BÄSTA LÅTEN

Kategori:

15 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.

Kategori:

3447786819_large
lars winnerbäck helt klart, för han är så himla cool å så, hans musik steker sönder!:)

i would understaaand!

Kategori:

kvällen har bestått utav massa olika grejer!:D:D:D eller så har jag inte gjort ett enda dugg! har bara varit ut och promenerat och ätit lite keso efteråt, prövade min gamla jacka också och den passar bättre nu men än är jag inte nöjd!
iaf ikväll blev det en degarkväll, men imorgon så blire å va med clara om det nu blir som planerat!:)
nej nu så ska jag dra, fortsätta lyssna fin musik!:)
fin fin låt! reklamen suger bara...

film och massa massa roligt!

Kategori:

hej igen, fortfarande hos elise och tokar på, johanna har också kommit hit! innan de så fikade jag och elise nalta goofika, för hennes father fyller ju ååår!:)
nu snart ska vi vänta på att klockan slår nio så nåt bra tvprogram börjar, sen efter programmet slår vi igång en riktigt läskig film, creepyyy!
bjussar på en sån här fin goding!:)

14 - En bild som påminner dig om gamla tider.

Kategori:

388567_302972986414852_170461609665991_939968_330942065_n_large
när jag var liten var jag en gosedjursälskare!

olaaaa

Kategori:

sitter hemma hos elise nu, allt gick enligt planerna!  sen vi kom hem har vi tokat runt, och bakat rulltårta och chokladbollar, mums!!!! nu så ska jag göra ingenting, hahah viär så lata!:)
fin kompis man har!:)

johanna is in the building:)

Kategori:

halloj!:) hemkommen från jörn och sen dess så har vi fikat, kollat asgamla bilder i album! sen så har vi bara snackat en massa, nu duschar hon och sen så slår vi igång en film och går och lägger oss efter det! då vet ni! imorron så ska jag kanske dra till elise, beror på hur allt ser ut och hur mycket plugg det är i livet, haha!

13 - En bild av din favoritplats i världen.

Kategori:

Tumblr_lvi6t18oeu1qibywzo1_500_large

mojsan!

Kategori:

halloj! har just kommit hem från en superhelg hos min fisk melinda! vi har hunnit göra så mke, hunnit träffa så himla mycke folk och allt under helgen! så en superhelg, 10 av 10! nu på morron så hann vi bara se film sen så drog jag med bussen hit!:) orkar inte skriva detaljerat det vi gjorde, för de skulle seriöst bli för jobbigt för alla som läser.. skämtar inte! men aja, då vet ni iallafall att jag är hemma, förkylningen är borta och det känns faktiskt skönt att vara hemma!:)

mitt liv är bäst

Kategori:

vaknade typ 12 eller ett å sen dess så ha vi bara degat, legat under täcket i deras tvrum och sett film hela dagen, nu snart så drar vi till boliden, då vet ni!:)

gokväll!

Kategori:

jag och melinda hade de astrevligt på stan, träffade många "kändisar" så det blev rätt mycket snack! annars så ha vi int gjort så mke, vi har tagit oss varsin powernap och så, nu ska vi fortsätta göra ingenting, imorn kanske vi drar till stan igen, beror på hur mke tilll liv vi har, haha.. men skriver mer imorn, ha de gött!

12 - Det du är rädd för.

Kategori:

körde inte 11an för det var vad du hade i din handväska.. hahhaa
okej, nu till det jag är rädd för, tror jag är mest rädd för att bli lämnad kvar ensam, det skulle nog vara det värsta som skulle hända. annars är jag rädd för galna hundar och för råttor, aaha...

nu ser jag då ut såhäår!:) ögonen har faktiskt börjat må bättre, snart äre lunchdags å efter det äre bara att invänta bussen!:)

gomorron världen

Kategori:

vilken underbar dag!

ser ut såhär på morron! är lite röd vid ögonen tack vare melindas katter.. hahha 5 st och va allergiker kanske inte är den bästa kombinationen, ahha...
iaf så ska vi till stan där vid halv två, ska bland annat träffa ida och melissa, sen kanske vi subwayar eller hur man nu säger de..
kommer iaf försöka blogga nå från telefonen, men vi ser väl.. ska iaf byta om från pyjamas till vanliga kläder nu, vi hörs sen!:)

10. En gammal bild av dig själv.

Kategori:


HAHAHHAHAHAHA 2010...

långhelg!

Kategori:

torsdag idag, skolan var väl lite upp å ner.. fick tillbaka en novell som var på vg+, rätt okej nu i efterhand.
om drygt en timme sitter jag på bussen påväg mot grundnäs för ska till min käraste kompis melinda!:)
så när jag kommer hem så har jag tusen bilder att visa! kommer även få träffa finisida!:)
mitt liv är bara bäst just nu, då vet ni hur läget är, ciao!

godnatt alla människor, sov gott!

Kategori:

Har gått hem till mysclara, vi har tidigar...

Kategori:

Har gått hem till mysclara, vi har tidigare ba snackat å skrattat hemma hos mig men när vi for hit fikade vi lite goda nyttigheter!:) nu så sitter vi i hennes gosiga rum å ha just startat en film:) little miss sunshine blev det den här gången. Den är okej men viktigast är ju sällskapet iallafall!:)

9 - En bild av något som gör dig lycklig.

Kategori:


plus amanda, broder och massa massa annat



you shoot me down, but i won't fall

Kategori:


grymt bra låt! i mitt hjärta! älskar alla fina covers av låtar, och det är jag som väljer om dom är bättre än originalet elr inte, ingen annan får göra de;)

skolan är för mycke i mitt liv nu, jag bryter snart ihop, det räcker inte med vanliga lektioner utan vi ska ha prov och inlämningar 24/7, ja nian är inge lätt.. men en sak som är bra är att vi snart ska beställa våran klasströja och sen ska vi ju fara på klassresa senare i livet, hahah! :)
kvällens erbjudande är att vara med clara, myyyyyyyyyyyyys!:)

8 - Ditt favoritcitat.

Kategori:

Tumblr_lybdnhrfci1qf15doo1_500_largeAjyxqvzcmaez9r5_largeReality-75f01h2dj-218649-320-320_large303256_205071856218881_150516628341071_571479_612364_n_largeTumblr_lyblmvblxe1r1zksto1_400_large

1408

Kategori:

jag och nellie bestämde oss för att se 1408! så hoppas den är bra, har aldrig sett den förut men den låter bra!:)

too cool for school

Kategori:

kände att den där rubriken passade in nu. har iallfall haft skola som vanligt, dagens höjdpunkt var väl slöjden, har börjat digga de extremt mycket och satsar faktiskt på det!:)
ikväll skulle nellie komma förbi och hålla mig sällskap! vi ska se film och borra ner oss under var sin filt, ska inte vara onyttig utan jag tar keso så få hon ta vanligt fika!:)
nu så ska jag duscha och städa undan lite i mitt rum innan hon kommer:)

det okända!

Kategori:

sen sist jag bloggade så har jag försökt äta avokado hahah men det smackade ju äckelpäckel så det kastade jag bort! har tryckt i mig två rutor mörk choklad och sen har jag sett det okända! dom var i pite, rätt så najs!:)
sen så har jag spelat på trumpeten, älsklingen min! mer än så hade jag inte att prata om just nu, godnatt!:)

smsbloggning vs vanlig bloggning?

Kategori:

jag vad tycker in om att jag har börjat smsblogga lite då och då? är det störande och irriterande eller är det okej så ni faktiskt läser utan att jag har någon bild med? :) för det är rätt skönt för mig och både blogga såhär och via telefonen, skulle väl inte skada om jag blandade lite grann?:)

efter middagen så har jag pluggat som en galning, matteprov på torsdag och engelska läxa tills då också, har också tagit hem hkn för vi har prov i de om två veckor, så det är ingen fara, ska försöka komma ihåg det om en vecka, då är det läge att börja plugga!:)
går runt i t-shirt å långkallingar nu, orkar inte bry mig såhårt..


så snygg var jag idag då!

7 - Någonting som får dig att gråta.

Kategori:

Tumblr_lxm72yntuf1qg78qwo1_1280_large
ph; we♥it
jaa lök får mig att flenna, ahha
men annars nåt som får mig att gråta är väl när jag får allergichock eller nåt sånt, för annars så gråter jag inte så ofta.. :)

Sitter i bussen nu, skolan har inte varit ...

Kategori:

Sitter i bussen nu, skolan har inte varit det bästa i mitt liv men det dög! Ska lämna in ansökan till gymnasiet ikväll och ska plugga hårdare än nånsin, har skrivuppgifter å prov på g å allt. Ska även hinna ut och gå ikväll också... Vet inte om jag kommer hinna sitta vid datorn nånting, det beror på hur mycket jag hinner och orkar!:)

Godmorgon! Smsbloggar lite nu medans jag ä...

Kategori:

Godmorgon! Smsbloggar lite nu medans jag är ute å går! Drack min kaffekopp å for ut i kylan! -21 ute vafan... När jag kommer hem ska jag göra mig en tallrik havregrynsgröt:D

bäst i världen är nog jag!

Kategori:

nu sitter jag här igen! och känner mig extremt duktig!:) har nämligen ätit superbra och tränat jättebra idag!:) kan skriva vad jag ungefär har ätit, druckit och tränat idag:)
en kopp kaffe
promenerat 4 km
keso + 2 bananer
2 rutor 85% mörk choklad
3 glas vatten
2 glas bubbelvatten, lite mera keso
en köttbit + lite potatis och en msk sås!
promenerat 4 km
1½glas vatten
skridskoåkning 1½ timme
1 glas vatten + keso

det där var min mat, dryck och träningsschema idag:)
känner mig faktiskt riktigt duktig då det gäller träningen och maten blandat:)
räknade ut det på en sida, blev 1250 kcal ungefär:) är det för mycket eller för lite? jag håller inte koll på sånt..
men det är iaf bra för min kropp om jag äter lite för att i mitt tillfälle ska jag ha energirik mat som gör att jag orkar röra på mig som i sin tur gör att jag blir av med kalorier!:)

6 - Saker du vill göra innan du dör.

Kategori:


 


allt det plus mycket mycket mer!

fotografier!

Kategori:



två kort som jag tagit nu i afton, har inte haft något att göra! men om det inte hade varit skola imorgon hade jag tagit fina kort under dagen, så jag får fixa det nån annan gång!:)

i'm feeling like i'm letting go!

Kategori:

goddagens mina läsare!
vaknade där vid 11 och drack en kopp kaffe, sen for jag ut och gick då! efter de så åt jag frukost/lunch, keso och två bananer till :) jättekonstig blandning jag vet men det är iallafall inte dåligt!:) sen har jag nog mest suttit här och degat, är supertrött och jag känner rent att blodsockernivån är riktigt låg, men ska försöka få lite energi och sen fara till ishallen ikväll efter maten!:) blir riktigt najs, älskar åka skridskor, fattar inte varför jag gör de så sällan, får bli bättre på det!:)

dagens facelook haha

natten börjar komma mot sitt slut!

Kategori:

och jag vet inte vad jag ska göra nu, men är inte trött alls, eller känns inte som det, men om jag går och borstar tänderna och lägger mig i sängen så somnar jag nog rätt så fort!:) jag har bara suttit vid datorn och kollat runt på olika sidor, inget speciellt, ja då vet ni, godnatt alla!:)

5 - Något du är beroende av.

Kategori:

ja nu är det ju en sån där grej till som man ska skriva om! aja något jag är beroende av.. ja det måste ju vara telefonen, datorn och vännerna!
mobilen måste ha gratis sms för annars så tar jag mitt liv, var utan i mindre än 24 timmar och det var riktigt hemskt, och det var nog det mest hemskta som hade hänt på en lång tid!
datorn kan jag vara utan i sådära 3-4 dagar utan problem men sen så måste jag sitta vid den och lyssna musik och allt annat jag gör vid den!
vännerna, jaa såhär är det att det går inte en hel dag utan att jag är ensam nästan.. så beroende är jag av dom och jag är ju kräsen så mina vänner är få, men dom är ändå bäst!

efter den galna stunden....

Kategori:

som jag och clara hade fick jag helt plötsligt ett lathetsfall så jag gick till tvn och kollade om det var någon bra film, vilket jag tyckte att det var, så såg 2012 och nån gång där i mitten for hon då hem. då va ja ensam i fem minuter å då kom mams å paps hem, så då fortsatte vi se den filmen, sen så kom sonja och kris och då fortsatte vi se film och såg the last excorsism och allra sist nu var det hollowman och i o med att jag redan sett den orkar jag inte se den en gång till! så en riktig filmkväll har det varit!:)




home alone

Kategori:

nu är jag och clara ensam hemma i huset, volymen är på max på musiken och vi sitter och snacka bara en massa, sune har dragit till arvidsjaur men kommer hem sen nån gång:)

tråkig dag!

Kategori:

kan ju inte säga att den här dagen är särskilt rolig, har ingen som man kan vara med tror jag då.. för clara är ju i arvidsjaur på fotokurs å jag vet inte med amanda, får se om jag är med henne ikväll, resten är ju typ i jörn! men sonja å kris finns ju också!

sen sist jag skrev så har jag varit ute och gått då! ska försöka träna mer på helgerna istället för att bara dega sönder, som jag är extremt duktig på! men godis håller jag mig borta från och jag har inte ens något sug, förutom då jag ser någon öppnad godispåse ligga där, då blir det faktist lite överfrestat men jag springer typ därifrån för att inte äta ur den, haha! nej nu så ska jag slå igång en film! det är ju lördag och nån stund måste man ju få ta det lugnt!:)

i'm bulletproof, nothing to lose.

Kategori:

gomorron, steg upp för drygt en timma sen och sen dess har jag ätit frukost! ska alldeles strax fara ut å gå i snön, och nu snöar det riktigt mycket så tar vinterdojjor och hela alltet! btw, glömde skriva igår att jag blekte håret en gång till och jag är faktiskt nöjd den här gången, bildbevis kommer när jag orkar! :)

bjuder på en gammal godis:)

inget godis här inte.

Kategori:

nej även om det är helg så ska jag inte sitta och äta massa godis och dricka massa läsk, nej jag ska nöja mej med frukt och vatten om jag vill ha något, tänkte ta mig en kopp kaffe men insåg att jag absolut aldrig skulle somna ikväll då, och sömnen är viktig, har jag börjat inse, fast jag bryr mig int så hårt om just det..
har annars börjat bli duktigare när det gäller mina rutiner. börjat dricka kaffe och en macka med skinka på till frukost, för både kaffe och skinka ökar förbränningen, har läst att keso också är riktigt bra frukost också! så kanske ska börja med det också, om jag tycker det smakar okej vill säga. så nu få ni ha en fortsatt bra kväll, jag slår igång en rulle snart så!:)

4 - Någon eller något som förändrat ditt liv.

Kategori:

kan inte säga att jag förändras så mycket i mitt liv, blir väl en starkare människa eller nå sånt, jag vet inte, men när jag bytte skola från glommers till jörn förändrades mitt liv lite grann faktiskt!:)
annars tror jag inte jag har mycket som gör sånt faktiskt. inte så lättpåverkad, eller jo kanske jag är ändå, hehehe...

kyckling är det nyaste!

Kategori:

gomorron!

Kategori:

sitter i johannas rum lite halvtrött, vi har äte frukost och kolla tv å bara chilla allmänt, sovde inte så bra inatt bara för att jag är så konstig.. hahaha får skylla mig själv helt och hållet!
idag äre fredag, livet blir snäppet bättre bara för det!:)
ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska vara med clara elr amanda elr nåt sånt, vi ser väl hur det blir:)
bloggar nog när jag kommer hem sen igen då!
tills dess så syns vi åså önska jag alla en bra fredag, dagen som öppnar helgen!:)

3 - En ny bild på dig själv och tio fakta om dig själv.

Kategori:

1. Jag är hyfsat duktig i skolan, har 250 poäng och är riktigt nöjd med det!
2. Till gymnasiet kommer jag söka samhälls i arvidsjaur då, hoppas på att jag kommer in och så men är inte särskilt oroad!:)
3. Jag försöker hitta saker som är nyttiga men samtidigt goda och inte så jobbiga grejer.
4. Jag är beroende av mina vänner!
5. Jag bloggar bara för att jag ska ha något tidsfördriv.
6. Jag längtar tills jag går ut nian, för min klass är så ostabil, alltid äre nåt som är fel..
7. Om jag lär känna människor bra så kan jag skratta så högt och så mycket att jag gråter och inte kan andas.
8. Ser världens sjukaste program just nu.
9. Jag bryr mig väldigt mycket om vad andra tycker om vissa saker.
10. Det här var nog det jobbigsate jag nånsin gjort i mitt liv.

skriker på okänt folk utanför fönstret

Kategori:

tjo, sitter hemma hos johanna och chillar allmänt, vi kollar dr phil i brist på annat. vi åt middag för ett tag sen. nu sitter hon med hennes tlfn å jag med hennes dator, så vi är nöjda för tillfället
ikväll vet vi inte vad vi ska göra, ska nog vara med elise elr nå, som vi alltid brukar!
nu så ska jag sluta blogga och göra nå annat, jag orkar inte blogga nå mer ikväll eller kanske, vi får nog se!:)
tog ba nåt från sidan

vad är skillnaden?

Kategori:

nu kommer jag skriva utan exakta uppgifter eller något liknande utan allt är egna åsikter och tankar jag har.

ämnet jag tänkt skriva om är iphones vad är skillnaden på alla iphones, är det bara priset eller är det någon extra funktion som gör att den blir extremt dyr. för visst, iphones tlfner är grymt bra, skulle själv vilja ha en, men skulle lätt nöja mig med en iphone 3gs, just för att den skillnaden jag märkt mellan den och 3g är att man kan filma med 3gs, och då tar man ju hellre en sån, och priserna på dom är ju inte så olika och så tycker jag att det ska vara.
iphone 4 och 4s verkar vara nästan exakt likadana, jag finner absolut ingen som helst skillnad på dom och det gör mig bara irriterad för varför ska en vara som är likadan kosta 2000kr mer än den andra? det är det jag stör mig på just nu..

when the night arrives, i get tired.

Kategori:

hallojsan, har inte packat ett skit för jag är så duktig på att pusha på allt tills det är riktigt sent! men ska faktist ta tummen ur och börja göra det direkt jag skrivit klart! efter promenaden så har jag lyssnat musik och redigerat några bilder, vill ut på fotoäventyrsnart men har ingenting att ta kort på.. måste fixa modell å massa annat och det är inte alltid det lättaste när man bor i glommers.. iaf nu så ska jag gå och packa och sen skalla sönder kudden. ha en fortsatt bra kväll och godnatt!=)

2 - Din familj.

Kategori:

Min familj består då utav en mamma och en pappa + 4 barn med mig inräknat, skrev det igår också haha!

Mamma heter Helén, är 55 år gammal och bor här då. Som ung jobbade hon på en stor syfabrik och fick träffa kungen, var tvungen säga det för att träffa kungen är det inte alla som gör. Hon är som en helt vanlig morsa, fast mycket snällare och många tänker att hon tolererar rätt så mycket, men man kan säga att man måste reflektera över det för att veta vad hon är emot och inte emot och så vidare.

Pappa heter Tony, är 47 år gammal och bor också här. Som ung vet jag bara att han bodde i Högheden som vi fortfarande äger då, där farmor bor! Han är en riktigt vanlig pappa, finns väl inget att säga, bara det att han är sjukt galen av sig och har en riktigt knäpp humor.

Min äldsta bror heter då Leif och är min halvbror. Han är 34 år snart och bor i Skellefteå på ett hem för utvecklingsstörda. Själv tycker jag inte att han är särskilt utvecklingsstörd, bara har kvar barnasinnet lite väl mycket!;) Han jobbar på ett stall, något som jag aldrig skulle vilja jobba på.

Benny är snart 24 år och bor i Arvidsjaur. Han är också en halvbror åt mig och han är också utvecklingsstörd. Han har en jätteovanlig sjukdom, något som är riktigt ovanligt, bara några ynka fall i Sverige och han och en till i Arvidsjaur är dom enda i norrbottens län som har det. Han jobbar lite här och där, eller jag håller ingen riktig koll men han trivs då där han bor.

Sen har jag min yngsta storebror, Sune. Han är ett år äldre än mig och bor då fortfarande hemma. Han är inte utvecklingsstörd eller något sånt, bara min vanliga brorsa. Han går på fordonsprogrammet i Arvidsjaur och stortrivs med hans klass. Han bryr sig inte så mycket om skolan men han är ju världens toppenkille! Han har en tjej också, dom har väl varit tsm i två månader elr nåt sånt!:)

okej det här var min familj!:)

eva och adam!

Kategori:

haha nu så har jag varit med clara en stund och vi satt och kollade på lite evaochadamavsnitt :) riktigt längesen de va med den bruden, känns då som de.. iaf senare ikväll ska jag packa för imorn ska jag stanna i jörnville hos johanna, blir super!
nu ska jag ut på myspromenad, sen så ska jag skriva nummer två på listan jag började med igår!:)

me tonight

1- presentera sig själv

Kategori:


mitt namn är då ola karlsson eriksson och är 15 år, bor i den lilla byn glommersträsk utanför arvidsjaur.
jag bor i ett helt vanligt hus, rött med vita knuter, standard i sverige!
annars då, jo jag går nian i jörn då, valde den skolan när glommers högstadie lades ner, kändes bättre bara för det var en liten skola och jag var ju van vid mindre klasser osv... vet inte om jag gjorde rätt val, har väl ångrat mig vissa stunder men känns rätt okej just nu, i nian iaf!:)
min familj består som vanligt av en mamma och pappa + 4 barn med mig inräknat, bara jag och min yngsta brorsa som bor hemma, resten är vuxna och bor i arvidsjaur och skellefteå, inga barn eller något haha.
ja mina vänner är världens finaste, kan inte välja en speciell men johanna, elise, clara, amanda, ida, melinda är väl dom som betyder allra mest, asså jag har riktigt svårt att bara ha en bästavän, det är väl bara bra om man har flera?:)
annars då, ja på fritiden så är jag med mina vänner då, pluggar, promenerar, bakar, fotar och andra saker, gillar allt möjligt. men jag är inte som alla killar är då, skoter är inte mitt liv men asså det är ju kul och så, men jag har ju bara andra intressen så det sitter ju i det, och jag tycker inte att det är fel nånstans för man ska vara den man är utan att bry sig om vad andra tycker.
nu så fick jag väl inget mer att berätta om mig själv, fast det blev ju en hel del så jag hoppas väl att nån orkar läsa det här! ;)

börjar ikväll, kunde ändå inte slå av datorn än!

Kategori:

1. Presentera dig själv.
2. Din familj.
3. En ny bild på dig själv och tio fakta om dig själv.
4. Någon eller något som förändrat ditt liv.
5. Något du är beroende av.
6. Saker du vill göra innan du dör.
7. Någonting som får dig att gråta.
8. Ditt favoritcitat.
9. En bild av något som gör dig lycklig.
10. En gammal bild av dig själv.
11. Det som finns i din handväska.
12. Det du är rädd för.
13. En bild av din favoritplats i världen.
14. En bild som påminner dig om gamla tider.
15. Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.
16. Platser du vill besöka.
17. En bild som du aldrig lagt upp.
18. En person som du saknar.
19. En bild på dig just nu.
20. Någonting som du ångrar.
21. Förhoppningar, drömmar och planer.
22. Din favoritlåt.
23. Födelsedagsönskelista.
24. Om du kunde ändra ditt förnamn, vad skulle du då ändra det till?
25. Bästa dagen i ditt liv.
26. Ditt favoritprogram.
27. En bild från en konstig tid i ditt liv.
28. En osminkad bild på dig själv.
29. Något du avskyr.
30. Dagens outfit.

skola imorn!

Kategori:

skola imorn som vanligt då, inte så skönt precis, och det är bara onsdag, men vi har än inte gått igenom den jobbigaste av alla dagar, torsdagar, det är rena helvetet! det värsta är att det inte är någon överdrivt för när man kommer hem är man så trött så man verkligen inte orkar göra något...
nej nu så ska jag stänga av datorn och långsamt inta sömnläge, då vet alla vad jag ska hålla på med resten av kvällen, sov sött alla!
Tumblr_lq6ci7wccb1qcxieko1_500_large
ph ; we♥it
fick världens sommarkänsla!!

whoopies

Kategori:


bild från bakningen med amanda, dom blev asgoda, men tror dom blir ännu godare om man har dom i kylen/frysen cirka ett dygn, receptet lägger jag ut sen nån gång om jag orkar!:)

högsta volymen på den här i väntan på min bakkompis!

Kategori:

hur dålig får man egentligen känna sig?

Kategori:

sitter på skolans dator just nu, vi fick sluta vi i manusgruppen och det är en halvtimme kvar tills bussen kommer.
idag så har det faktiskt inte varit så jobbig tisdag som det brukar, bara det att vi har mycket värre arbeten framför oss så man tänker inte så mycket på det vardagliga skolarbetet.
ikväll så kommer amanda hem till oss och vi ska bland annat baka nutellawhoopies! riktigt supernajs!:)
orkar inte lägga ut receptet nu så ni får det väl ikväll nån gång!:)
4030_102208_whoppies_xl_large
mm gott!

tidsfördriv

Kategori:


yeah, this is how we do it!
har varit ute och gått fyra kilometer nudå och jag funderar på att fara ut igen, för jag vet annars inte vad jag ska göra, men först ska jag få i mig lite energipåfyllning så jag orkar med hela vägen!:)

sooo i, i just died in your arms tonight!

Kategori:


dagen idag, riktigt chill dag faktiskt!:)
har annars inte gjort så mycket sen jag kom hem, lekt lite med plattan, suttit vid datorn och bara dega på allmänt, men vill verkligen fota någon dag för är verkligen på sånt humör!:)
nej nu så ska jag dunka lite musik och sen bege mig ut på min dagliga utgång då!;) tyvärr var det inte fest vi snackade om denna gång.. ;)

morron

Kategori:

stressbloggar här då, bussen är här på fem minuter
på morron så ha ja dega i sängen så att jag var tvungen stressgöra allt annat, bra då vet ni det, ha en trevlig dag ni med!:)

här är jag och min obäddade säng, haha!

kvällens låt!

Kategori:

på god väg

Kategori:

är ensam nu, har haft en riktigt bäst helg, men konstigt då? nej för jag har ju så coola vänner!
när dom for har jag bara degat, lindat in mig i täcket och kollat på eva och adam haha..
nu så har jag nog tänkt gå och duscha och fortsätta dega, då vet ni!

min fina kompis!

goddagens

Kategori:

gick och la oss halv sju, vaknade halv ett, har chillat en massa och nu så ska vi spela wordfeud irl aka alfapet, hojsan!

lite trött?

THE HUMAN CENTIPEDE 2

Kategori:

har sett världens konstigaste film ikväll, ahhaha! annars så har vi gjort världsbästa chokladbollar, lyssnat musik och snackat om allt som vi alltid gör, imorn så åker dom, så man blir foreveraloneguy.com...
aja snart äre sängdags, natti!

så fina var vi igår, imorn kommer fler godingar!

varje gång är som den första

Kategori:

halloj!
sen sist jag bloggade har ju elise och johanna kommit hit då, vi har sett filmer, degat framför tvn, tagit kort, färgat mitt hår så nu har jag ännu ljusare, men än är jag inte nöjd! så ska färga en eller två gånger till innan jag är helt nöjd, och innan skolavslutningen, det har jag bestämt! men jag ska inte spåra lika mycket som förra året!:)
nu så ska vi baka chokladbollar!:)
skriver senare nån gång, puss på alla!


bjuder på en bild på jag och johanna från nån annan gång!:)

incoming!

Kategori:

hejsan alla!
idag på gympan stekte idrotten, älskar sönder skridskor! det gick mycketmycket bättre än vad jag trodde! var trött nästan resten av dagen men skolarbetet gick ändå bra! på väg hem från skolan gick det mindre bra.. vi var fast på ett och samma ställe i nästan en helt timme.. rätt så drygt var det och jag kom hem lika sent som om det hade varit en långdag.. aja kommer bli lite gladare senare när mina fina kommer hit, johanna och elise!

ser ut så just nu!

i don't know how you do what you do

Kategori:

gomorron, snart kommer taxin och jag har fixat allt så jag är redo när den står här utanför! Det är mellan 10-20 minuter kvar tills den kommer, alltid olika tider beroende på vem som kör!
annars så har jag duschat och sett ett avsnitt adam och eva! kungar ju sönder!;) fast man känner verkligen hur längesen det faktist var sen det programmet var "nytt" den serien kom där vid 99, enligt wikipedia, haha! så jag var ju bara tre år, men det har ju gått i omgångar så om man missa första gången det spelades så gör de ingenting, för man vet ändå att dom kommer spelas om och om igen!:)
nej nu så ska jag kolla annat på datorn innan bussen kommer!:)

fel av mig!

Kategori:

tjo
har varit på promenaden, lika skönt som alltid och det känns bra att jag inte behöver känna att det blir såhär jobbigt eller nå, utan det är exakt vad jag vill göra då! :)
efter så satt jag mig vid tvn som jag skrev på bloggen att jag skulle göra och nu sitter jag här igen, funderar på om jag ska sitta å se adam och eva ett avsnitt eller två, tror jag gör det, för imorn är det chill, vet ni varför?!?! för det är FREDAG!!!!

bara för att göra så att folket älskar mig!;)

svenska check! franska check!

Kategori:

har jobbat som en galning och är nu klar med plugg jag har tagit hem och gjort, bara för att få det gjort nån gång så kan jag göra annat arbete på lektionerna som i sin tur kan ge bättre betyg!:)
nu så ska jag ut på min vardagliga promenad, sen så ska jag sätta mig vid tvn och sen efter de fortsätta se lite film! så det är min kväll i helhet, riktigt chill!

haha en av dom första bilderna på bloggen!

chilling time!

Kategori:

tjo! som ni ser så är designen lite bättre än tidigare, byggde bara ihop nåt snabbt!
har iaf varit på skolan idag, chillat lite och de har gått rätt så bra!(:
igår såg jag ju klart true blood så då ska jag börja se på mina favoriter när jag var mindre, adam och eva!:) blir väl najs, som jag minns det var de skitbra!;) hahah annars så vet jag då inte vad jag ska göra, har letat efter mina skridskor men hittar dom inte, tar typ mitt liv.
aja, nu ska jag fortsätta skriva på min novell innan jag gör något annat!:)

arkivbild, orkar inget annat.

hej du sitter å stirrar!

Kategori:

hoj!
kvällen började med att jag degade framför datorn, såg dom sista avsnitten av true blood säsong 4, så nu måste jag vänta på säsong5avsnitten, medan ska jag börja nörda någon annan serie så jag har något att göra när jag har tråkigt!
sen så for jag och gick en mysig prommis på dryga 4 km! riktigt skönt, man blir mer avslappnad i kroppen och i knoppen!:)
nu snart ska jag slå av datorn och inta sovläge, så med det här inlägget så vill jag bara önska alla, godnatt!
Tumblr_lvp8b43sg11r5g0too1_500_large
önska glommers va såhär mys!

11 januari

Kategori:

hallåj!
kom hem för ett tag sen och insåg asfort att jag hade astorra ben, nog för att jag kände de tidigare idag men brydde mig inte så mycket om det.
i varje fall så har jag smörjt in benen och så, så vi hoppas på att det blir bättre senare då!:)
nu så blire middag och sen tror jag att jag ska fortsätta på min novell jag skriver, skolarbete!

morron!

Kategori:

godmorron världen, vaknade på en konstig sida (i humöret då..) så allt känns ba superkonstigt..
har iallafall stigit upp, duschat å satt mej just här, ska strax gå och äta frukost.
dagen idag är rätt så chill, onödiga lektioner hit och dit men dom är ju korta så det spelar ju ingen stor roll!
nej nu ska jag gå till köket och frulla!;)

så blev de när jag klippte mig, med duschfrilla!

far away

Kategori:

tjo, tillbaka igen, haha har alltid nåt att blogga om så skriver ett inlägg, mest för att folk verkligen ska få intresse av min blogg, men jag vet ju inte hur folk vill ha det, om dom vill ha så att jag skriver en gång varje dag eller flera gånger, jag bryr mig inte vilket som, för jag brukar smsblogga, även om det inte blir på samma sätt riktigt.
iallafall for ju ut och gick för ett tag sen, dryga 40 minuter sen och kom hem nyss, gick väl dryga 3,5km - 4km, nåt sånt! och det var jättemysigt, det var inte så mycket snö på vägen som jag trodde, kanske dfr ingen har skottat utanför oss.. aja nu så ska jag nog bara försöka hitta lugnet för att sen gå och lägga mig, gör tidig kväll för att orka med skolan och kunna ge 100%, hahaha vafan ola...
387658_325757047443277_163251197027197_1267066_1292592578_n_large

söt!

Kategori:

sen sist jag bloggade har då clara kommit hit, vi degade istället för att fara ut å gå, lata som vi är! vi såg lejonkungen 2, mitt i filmen somna jag nästan, var obeskrivligt trött, kunde ha däckat typ om jag bara ville, men ville se filmen då!:) den var skitsöt i slutet ju hahah :') alla gamla disneyfilmer är typ så, eller okej alla barnfilmer rättare sagt, att det är drama hela tiden men i slutet så slutar de bra! :)
nu så ska jag skärpa till mig, ta på mig täckbyxor och varmjacka och fara ut å traska, goodbajs!;)

stiligast!

första dagen avklarad!

Kategori:

goddagens!
har just fixat lite i mitt rum, plockat hit och dit och packat gympakläder inför imorn! skolan gick rätt så bra, fick ett litet anfall där jag kunde ha somnat vilken sekund som helst, men det gick över senare av någon anledning, jag vet inte varför.. men iaf sen på eftermiddan så flöt allt bara på, riktigt najs!
annars ikväll så kommer väl clara hit eller nåt, var tänkt att vi skull va duktiga och fara ut på långpromenad, men vem vill ut i snön? inte då jag men vi får se vad jag gör, får sluta vara så kräsen för vädret iallafall..

skolan nästa!

Kategori:

389500_344625202215048_100000027127128_1430714_2021682650_n__large
nu har vi tryckt i oss lite frulle och elise håller på att fixa sig, försöker glömma att det är skola genom att dunka mtv breakfast club! aja önska mig lycka till, önskar att jag slapp plugget.

10 januari 2012

Kategori:

gomorron, sitter hemma hos elise och har just vaknat, tog datorn dirren för jag orkar verkligen inte göra ngt annat, hehe!
om dryga två timmar börjar skolan, och jag är inte taggad alls, visst kul å träffas igen, men annars så äre väl inte så skoj..
igår så spendera vi lite rolig tid hemma hos magikern johanna! vi tänkte se film nen den vägrade ju såklart att starta!
nej nu så ska vi frulla sönder! hojs
tog ba en arkivbild, saknar sommarn till sommarn!

clara is here

Kategori:

ja enligt rubriken så ser ni ju att clara är här, hon har beställt riktigt fina kläder!:)
vi ska umgås till min buss går, hon ska åka åt andra hållet men ungefär samma tid! så då ska vi chilla och hitta på nå! skriver ikväll när jag är hos mina andra roliga vänner!!!:D

bebisclara:]

statistiken minskar..

Kategori:

tjo!:)
vaknade för ett tag sen och då var alla andra i huset vaken, dom hade städat bort julen i alla rum, utom mitt, så då fixa jag det, så har jag stökat bort julen och har tagit fram mina gamla rumgrejer, najs!
idag så är det tänkt att jag ska till jörn å va me bästelise och bästjohanna! blir asbra.
nu så ska jag äta lite frulle, så vi hörs!:)

åh, saknar sommaren

håll typ på å dö

Kategori:

hej! sitter ba och chillar allmänt, har varit med amanda och johan ikväll och vi har bakat och tryckt i oss kakorna! vi bakade chocolate chip cookies, och ändrade recept lite grann för att smeten skulle se godare ut, dum som jag är så nu har jag så ont i magen så jag bara vill typ skjuta mig själv!
clara ha var jag ju med tidigare, hon var också här ett tag med amandis å jonkan!

nu så ska jag i hopp om att få bättre i magen se några true blood avsnitt, hoj!

Tjobre sitter hemma hos clara å degar, har...

Kategori:

Tjobre sitter hemma hos clara å degar, har lekt med hennes ipad medan hon själv har suttit vid datorn, annars har vi varit hos mig tidigare, najsnajs! Tidigare idag så var jag ut med skotern upp till toppen, andra gången iår som jag kör skoter. De gick bra, körde efter en ren, körde nästan in i ett träd å körde lite fel, roligt men rätt så misslyckat haha!;) men nu så ska vi fortsätta chilla så jag bloggar sen!:)

do I look like I sell drugs?

Kategori:

bra låt där↑

gomorron världen, vaknade för en timme sen för att mamma ringde först, de var okej men mitt i allt så kom ju en viss hatad person och körde med dammsugarn, ååh vill ba skjuta nån!
aja vi gick och la oss där vid halv sex jag å melinda, och vi få väl skylla oss själva att vi blev väckta så tidigt (enligt oss) nu har vi iallfall städat och hunnit vara på ica, och nu äre massa folk här så det kommer bli en jobbig dag, tess föräldrar kommer på middag så det hoppas jag går bra!
nu så ska jag umgås med alla människor, hoj!

ännu en nyårsbild!

i'm out the time and all I got is 4 minutes..

Kategori:

gokväll alla!
sitter just nu sitter jag och melinda vid varsin dator och chillar bara, tidigare så har vi spelat kort och bara degat, tidigare när clara var här såg vi ju dendär filmen, och sen så for hon typ dirren, så då satt vi oss vid datorerna, så vi är gode så nördiga..;)

bild från nyår!

Jag saknar dig!

Kategori:

tjo, har degat hela dagen med melinda å clara, najsbajs!
kom från clara för ett tag sen, vi orkar seriöst aldrig göra något!
så nu så ska vi se film!

bild från filmen, ska se den nu med melinda å clara!

mitt liv bli väl bättre å bättre i guess!

Kategori:

kvällen började dåligt men allt får sitt lilla fina slut, i guess that's life!
började med att jag ba satt å mådde dåligt och sen nu så känns de som jag ä typ gladast på jorden, vet inte vad de är med mitt humör!??! de ha väl ba blivit såhär i längden!
okej vi har sett film, såg första american pie, så mycke till liv hade vi!
sen så ha vi sett en bit på torkel i knipa, årets nötarfilm hittils, haha! nog för att man ha sett den förr!;)
imorron så far anton, och det som står på schemat är då att städa sönder mitt rum, för melles del av mitt rum är inte så rent, eller vad man ska säga, vi ha ju inte kleta skit där precis hahaha, bara grejer att plocka bort, sen så ska jag stöka bort onödiga grejer i mitt rum och göra det så fint som jag bara kan, tror jag ska göra en ny makeover snart också, men hur vet jag inte, bara det inte ser ut såhär längre! asså möbleringen är väl okej det enda jag kan klaga på är väl förvaringslådorna, att dom är på en dålig plats!
äsch, nog om massa sånt där tråkig gojja som man snacka om när man är trött, ska sova alldeles strax, bara kolla allt en sista gång!

vet att jag är snygg, eller hur vare?

drama överallt!

Kategori:

orkar INGET då vet ni, måste ba skriva de så ni int förvänta er att jag skriver nåt..

lång lista!

Kategori:

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering
[x] Jag vill ha en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn
[x] Jag har minst ett syskon.
[x] Jag har mindre än 5 syskon.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[] Jag börjar ännu gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Jag tränar regelbundet med något.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[/] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Finland.
[] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[] Jag har varit vid Haldefjäll.
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har kört motorcykel.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.


DÅLIGA TIDER
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

MATERIALISM
[x] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger något från H&M.
[x] Jag äger många onödiga prylar.
[] Jag äger en bil.
[] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger en kamera.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är ett träningsfreak.
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga

this was a real LONG day!

Kategori:

gokväll folket, har just varit ute och gått helt själv i förra årets vinteroutfit, riktigt stora och pösiga, känns som man går runt naken, för dom tar absolut ingenstans, det enda som gör att det märks att man har på sig dom är värmen dom ger en, asmys!
tidigare idag, var jag ju med johanna, var där hela natten då, vi sovde inte en blund, inte förrän vi hoppade på bussen till stan, då vilade jag ögonen mellan jörn och boliden då, de är väl 20 minuter ungefär. sen så var vi på trafikskolan och degade, inte särskilt pigga, sen till lunch så åt vi hamburgare på frasses och då kändes det då som att man blev pigg, träffade idus, den flickan är så bra! sen så begav vi oss tbx till den där trafikskolan och lyssnade ännu mer, sen så vare eget arbete och det gillar jag mer! förstod nu, efter vi hade varit där vad vi var där och gjorde, för jag tyckte allvarligt att det sög men nu tyckte jag att det var en bra start, man fick mycke hjälp och fick lära sig saker man inte visste, så i framtiden kommer min bästa vän att vara AM-boken, ska plugga som en galning, göra några faser för att sen köra upp och skriva på teoriprovet!
iallafall påväg hem från stan sovde jag mellan stan å boliden då, och när jag vaknade var jag megagrinig, och det blev inte bättre när vi var framme i jörn igen... men allt blev bättre och bättre, när vi kom hem till johanna så for grinigheten bort, träffade elise också och vi snackade och tjollra på som vi alltid gör, skulle faktist kunna bjuda på bilder, men det får ni imorn för nu ska jag ta mig en lång godnattsömn! sweet dreams alla! :)

klockan är halv fem

Kategori:

och på 2½ timmar går bussen  mot stan, och jag har inte sovit en blund, jag och johanna kommer vara döda imornkväll! får väl hoppas att vi klarar igenom dagen, annars fåre gå som det går hahha!:)
nej nu så ska jag fortsätta kolla det okända, hoj!

såhär ser vi ut ikväll!

Kategori:

mm vet att vi är snygga!

ja tyck han ä så pinsam...

Kategori:

hoj alla trogna älskade läsare, det värmer i hjärtat när jag sitter och skriver här! eller hur vare nu?...
iallafall nu är jag i fina mysiga jörn hos min kompis johanna, har inte träffa hon på hela jullovet så de är riktigt roligt:D
imorn så äre uppstigning sex på morron jag gillar bajs och justin bieberMIN IDOL för att sen åka klockan sju mot stan på moppekurs, riktigt najs!
jag vet inte vad kvällen bjuder på men det blir säkert riktigt najs!:)

HAHAHHA men skoj

Kategori:

2 januari!

Kategori:

goddag alla, vaknade där vid 11 imorse och chillade, eller kollade på melinda ända tills typ tolv, då gick jag och kolla tv, sen så kom hon efter ett tag, asnöjd för att jag inte väckte hon, haha!
sen degade vi bara, har gjort de hela dagen, är sugen på å göra nå annat, få se om vi orka, men vill int ut för de ä så jävla mke snööööööööööööööööööööööö!!!
aja ni kan få en bild på mina fina

gullungar<<3<3<33<3<3

TESS:D

Kategori:

hehehhe, ville ba säga att ola ä bäst:D:D<3<3 heh ! TESS äg oxå;)

pommac, skumpa, napoleonbakelser osvosv..

Kategori:

hejsan 2012! nu har vi gått in efter vi hade varit ute tjugo minuter och sett raketer, gått in och druckit champagne och skålat en massa, drack också pommac! sen så har vi fikat massa gott fika!:)
nu så sitter jag och melinda vid varsin dator och degar, i köket är mamma med annat trevligt folk och dricker sig redlösa, ahha!
nu så ska vi fortsätta dega, bara uppdatera!:D