ONSDAG

Kategori: Vardag

goddag alla läsare, en trött ola som skriver!
på skolan så var det värdegrundsdag. Dagen har varit fylld med småbarn som skrikit och varit borta som man var tvungen att ha stenkoll över! jag och elise hade ändå en lugn grupp men nog så jobbigt var det ändå att ta hand om de små, men det fanns några roliga stunder faktiskt!:) det var en seriös fråga där frågan löd; "får man ha vilka kläder man vill?" då svarade en som gick i ettan "ibland får man välja själv men annars ska ens mamma eller pappa bestämma!" gulligare än så kan det nästan inte bli, förutom den andra frågan som gick såhär "får man ta saker av andra?" då svarade samma unge "bara när man leker polis och tjuv" ahhaha ja småbarn är riktigt gulliga, även om de kan vara riktigt riktigt irriterande!

Sen jag kommit hem så har jag hunnit fara ut på en promenad, hälsat på biblioteket snabbt och snabbpluggat franska! Det kommer nog resten av kvällen att bestå av, franska! Mais je ne sais pas, det kan ju vara ett enkelt prov!:)
bjussar på en riktigt galen goding från i helgen då!:)

livet suger

Kategori: Vardag

okej lite överdriven kommentar, riktigt så dåligt mår jag inte, haha!
nejmen asså jag orkar inte blogga så ofta som jag gjort förr, känns bara allmänt jobbigt och irriterande.. kommer säkert att ändra mig ikväll eller imorn nu bara för att jag skrev det...
idag så vare då vanlig skola, inget märkvärdigt, men fick en skärbräda med mig hem som jag gjort färdigt på syslöjden, i ett rätt så fint mönster, fick vg+ på den så är rätt så nöjd ändå!:)
imorn så ska vi ha en värdegrundsdag för hela skolan, jag ska alltså stå där och se glad ut och ta hand om människor i olika åldrar från 1-7an... känns inte så supertaggande, men jag ska nog klara det!
nu har jag massvis med plugg framför mig, först ska jag läsa ca 150 sidor ur en bok och sen ska jag försöka hinna göra en bokrecension av det samtidigt som jag ska plugga lite franska.. tur att musik och hörlurar uppfanns, annars skulle jag lätt ha tagit mitt liv! det här får väl räcka som en riktig uppdatering? kommer nog mera såna här inlägg än småinlägg, och om det är småinlägg kommer det nog mest bara bilder!:)
bjussar på en bild på jag och johannas fina unicorncupcakes som vi bakade igår, och nej det där var inte dom enda vi gjorde, det blev typ 25 stycken!

några bilder från helgen

Kategori: Foto

ja här fick ni några bilder från gårdagen, idag så kommer det mycket fler fina bilder, fast inte på något bakverk utan på vi fina människor!:)

vet att jag är sämst...

Kategori: Vardag

hej bloggen! har haft supertrevligt hittils i helgen, och vill ni veta vad som är bäst med allt? imorn är det måndag och vi är LEDIGA!!!! asså ni fattar inte vilken glädje jag har, är superglad!
idag har vi bakat, tagit kort, chillat, pratat och massa annat roligt!
nu snart ska vi väl gå och lägga oss, vi ser väl, ville bara skriva så ni förstod att jag lever!:)

ajaj...

Kategori: Vardag

tjobre alla fina människor!
skrev absolut inget igår och det vet jag! sovde nämligen hemma hos elise och det var riktigt najs!
idag så är det fredag, alltså chilldag på skolan!
ikväll så blire hämtpizza till middag, nån gång måste man få unna sig! sen så tar jag hit lite folk för helgen! hela helgen är fullspäckad och det kommer bli super!:)

23 - önskelista

Kategori: Lista

egentligen var det födelsedagsönskelista, och det är så sjukt länge kvar så ändrade bara till önskelista:)
lägenhet!!
sen så är det inga specifika grejor jag önskar, inte just nu när jag tänker på det!:)

moi et ma trompette!

Kategori: Foto

duglig dag!

Kategori: Vardag

blev såhär tomt här i bloggen märker jag! men har inte suttit nån stund alls vid datorn idag, har varit raka motsatsen till fettisdag, eller ja, jag är ju fet (ingen kommentar tack vare de hoppas jag) jag har gymmat med amanda och fick tillbaka lite energi genom att äta en burk med god keso, mumma!
imorn äre skidor på gympan, inte ett dugg taggad men får hoppas att det blåser eller snöar i mängder eller att det blir iskallt! då slipper vi för andra gången, har sluppit alla gånger hittills och det kan gärna fortsätta så!
nej nu så ska jag göra tidigkväll, godnatt alla läsare!:)

olaghost @ twitter!

Kategori: Vardag

ja ni läste rubriken! jag har också börjat med twitter och gillar det skarpt! fattar inte varför hela världen är emot det så sjukt mycket? i varje fall så har jag haft en superlugn måndagkväll, nästan för lugn. Men äsch det gör ingenting, tisdagarna gör ju livet bättre, okej tisdagar kan gå och dö, kan det inte bara bli helg igen, det är det som lyser upp livet ju?
nej nu så ska jag sätta mig och läsa igen och lyssna musik med mina älskade hörlurar, ingen fattar min kärlek till dom♥
okej men då ha ni iaf fått en uppdatering om att jag lever!:)

tjenispenis!

Kategori: Vardag

hejsan alla! blev ju en dag i stan idag då för det var någon ful imporvisation teater vi skulle fara på! det var tänkt att den skulle vara rolig men den var bara rolig när det var tänkt att den skulle vara tråkig.. ja helt sick går nästan inte att förklara!
nåja, sen så gick jag på stan med johanna och elise! köpte ett par hörlurar och det var det enda köpet för mig, inte så kul men det fanns seriöst inga roligheter och jack&jones var stängt också...
ikväll så har jag ingen aning om vad jag ska göra, förutom tråkiga och nödvändiga saker, men det vill man ju helst skita i, men nån gång måste de också bli gjort! men har då ett par hörlurar nu så jag kan koppla bort allt jag gör med lite musik! känns som man ligger och sover då nästan hehe!
nej nu så ska jag göra lite matte, tråkigare kan inte livet bli...
såhär snygg fick man vara idag, hehe!

promenera!

Kategori: Vardag

goddag! gud vilken skandal melodifestivalen, vem vill ha med björn och sara till final? asså ursäkta men det var inte ens en låt, det var som en predikan om det kvinnliga könet nästan, och det var ett mirakel.. inte så värst insatt men nåt i den stilen var det då!

nu har jag varit ute och gått långpromenad, gick 12 km! är riktigt stolt över mig själv att jag ens orkar! ska fortsätta gå senare idag, men då blir det 8 km så det blir 2 mil på en endaste dag!

bakning!

Kategori: Vardag

hej! lördag och det som stått på schemat idag är just bakning! supermysigt att få baka nån dag också! bakade fina scones och en misslyckad chokladkaka hahah! man kan inte alltid vara på topp! känner mej så tung i kroppen idag, tror jag sovde alldeles för länge! nåt är det iaf!
ikväll äre ju melodifestivalen, supermys! hoppas clara hinner hem så jag har någon att se mej, hatar att vara själv..
okej en till anledning till att jag tänkte blogga var att jag skulle skriva om en ny favorit hos mig när det gäller musik - ulf lundell, låter helt stört men han är så sjukt bra!
Scones_86019078_large
här fick ni en bild på scones, mina blev långt ifrån sådär fina, men smaken är densamma iallafall!:)

Kvällen hos ebba var supermysig! Först fik...

Kategori:

Kvällen hos ebba var supermysig! Först fika i massor, sen så såg vi film och snackade! Nu har jag då kommit hem och är hur trött som helst, säger gonatt direkt! Imorn om vädret duger drar ja ut med skotern, hoppashoppas! Nej nu ska jag sova, gonatt!

Friday 17th February 2012

Kategori: Vardag

hejsan bloggen! sitter här och allt känns som en helt vanlig fredag, men så är det ju absolut inte! skolan var normal, inget med det! utan det är att ikväll så drar jag till ebbis och firar henne, 16 år fyller hon på söndag! tar med mig kameran så det borde ju bli tusentals bilder! ska försöka få bort den fula missfärgningen i mitt hår! fick den tack vare nån inpackning som följde med hårfärgen, så det skiftar i rosa/lila/silver/blont.. ska duscha och fixa det sista innan jag drar, hoj!
snart skare va slut med webcambilder! snart är inte nu så vi ser väl näre blir!

Gick inte så långt som jag hade tänkt, men...

Kategori:

Gick inte så långt som jag hade tänkt, men promenera 4 km i snöstorm tycker jag åxå är okej! Nu ska jag ta en dusch och sen gå och göra mig en kopp te+ smaska i mig keso!

hi everyone!

Kategori: Vardag

har som inget roligt att berätta, eller asså jo om träningen och så, det har faktiskt gett inverkan på vikten! på tre veckor har jag gått ner 7 kg! känns riktigt suveränt!
nu ikväll så vare tänkt att jag och amanda skulle gymma men det blev inte av så jag ska ut och traska prommis senare, blir en lång runda, åtta km direkt! fast nu måste jag jobba på med matten om jag inte vill ligga efter sådär tusen år efter dom andra!
oj va roliga mina kinder såg ut

eheheh rätt så roligt

Kategori: Vardag

godkväll! jag och clara hade det mysigt och roligt! hon for där vid åtta och sen dess har jag pluggat lite blandat, bla gjort engelska och läst lite ur en bok, nu så ska jag plocka upp alla kläder jag har för att hitta ett plagg som är hur mysigt som helst som är borta, hoppas jag hittar det annars måste jag använda drastiska metoder!
godnatt tror inte att jag kommer skriva nå mer!

kommer spendera kvällen med denna snygging!

Kategori: Vardag

ojojoj

Kategori: Vardag

gomorron folket!
igår bloggade jag ingenting bara för att det var en så bra dag, alla hjärtans dag! och det syntes verkligen på statistiken att jag inte hade bloggat något.. hade bara en enda läsare.. riktigt pinsamt!
har iaf sovit hos elise, var hos johanna igår en stund också:) nej nu så ska vi rusa iväg på skolan! hoooooooj!
d
mina snygga vänner!

Arvidsjaur!

Kategori: Vardag

Hejsan!
var ju i arvids idag som sagt! efter tandläkarbesöket som gick superbra så drog vi till brorsan, låg och degade i hans mysiga soffa i en dryg timme, sen ut på samhället igen, och sen så åt vi lunch, träffade lollo siri och clara! efter det drog vi vidare och fick bland annat en pratstund med finaste moster som man nästan aldrig träffar!:) köpte hårfärg som en galning och direkt jag kom hem så kötta jag i färgen, bild på det får ni ikväll! ni får också en bild på det andra jag köpte!:)

Hej, nu så ska jag laga mina tänder, eller...

Kategori:

Hej, nu så ska jag laga mina tänder, eller bara kolla dom! Skönt att vara ledig hela dagen bara för att laga ett par tänder! Men bara för att jag är ledig så betyder det inte att jag inte ska fara till jörn. Ikväll äre möte om klassresan så då ska vi dit:)

rensat!

Kategori: Foto

tagit bort 9787 bilder från min dator, kommer rensa bort lite filmer och andra saker, hoppas att datorn kommer gå lite snabbare eller nåt sånt, vet att jag kommer ha allt minne i världen som kan fyllas upp igen!:)

inte sluta med bloggandet va?

Kategori: Vardag

tjena, sitter här nu, johanna har farit! efter skoterturen har vi haft oss ett scary movie maraton! ja ni hörde, inte det bästa valet av filmer men rätt så goa ändå!
imorn så äre ju måndag skola tandläkaren står på schemat och då blir jag ledig hela dagen, känns rätt så skönt, åker till arvidsjaur, som var tusen år sen! var dit sist i november eller nåt, känns då som de!

nu till det jag faktiskt tänkte blogga om, ska jag verkligen ha kvar min blogg? och i så fall vad vill ni ha för nåt att läsa om? skulle va skönt om förslag kom upp!
såhär snygg var jag igår när jag åkte skridskor:]

skoter!

Kategori: Vardag

hej, jag och johanna vaknade vi 10 och sen dess så har vi kört skoter runt i hela vida världen! ahhah nej helt seriöst så körde vi till toppen sen vidare mot vithatten men vände och körde mot svedjan en bit, sen vände vi igen och då stanna skotern och då när jag skulle dra i snöret så fastnade det, helt stumt bara! och då fick pappa komma och hämta oss med bilen och jag fick tolka med skotern bakom bilen genom hela glommers, hahah!
såhär snygga är vi, nu ska vi ut i värmen! 6 plusgrader i solen är det idag!

22 - Din favoritlåt

Kategori: Lista

hahha nej ärligt, jag tror inte att jag har någon speciell favoritlåt, min musiksmak är så bred och annorlunda så jag gillar ju nästan all musik!:)

ojojoj

Kategori: Vardag

bloggat aslite nuförtiden, jag känner det! men har aldrig orkat sittat vid datorn och smsblogga är inte min grej, tycker det ser så konstigt ut för rubriken blir alltid de första orden man har skrivit i inlägget..
nåväl, igår så var ju allt folk här, sen for dom och jag gjorde tidig helgkväll och gick och la mig där vid tolv! rätt så skönt att få sova ut! har sovit superoroligt innan de så det är bara ett plus att jag fått sova nu!
dagen kommer bestå av att johanna kommer hit, alldeles strax och vi ser ju vad vi hittar på, ska ladda kameran också ifall det blir att vi tar kort och då kommer inläggen bli mycketmycket roligare, för nu har jag varit duktig på att ha cambilder bara för att jag inte orkar ladda kameran, ahhaha..
nu ska jag lägga mig vid tvn och känna lugnet, vet ni varför? DET ÄR HELG!427115_337875586234661_100000366671495_1125526_1570795048_n_large

Hej världen! Vet att jag knappt bloggar nu...

Kategori:

Hej världen! Vet att jag knappt bloggar nuförtiden men skolan och träningen gör verkligen slut på en, så man orkar int ta tiden att skriva! Men nu är det helg och livet leker, lollo siri å clara är här just nu och ser film med mig, vihar sett massvis med eva och adam filmer men nu äre a walk to remember som gäller!;)

fredag imorn!

Kategori: Vardag

nu snart är veckan helt slut! har nu gymmat med amanda och kommit hem och sett lite tv! najsnajs, nu så ska jag duscha och sen lägga mig så jag orkar ut å gå imorn, gonatt på alla!:)

did you get my last call?

Kategori: Vardag

tjoo! ny dag med nytt prov! dagens nationella var oerhört lätt, hoppas bara på lika bra resultat! skrev 7 sidor så tycker inte att det blev för lite! känner att jag skrev så utförligt som jag kunde och skrev med en så bra svenska som det bara gick, inga upprepande ord eller något sånt, de händer bara här på bloggen!

ikväll så ska jag gymma med amanda igen, vi är asduktiga som göre och imorn är det fredag och då är det helg! så skönt, det känns som den här veckan har varit aslång, helt jävla stööört! nu så ska jag lyssna på lite sovmusik för att lugna ner nerverna, ska kanske he kameran på ladd så att det kanske blir några bilder imorn!:)
whoopiesarna jag och amanda gjorde för nån vecka sen!

21 - Förhoppningar, drömmar och planer.

Kategori: Lista

Asså den här är nog lite svår och jag kommer nog missförstå den på nåt sätt men jag skriver som jag tror att man ska göra det iaf! mina drömmar är att kunna flytta till någon större stad och skaffa ett fint litet hus, eller en fin lägenhet som kommer vara modern och inte gammalt inredd eller renoverad. mitt jobb kommer vara något inom psykologi, mest troligt socionom! framtiden är så svår att planera nu när jag varken vet vart jag riktigt ska gå gymnasiet eller något sånt.. det är lite skrämmande att jag börjar med sånt nu, sen så ska jag skaffa jobb och allt sånt där, men jag tror att allt kommer gå som ett rullande band, det känns då som det just nu! något jag vill göra i framtiden är också att resa mycket, eftersom jag aldrig har rest på riktigt, jag har inte varit utanför det "sörländska" såkallade Norrland, alltså det stockholmarna kvalificerar som Norrland, dvs Gävle. det är min sydligaste punkt jag har varit till men ändå så har jag kunnat leva livet fullt ut känner jag, inget jag riktigt saknar eller något sånt!

duktigast i landet!

Kategori:

hojsan bloggen! styrketränat idag på gymmet rätt så stort, känns bra att få bygga på sig lite muskler, eller rent utav röra på sig! tränade en timme sen gick jag, sune och amanda till sågen fram och tillbaka! så nu sitter jag här rätt så slut och just druckit ett glas vatten och äte en apelsin!
imorn äre nationella prov i svenska - skrivuppsats! hoppas jag orkar för det är 160 minuter man ska sitta där! så kommer ha med mig frukter och bubbelvatten!:)
nu så ska jag bara kolla runt lite på datorn och sen försöka göra en hyfsad tidig kväll!
fin bild jag tog i helgen!

goddagens!

Kategori:

hej, febern har gått över och jag känner mig som en nymänniska, även om skolan har varit hur jobbig som helst, men hkprovet gick iallafall superenkelt, hoppas nu att jag inte missförstått nåt så jag får mvg:)

kom hem tidigare än vanligt hem från skolan och då passade jag på att spela lite på min trumpet innan maten:)
sen nu efter middan så har jag pluggat sönder lite matte, nu kan jag ju inte ligga efter såå himla mycket! sen så har jag just startat datorn och så!:)
på ett tag så ska jag och gymma med amanda, blir super! tills dess så ska jag tagga med lite muusic!

matte hk svenska engelska franska slöjd kemi fysik samhälls historia

Kategori:

goddagens, är helt less i huvet av alla skola, är så less så jag kunde ta livet av mig, nästan iaf! har tagit mig en dusch för att se ifall det blev bättre men icket! ska fortsätta ta det lugnt hela kvällen, även om jag har pluggat en stund, ska nog ut och gå för att rensa hjärnan, lät som ett bra förslag, hoj!

ändå lite småsött

Kategori:

Proud moment
ååh önskar att min pappa också spelade gameboy!

godmorgon everyoone!

Kategori:

vaknade halv fem idag först av allt, då kändes det verkligen som att dan var förstörd, hade världens äckeldröm!
men startade en film och somnade och när jag vakna igen så varen slut, perfa!!!
sen nu har jag just kommit hem från min prommis, gött! elise har vaknat till och håller på att fixa sig!
idag är det nationella, och jag vill skjuta mig själv för de känns som de kommer gå rätt åt helvete....
nä nu så ska jag och elisefis äta lite frulle, synes och höres folket!:)

godnatt!

Kategori:

hej har inte bloggat ett bajs idag och det märks verkligen på statistiken!
har iaf varit med elise hela dan och vi har bland annat dansat zumba, tränat med paolo roberto, styrketränat litegrann och lite andra roliga saker! vi har tillåme hunnit råplugga inför hkprovet!:)
vi gör tidigkväll bara för att göra det lättare för mig så jag orkar ut och gå på morron, larmet är ställt på 06.00 (okej ärligt så har jag ställt typ fem då..) aja gnattis!
mvh ola och elise!

20 - Någonting som du ångrar.

Kategori:

just nu när jag tänker på det, är lite trött å så, så finns det nästan ingenting jag ångrar för stunden iaf, det händer ju saker som man ångrar men inte som man går och tänker på alltför länge! livet leker, så äre!

19 - En bild på dig just nu.

Kategori:

snygga vän!

Kategori:

gomorron!

Kategori:

herregud vilka roliga kvällar och mornar jag har nu i helgen! i fredags vare ju skola så de va ju int konstigt att jag steg upp då, men gick och la mig halv ett, sen på morgon steg jag upp halv åtta och jag la mig redan klockan halv tolv igår, hahahaha men lång sömn fick jag! steg faktist upp halv 11, så jag sovde 11 timmar:D

dagen hittils har jag ju ba ätit frukost, ska snart trippa över till clara och ta nalta kort, så då kommer de upp bilder senare på bloggen! men först ska ja ta bort morronhåre å så!
överdrivet bigsmile, haha!

om designen

Kategori:

orkar verkligen inte fiffla med designen just nu, på ett tag kommer ny och fin design upp! när exakt vet jag inte, men om det är fint väder imorn så kommer headern iallafall att bli klar!:)

Melodifestivalen del 1 Växjö

Kategori:

kommer skriva lite blandat om varje tävling i melodifestivalen, om jag nu orkar det! tycker faktiskt om å se programmet, jag förstår inte vad alla har emot det, okej jag har nog fastnat för det för att det är så himla traditionellt!

Deltävling 1 var då i växjö som ni ser i rubriken! stämningen var på topp och programledarna var faktiskt inte dom jobbigaste som har varit, diggar alla tre riktigt stort! okej orkar inte skriva om alla låtar utan skriver bara om dom jag tyckte var tillräckligt bra för att skrivas om:)
Sean Banan - hans låt var faktiskt inte så superöverdriven som han alltid brukar vara, hoppas att normalt folk börjar lyssna på den och inte bara alla småbarn, för då känner man själv att man är liten.
Abalone Dots - deras låt är verkligen en sån som man kan lyssna på just innan man går och lägger sig, den var så himla lugn och dålig var den absolut inte!
Dead by April - inte konstigt att jag tycker om dom eller? gillar sån musik och dom framförde låten riktigt superbra!
Loreen - visste inte förrän typ två veckor tillbaka att hon var en melodifestivalist sen förra året med hennes låt my heart is refusing me, trodde den var utländsk haha. men iaf den som hon sjöng nu var grymt bra och kommer ligga högt på listan i finalen!

skellhell

Kategori:

helloo... varit i stan sen tio imorse! var asduktig och steg upp halv åtta imorse... på en LÖÖÖÖRDAG! gud vad tragiskt, men värt var det! hann faktiskt se lite av madicken på morgon, visste inte att abbe fanns typ (i madicken då), dom enda jag minns var madicken och lisbet eller elisabeth? madickens lillasyster iaf:)
iaf det var svinkallt i stan men riktigt skoj var det, fick med mig två fina tröjor hem:)
stadium 299 :-, hade presentkort på 200 så 99:- är rätt så billigt!
Cubus 99:- helt basic svart tröja, inte så bra bild dock..

18 -.En person som du saknar.

Kategori:

levels

Kategori:

goddagens, fredagar är alltid suveräna, en riktig teoretisk lektion och den var ändå hur chill som helst, annars var det idrott, mexicobesök och film resten av dagen, så bra mitt liv är känner jag!

kvällen har hittils bestått av att jag varit ute och gått på en iskall promenad! på en kort stund så kommer amanda hit och vi startar en film, clara kommer nog också! iaf filmen heter atrocious och hittils har jag bara sett trailern och den verka steka, snacka om att jag kommer bajsa ner mig av rädsla! blöjer, check! hahah nog med tokerier, imorn kanske jag drar till stan med amanda, beror på hur livet ser ut;)

17 - En bild som du aldrig lagt upp.

Kategori:

träningen var suverän!

Kategori:

som rubriken säger så gick träningen asbra! riktigt nöjd över det vi gjorde, vi körde tillochmed paolo robertos träningspass, så nu är jag riktigt slut och ska nog göra tidig kväll bara för att det skulle vara det skönaste! tror jag gör så, ha en bra fortsatt torsdag!:)
166969_10150453469851402_720871401_9094794_1319489580_n_large

16 - Platser du vill besöka.

Kategori:

Tumblr_lyiucya9nn1r9tz6vo1_500_largeTumblr_lvdlqf0bqe1qisoswo1_500_large

Tumblr_ly7od6938y1qa0na7o1_500_large1342275584_23bca4c1c2_large
treriksröset och fjället barras, gräns mellan norge, sverige och finland border between norway, sweden and finland - treriksröset sweden 89062627 norway between border finland norge mellan gräns lapland images bilder landskap landscape mountains fjäll sverige fjället barras byggnaderna gul yellow paras stup steep klippa cliffs
treriksröset, hollywood, new york, pisa, ja listan är lång haha!

TORSDAG!

Kategori:

inte världens enklaste dag precis den  har inte varit särskilt bra heller..
började med att jag försov mig så jag inte hann fara ut å gå, sen när jag kom till jörn så gick jag en kortare runda, sen skolan som var hur seg som helst! sen så var det blodpudding till lunch, inte särskilt gott då...
ännu mer skola, fick tbx matteprovet, mvg- blev mitt betyg nu! hoppas på ett högre resultat på dom senare proven och särskilt på nationella! fick förresten kolla på hur ett keminationella kan se ut.. inte så värst taggad för jag kan verkligen ingenting..
nåväl, det får sluta som det gör, och skolan är ju faktiskt inte slut än, det är många minnen som kommer hända innan det sista, att gå ut nian!

ikväll så drar jag till gymmet med amanda, blir suveränt, imorn är det fredag och då är mitt liv så skönt som det kan bli, älskar helg, även om det finns noll saker att göra!
405229_152344664879150_100003108522826_203735_515765079_n_large
ahah nu är det ju så att glommersgymmet är långt ifrån det här, men de skulle faktiskt va riktigt najs!:)

orkar inte skriva mer, orkar inte se film, eller vi ser väl!

Kategori:

skridskor!

Kategori:

drar hit snart med clara, fast nu såå äre självklart mer snö och så! jag tror dom har tagit bort kiosken också!:)
Tumblr_lstjo74cax1qejrflo1_500_large
älskar bidler från weheartit så här kommer det en!:)

go go go

Kategori:

gomorron!
har varit ute på morgon och gått, som ni ser på det andra inlägget, mmsade in bilden på plats, alltså där vid sågen!
nu snart så kommer bussen, men hinner fortsätta lyssna på lite ben l'oncle!!! åå han ä så förbannat bra hoppas alla fatta de!

Snön ligger vit på taken Endast ola är vaken!

Kategori:

foto0345 (MMS)

Snön ligger vit på taken Endast ola är vaken!