst! stannar där i en vecka! luleåkalaset pågår ju medans jag är där så jag passar väl på att fara dit och kanske träffa några människor, ser väl om jag träffar någon jag känner, man får väl hålla tummarna! :)

skön låt

Kategori:

 

what do i stand for

Kategori:

hello!
sommaren verkar ändå komma med sin slutspurt, man kan inte ha shorts precis men man fryser inte ihjäl iallafall! :)
som glommersbo så får man ta den smällen att det finns lite folk att hänga med, men trevligt folk finns ju ändå! kvällen bjöd på fotbollskul på fotbollsplan! inget riktigt lir, utan bara jamen bolla och skjuta några skott, det togs några kort också, hade en allmänt bra kväll! har nyss avnjutit en glass som kvällens höjning! 
imorron så bär det av till arvidsjaur med brorsan och therese där det ska badas och säkert annat roligt! :)
snyggbrorsan på fotbollsplan, ahha!

try it again

Kategori:

hallå allihopa!
var säkert biljoner år sen jag skrev nåt men sommaren, hallå? man kan ju inte sitta fastklistrad kring datorn hela tiden! ;) hahah bra skyll jag har, sitter ändå här typ 24/7. nämen ska faktiskt försöka bli bättre på att skriva! hittils har dagen bjudit på lite fotbollsspelande, handlande, allmänt dega sönder och moppeåkande! finns väl inget detaljerat att berätta mer än de..
kan ju säga att jag är mer uppdaterad på instagram, så följ mig där! ;) @olaghost!

bjussar på en bild från en fotografering från i våras! :)